Loyola University Maryland College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Loyola", efternamnet på St. Ignatius, grundare av jesuiterna, har djup innebörd och historia vid jesuitskolor och universitet över hela landet och runt om i världen.

Loyola College i Maryland var den första institutionen i USA som bar namnet Loyola, och under mer än 150 år kom namnet Loyola College att representera en rik och underbar historia av pedagogisk excellens, bestående värderingar och engagemang för den jesuitiska traditionen för den liberala konsten. Medan universitetet har antagit en beteckning som tydligare fångar karaktären av dess program, lever namnet "Loyola College" vidare i universitetets konst- och vetenskapsskola, hörnstenen i jesuiternas inställning till utbildning.

Mission, Vision and Values of Loyola University Maryland

Loyola University Maryland är en jesuitisk, katolsk universitet som är engagerad i de pedagogiska och andliga traditionerna i Society of Jesus och utvecklingen av hela människan. Följaktligen inspirerar universitetet studenter att lära sig, leda och tjäna i en mångsidig och föränderlig värld.

På Loyola betyder detta att läroplanen är rigorös och fakultetens förväntningar är höga. Förutom akademiska kurser utförs jesuituppdraget genom en mängd olika program och evenemang sponsrade av olika universitetsavdelningar, inklusive Campus Ministry och Center for Community Service and Justice. Loyola syftar till att leda studenter, lärare, personal, alumner och vänner framåt för att driva ett undersökt liv med intellektuell, social och andlig urskiljning. I strävan efter dessa mål hävdar Loyola en djärv vision: att Loyola University Maryland kommer att vara landets ledande katolska, omfattande universitet. De standarder som vi mäter den prestationen inkluderar inskrivning av utestående studenter; skapandet av ett mångsidigt och stödjande samhälle; odlingen av ett strikt intellektuellt klimat som tydligt förbereder akademiker för att lyckas i alla ansträngningar de väljer att sträva efter; fakultetens vetenskapliga prestationer; erkännande av akademiska kamrater; de intellektuella och professionella uppnåendena och generositeten hos alumnerna.

Platser

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium