Lynn University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Mission och vision

Mission

Uppdraget för Lynn University i dag är samma uppdrag som har definierat institutionen genom sina första 50 år och det kommer att fortsätta att definiera det i framtiden.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla utbildning, stöd och miljö som gör det möjligt enskilda elever att förverkliga sin fulla potential och att förbereda sig för framgång i världen.

Vision

Lynn vision är att vara erkänd som en av de mest innovativa, internationella och individualiserade små universitet i Amerika. Lynn University kommer att utnyttja sin ungdom, och ligger nära studerande och fakultets obligationer för att bli en föregångare institution, en annan typ av lärcentrum, en oberoende, innovativ 21-talet universitet som är ovanligt hängiven att förbereda ungdomar för USA: s och världens framtid. För att göra detta, Lynn kommer:

Förblir relativt liten, med cirka 2400 studenter och 600 forskarstuderande och 500 eller fler vuxna inskrivna årligen i fortbildning kurser och institut. En mångfacetterad, coeducational, främst bostadsområde universitet med en liten college atmosfär. Erkänn ett brett utbud av olika studenter, personer med inlärnings skillnader i den begåvade och de från många länder i världen och stater över hela nationen. Jordas inom humaniora men innehåller en samling av högskolor orienterade mot nya yrkesmöjligheter, som var och en har förstklassiga undervisning, tillämpad lärande och internationell inriktning och erfarenheter. Innehåller ett kännetecken elev utvecklingsprogram som urskiljer varje elevs styrkor, brister och särskilda behov och arbetar med att utveckla sin fulla kapacitet.

Varför Lynn?

Plats

Bara tre miles från stranden, och några minuter från Palm Beach, i Fort Lauderdale och Miami

Majors

Våra karriär-fokuserad majors kan du bygga ditt CV innan du uppgraderar.

Storlek

På Lynn, vet vi du genom ditt namn, inte ditt nummer.

Kostnader och stöd

Hjälper du gör din viktigaste investering

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska