Loyola University Maryland School of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Loyola gör vi mer än att förbereda lärare. Vi formar skickliga lärare. Vårt primära mål är att utveckla högeffektiva och etiska pedagogiska ledare och förändringsagenter som delar vår övertygelse om, såväl som vårt engagemang för, att skapa social rättvisa genom att förbättra utbildning för alla barn, särskilt de som lider mest av ett otillräckligt system.

Vårt engagemang för utbildning och social rättvisa härrör från en 450 år gammal jesuittradition som värdesätter akademisk spetskompetens, integritet, service, gemenskap och urskiljning. Vi strävar efter att utbilda hela personer i intellekt, medvetande och ande så att de lämnar härifrån med kunskap, medkänsla och moralisk kompass för att leda vägen för andra. Vårt uppdrag är att förbereda lärare som kan åstadkomma grundläggande förändringar för en student, en skola eller ett system.

School of Education kommer att vara ledande för att förbereda lärare och forskare för att effektivt samarbeta med stadsskolor och samhällsbaserade organisationer när vi arbetar tillsammans för att förbättra livskvaliteten för barn, familjer och samhället i stort.

School of Education är att ge inspirerande undervisning, genomföra och sprida innovativt stipendium och förverkliga social rättvisepraxis med skol- och samhällspartners. Fakulteten och personalen använder de principer som är inneboende i cura personalis, att ta hand om hela personen, i utvecklingen av transformationspedagoger som kommer att lära sig, leda och tjäna i de olika och föränderliga samhällen i Baltimore, staten, nationen och världen.

Platser

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium