Läs den officiella beskrivningen

Lynn University lilla storlek och oroliga människor lät oss göra saker som de stora skolorna bara önskar att de kunde. Upplev gränslösa klassrum med iPad-driven lärande. Anslut med potentiella arbetsgivare redan tidigt som din första termin. Få en global tankegång med kamrater från hela världen. Graduate vid varvtal med accelererade examensprogram.

Uppdrag

Lynns uppdrag är att ge utbildning, stöd och miljö som gör det möjligt för enskilda studenter att förverkliga sin fulla potential och förbereda sig för framgång i världen.

Lynn är ett av de mest innovativa, internationella och individualiserade små universiteten i landet. Universitetet kapitaliserar på sin storlek, plats och nära student- och fakultetsobligationer som en föregångare institution, ett självständigt universitet från 21-talet som ägnas åt att förbereda studenter för framtiden. För att göra det är Lynns strategi att:

  • Förblir relativt liten, med cirka 2 400 studenter och 600 studenter, och 500 eller fler vuxna inskrivna årligen för att upprätthålla ett mångfacetterat, coeducational, främst bostadsuniversitet med en liten college atmosfär.
  • Tillåta ett brett spektrum av olika studenter, från dem med lärande skillnader till begåvade, och de från många länder i världen och stater över hela nationen.
  • Grundas i den liberala konsten men innehåller en samling av högskolor inriktade på nya yrkesmässiga möjligheter, som alla har överlägsen undervisning, tillämpat lärande och internationellt fokus och erfarenheter.
  • Innehåll ett hallmark studentutvecklingsprogram som urskiljer varje elevs styrkor, brister och speciella behov för att hjälpa till att utveckla sin eller hennes fulla kapacitet.

Fokuserade akademiska erbjudanden

Lynn har intensifierat fokusen på sina akademiska erbjudanden och utvecklat en unik och nationellt erkänd kärnplan som heter Dialogen.

Studentdiversitet

Alla stilar välkomna. Lynn-studenter kommer från alla hörn av världen och tar med sig olika intressen och förmågor. Se hur våra program hjälper dem att lyckas.

Kompetent fakultet

Våra professorer är inriktade på konsten att undervisa för att göra bra studenter bra och stora studenter anmärkningsvärda. Se hur Lynn inspirerar fakulteten att leverera en helt ny typ av undervisning och lärande.

State-of-the-art campus design

Lynns campus är utformad för att passa alla stilar av undervisning och lärande. Våra nya byggnader antar bästa praxis från Silicon Valley till Wall Street, med samverkande arbetsytor och den senaste tekniken. Se våra senaste tillägg till campus.

Kultur av stöd

Alumni, studenter, föräldrar och vänner till Lynn University vet att vi aldrig sitter stillt. Vi föreställer oss den bästa möjliga framtiden för våra studenter och för vårt samhälle, och vi strävar ständigt efter att förbättra, bygga och investera i den visionen.

Uppdrag LYNNpossible

I vinter firar Lynn den strategiska planens tidiga slutförande, som förklarade en djärv vision för Lynn University : "att bli erkänd som ett av Amerikas mest innovativa, internationella och individualiserade små universitet".

Vid 2017-uppdraget LYNNpossible-themed State of University-adressen lyfte president Kevin Ross fram det extraordinära stödet och arbetet som drev oss två år före schemat.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Lynn University

Online-kandidatprogrammet inom pedagogiskt ledarskap erbjuds helt online och kan slutföras på så lite som ett år, vilket gör det möjligt för eleverna att tjäna sin avance ... [+]

Online Master of Education in Educational Leadership

100% online. Ingen GRE. Komplett på ett år. Expertfakultet. Utövarmodell. Relevant läroplan.

Om programmet

Lynn Online Master of Education in Educational Leadership (MED-ledarskap) är inriktad mot individer som vill få den specialkunskaper och administrativa färdigheter som krävs för att avancera till ledarroll roller inklusive:

RektorFöreståndareVice rektor eller dekanAvdelningsdirektörDistriktsadministratörCurriculum ProfessionalVuxenutbildningschefStudent Services Administrator

Många av våra doktorander är drivna, arbetslärare som vill använda sin talang utanför klassrummet och göra en positiv inverkan på ett större antal studenter genom att ta på sig pedagogisk ledarskap och administration roller på stad, distrikt och även statewide nivåer. För att hjälpa Lynn-studenter att uppnå dessa mål utvecklade vår expertfakultet onlinemästarens läroplan för att tillhandahålla lösningsbaserad kunskap i samtida ämnen, inklusive skolledarskap, säkerhet och etik, studentprestation, teknik och datainsamling och utvärdering.... [-]

Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Lynn University

Lynn Online Master of Science i brottslighet grad (MSCJ) är en perfekt passform för dem som vill expandera sin kunskap om brottslighetsteori och utveckla sina kritiska tä ... [+]

Online Master of Science i brottmål

100% online. Ingen GRE. Komplett på ett år. Expertfakultet. Omfattande läroplan.

Om programmet

Lynn Online Master of Science i brottslighet grad (MSCJ) är en perfekt passform för dem som vill expandera sin kunskap om brottslighetsteori och utveckla sina kritiska tänkande färdigheter för att avancera på fältet. Vår expertfakultet utnyttjar sin verkliga erfarenhet av brottsbekämpning, korrigeringar, policy och lag för att hjälpa studenter:

Demonstrera en övergripande förståelse av straffrättsområdetFå de analytiska, tekniska och kommunikativa färdigheter som behövs för framtida anställnings- och / eller forskarutbildning i offentlig förvaltning och straffrättFörstå effekterna av mångfald på människors liv inom ramen för samtida frågor om rättvisaInkorporera etiska beslutsfattande inom straffrättsadministrationen... [-]
Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Lynn University

Lynn-masterns examen i psykologi är ett påskyndat program som kan slutföras på deltid eller heltid och helt online, så att du kan hantera ditt arbets- och familjeansvar. ... [+]

Online Master of Science i psykologi

100% online. Ingen GRE. Komplett på ett år. Expertfakultet. Omfattande läroplan.

Om programmet

Lynn University Online Master of Science in Psychology (MS PSY) ger dig ett bekvämt sätt att tjäna din avancerade psykologi grad på så lite som ett år - samtidigt som du förbereder dig för nyckelroller inom både affär och psykologi, inklusive:

MarknadsundersökningsanalytikerHuman Capital AnalystUndersökningsforskareIndustriell konsultrekryterareOrganisationskonsultPersonalchefSkolpsykologGemenskappsykologSportpsykolog

Lynn-masterns examen i psykologi är ett påskyndat program som kan slutföras på deltid eller heltid och helt online, så att du kan hantera ditt arbets- och familjeansvar. Läroplanen ger dig specialkunskaper och färdigheter inom områdena forskning och programutvärdering, tillämpad psykologi, beteendemässig psykologi och avancerad social, organisatorisk och industriell psykologi.... [-]

Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Lynn University Online
Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Amerikas förenta stater