Missouri Baptist University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MBU sätter eleverna på en väg till framgång genom att betona vikten av studier och service. Varje elev går på campus med potential. Vi hjälper dem att ta vad som ligger inom och omvandla det till en ljus framtid. MBU är mer än en blomstrande liberal arts universitet. Det är en plats där eleverna lysa på.

MISSOURI Baptist University ENGAGEMANG FÖR MÅNGFALD

Missouri Baptist University är engagerad i att upprätthålla ett samhälle som erkänner och värdesätter det inneboende värde och värdighet för varje person. Missouri Baptist University bekräftar att en viktig del i integrationen av tro och lärande är insikten att alla människor är skapade till Guds avbild och värd respekt och värdighet. Vi försöker se till att alla elever har tillgång till de pedagogiska, sociala och andliga tillväxtmöjligheter som universitetet erbjuder för att se till att eleverna förstår och uppskattar en av universitetets kärnvärden som är "social förändring genom service och ledarskap." Genom sin kursplaner och klassrumsupplevelser, strävar universitetet för att utveckla och värna om mångfald eftersom det stärker organisationen, främjar kreativ problemlösning, och berikar oss alla.

Målet är att presentera material och aktiviteter som är respekt för olika grupper, inklusive, men inte begränsat till, ras, kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, ålder, kvalificerad funktionshinder, militärtjänst, lärande skillnader, eller socioekonomisk status.

Platser

St. Louis

Address
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St. Louis, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium