Loyola University New Orleans Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Loyola University New Orleans är ett privat, samutbildningsbart jesuituniversitet i New Orleans, Louisiana. Loyola College öppnade sina dörrar 1904 och lades in som ett universitet 1912. Loyola grundar sig på den liberala konsten och vetenskapen och erbjuder innovativa utbildningsprogram som förbereder studenterna för att leva meningsfulla liv med och för andra; att sträva efter sanning, visdom och dygd; och att arbeta för en mer rättvis värld.

På Loyola definierar du vem du vill vara: en frittänkare, en entreprenör, en risktagare, en forskare, en kreativ och framför allt det som ingen annan kan vara - dig själv. Denna utbildning låter dig göra mer än att förvandla dig själv; det låter dig förvandlas till dig själv.

Förutom ett brett urval av innovativa program på campus erbjuder Loyola nu 100% onlineprogram för att utrusta upptagna, arbetande yrkesverksamma med kompetensen att anpassa sig till den snabbt föränderliga marknaden.

Att examen med en examen från Loyola förbereder dig för professionell framgång och ger den pedagogiska grund som behövs för att förbättra världen och bygga en givande karriär.

Loyola University New Orleans erkänns som ett av de 10 bästa regionala universiteten i söder av US News & World Report och erbjuder flera rigorösa akademiska program i ett onlineformat. Dessa online-erbjudanden är utformade för att ge dig flexibilitet att slutföra din examen utan att störa ditt yrkes- eller familjeansvar. Accelererade kursformat, asynkrona klasser och inga obligatoriska inloggningstider säkerställer att du kan få samma respekterade examen som våra campusbaserade studenter i vilken takt som helst som känns bekvämt för dig.

100% online och efterfrågan

Du kan följa dina akademiska och professionella mål med ett av våra högt efterfrågade onlineprogram, som alla är tillgängliga helt online.

Platser

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium