Manchester Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

Det är min distinkta äran att välkomna dig till Manchester Community College.

MCC är dedikerade till att erbjuda dig med kvalitets livslångt lärande upplevelser som kommer att utgöra grunden för vad du än väljer att göra i framtiden, oavsett om det är att främja din utbildning, tar på ett nytt jobb eller förbättra dina sociala och kulturella möjligheter.

Många av våra studenter går vidare överföra till regionala och nationella fyraåriga högskolor och universitet såsom Connecticut statliga universitet, University of Connecticut, University of Massachusetts, Trinity College och Howard University. Andra studenter väljer att skriva in sig i specialiserade program för att förbereda sig för karriärer i en myriad av organisationer och företag.

Våra co-fritidsaktiviteter, som omfattar våra klubbar och organisationer, träningsprogram och serviceutbildningsmöjligheter, kommer att ge dig en rik holistisk miljö att fullfölja dina mål.

I vår ständigt föränderliga kunskapsbaserad ekonomi, område arbetsgivare arbeta med oss ​​för att anpassa utbildning och utbildningsprogram för att uppdatera dominerande arbetstagarens kompetens.

Vi har kredit fri professionell utveckling och anrikning kurser för vuxna och intresseprogram för barn och tonåringar som Junior Culinary Camp, Engineer det! och flickor Ta Charge.

Några invånare i området kommer till MCC enbart för att njuta av våra konst, musik och andra kulturevenemang. Och, som en del av vårt hållbarhetsarbete, vi har även en Farmers 'Market för lokala odlare och handlare som lockar hundratals människor varje vecka.

Lärande är en resa som har potential att tillfredsställa din intellektuella nyfikenhet och ger dig nya sätt att tänka om världen runt omkring oss - det kan uppfylla dina drömmar. Det är en resa som inte har ett slut, även om du kommer säkert att få din belöning med ett certifikat eller examen om det är ditt mål.

Detta är din högskola. Det är en plats där du kommer att bilda varaktiga relationer med ett mångsidigt och särskild grupp av individer som delar ditt intresse för lärande. Fakulteten, personal och handläggare på högskolan finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig på vägen mot dina mål. Vårt primära mål är att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Med vänliga hälsningar,

Gena Glickman, Ph.D. President

Platser

manchester

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 manchester, Connecticut, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium