Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Milwaukee School of Engineering är en privat, ideell universitets erbjudande kandidat- och magisterexamen i engineering, matematik och omvårdnad och en intensiv Engelska för högskolestudier program för dem som vill förbättra sin engelska kunskaper. På MSOE hittar du en vårdande gemenskap av studenter och lärare. Tillsammans arbetar vi för att främja en högre standard av akademisk programmering och forskning, och personlig service, undervisning och vägledning.

Varför välja MSOE?

Studenter får verkliga erfarenheter i topprankade program, från expert fakultet. Vid examen, kommer du att vara beredd att ange några av de mest efterfrågade yrken. I själva verket, i 2014-15, 96% av våra studenter fick jobbet eller i forskarskolan som de själva väljer.

Det finns många anledningar till varför MSOE sticker ut jämfört med andra högt rankade universitet. Här är bara några.

Expert Professorer

Undervisningen kommer först på MSOE. Varje klass (som i genomsnitt bara 21 studenter) och lab erbjuder vi undervisas av erfarna lärare. Det finns inga lärarassistenter här.

Verkliga erfarenheter

De flesta universitet talar om att erbjuda praktiskt arbete, men få kan matcha genomsnitt 600 timmars laborativ erfarenhet får du som student vid MSOE. I själva verket har vi fler labb på vårt campus än klassrum-och de är alla tillgängliga för studenter.

Topprankad program

MSOE s grundingenjörsutbildningar har varit rankad 10 i landet av US News & World Report.

Fyra års Graduation garanti

MSOE är en av endast en handfull universitet över hela landet som garanterar eleverna kommer att få klasser som de behöver för att ta examen i fyra år.

Karriär placering priser

Få universitet i landet kan slå vår genomsnittliga placering på 96 procent - för att inte tala akademiker genomsnittliga ingångslön på $ 56,522.

Location, location, location

Bor och lärande i East Town - vår livliga centrum grannskapet och en av Milwaukee mest spännande och säkraste - kommer att placera dig i steg från professionella möjligheter, akademiska, kulturella och rekreationsmöjligheter. Och vi är bara några kvarter från Lake Michigan!

En plats för att passa in

Du har gott om möjligheter att komma i form, engagera eller bara få social med likasinnade vänner som har liknande intressen. MSOE erbjuder mer än 70 akademiska, professionella och sociala organisationer och klubb och intercollegiate sport.

Det handlar om var vi kom ifrån.

Eftersom vår grundades 1903, har MSOE studenter, lärare, läroplan och historia fortsatt att utvecklas. Ledare för näringslivet samarbetade i institutets utveckling och en nära relation konstaterades att har fortsatt under MSOE historia.

VISION

MSOE kommer alltid att ligga i framkant av yrkesutbildning med betoning på både teori och teknik, i kombination med intensiva laboratorier och karriär praktiken.

Affärsidé

MSOE ger en varaktig interaktiva utbildningsklimat för studenter att bli väl avrundad, tekniskt erfarna akademiker och högproduktiva yrkesverksamma och ledare.

Företagsledningen

Uppdraget kommer att ske genom en organiserad miljö som ställer noggrant rekryterade studenter bland högt kvalificerade lärare, en supportpersonal och strategiska partners i näringslivet - alla åtagit sig att nå det slutgiltiga målet som gått helt förberedd för omedelbar produktivitet och fördjupning. Sådan synergism innefattar följande komponenter:

Faculty - kollektivt besitter begreppet läroplan i sina inriktningar; åtagit sig att kvalitet i undervisning och resterande ström genom industri / yrkeserfarenhet, akademiska prestationer, tillämpad forskning, professionell samhälle aktivitet och fortbildning; utvärderas kontinuerligt efter sätt att införliva ledande teknik information som behövs för framtida tillämpning.

personal - åtagit sig att tillhandahålla en miljö av det totala stödet, inklusive akademisk, administration, ekonomi och utveckling, för att hjälpa studenter, och lärare när så är lämpligt, att förvärva kunskap, arbets redo erfarenhet och ledarskap. Dessutom, för att arbetet i samband med lärare tillhandahålla och stödja aktiviteter som tillåter eleverna att dra nytta av erfarenheter med affärs, industri / karriär och samhällsaktiviteter, tillsammans med direkt inblandning med alla nivåer av utövare ... ingångsnivå till ledande företagsledare.

Närings - åtagit sig att ömsesidigt fördelaktiga stöd av universitetet och dess studenter. I sina fortbildningsinsatser kommer MSOE ger stora möjligheter i uppsökande verksamhet, bland annat grad beviljande program, kredit- och noncredit kurser, och kundanpassade erbjudanden till dem som söker personlig och / eller yrkesmässig utveckling.

institutionella principer

De grundläggande tro Milwaukee School of Engineering är följande:

Fokus ligger på den enskilde eleven. Livslångt lärande är avgörande för framgång. Dedikerad fakultet med relevant, up-to-date erfarenhet är hjärtat i vår undervisning. Vetenskaplig och matematiska resonemang och processer är viktiga. Tillämpad forskning och utveckling och tvärvetenskapliga teknik är avgörande för att utnyttja möjligheter. behövs utveckling av kommunikationsförmåga för att fungera effektivt. Studenten erfarenhet förstärks genom samverkan med näringsliv, industri och hälsovård fält. Utvecklingen av ledarskap och företagande egenskaper är avgörande. Studenter, lärare, personal och volontärer alla delar ansvaret för lärande. Starka personliga värderingar är nödvändiga för framgång. Alumnerna stärka institutionen genom deras råd, uppmuntran och stöd. Frihet under ansvar är grunden för fri företagsamhet. Det finns styrka i mångfald. Global medvetenhet måste återspeglas i all verksamhet. Inledande och acceptans för förändring krävs för att förutse och kapitalisera på möjligheterna.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Ms Arkitektoniska Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 5 år September 2017 Amerikas förenta stater Milwaukee + 1 fler

Nå nästa nivå av kompetens med en magisterexamen i Huskonstruktion. Du får praktisk schemaläggning och en-mot-en interaktion med expert fakultet som tar sin verkliga erfarenheter i klassrummet. [+]

Nå nästa nivå av kompetens med en magisterexamen i Huskonstruktion. Du får praktisk schemaläggning och en-mot-en interaktion med expert fakultet som tar sin verkliga erfarenheter i klassrummet. MSOE Master of Science i Huskonstruktion (MSAE) examen erbjuder tonvikt på antingen byggteknik eller mekanisk-elektriska VVS (MEP) system. Studenter som väljer den MEP alternativet har möjlighet att välja valbara kurser för att fokusera på mekaniska, elektriska eller avlopp. Den uppfyller behoven hos arkitektoniska eller civila konstruktörer som önskar en ökad kunskap för att utforma strukturella, mekaniska, elektriska eller avlopp för moderna byggnader. Med MSAE grad, kommer du förbättra din analytiska och designmöjligheter och öka din professionella flexibilitet. För nyutexaminerade med civilingenjörs eller arkitektexamen, tjänar en MSAE kommer att påskynda Professional Engineer referens. Programöversikt Den MSAE kräver att du har genomgått grundläggande läroplan antingen arkitektonisk teknik och anläggningsarbeten, eller annan närliggande område. Den MSAE Programmet har två special spår, en som fokuserar på strukturella system, och en som fokuserar på mekanisk-elektrisk-avlopp. Varje specialitet har en grupp av huvudklasserna i det aktuella specialområdet, liksom forskar valbara kurser som tillåter eleverna att specialisera sig på kurser som är av intresse för deras karriär. En komplett lista över de centrala och valbara kurser för varje specialitet kan hittas i forskarkatalogen. Studenter i AE-programmet har möjlighet att tillämpa i sitt första år att lägga till MSAE grad som ett 5-årigt program alternativ. läroplan Format Den MSAE är ett flexibelt program, med kurser kvällar med möjlighet till en två-, tre- eller femårsprogram. Klasser träffas en kväll per vecka under... [-]

Ms Civila Egineering

Campusstudier Deltid September 2017 Amerikas förenta stater Milwaukee

Advance din karriär med en magisterexamen i väg- och vattenbyggnad. Våra bekväma kvällskurser ger flexibilitet ditt schema krav. [+]

Advance din karriär med en magisterexamen i väg- och vattenbyggnad. Våra bekväma kvällskurser ger flexibilitet ditt schema krav. MSOE Master of Science i Väg- och vattenbyggnad (MSCVE) Programmet är utformat för att ge de studerande med avancerade kunskaper och färdigheter som krävs för yrkesutövningen. Den MSCVE Programmet har utformats för att ta itu med den nya anläggnings mängd kunskap krav för forskarutbildning som utvecklats av American Society of Civil Engineers. Studenterna kommer att kunna specialisera sig på något av följande tre områden: (1) byggledning, (2) miljö- och vattenteknik, och (3) byggteknik. Slutförande av MSCVE programmet uppfyller det föreslagna utbildningskrav utfärdats av det nationella rådet för granskare för ingenjörs- och mätnings kräver ett minimum av en magisterexamen eller motsvarande som en förutsättning för professionell ingenjörs licensieringen. MSOE s MSCVE program är anpassat till den student som redan har en grundexamen från en ABET-ackrediterat civilingenjörsprogrammet. Studenter som inte har en ABET-ackrediterad grundexamen inom väg- och vattenbyggnad kan behöva vidta ytterligare förutsättning kurser som anges av Program Director. Dessa ytterligare förutsättning kurser kommer att väljas av MSCVE Program Director baserat på studentens akademiska bakgrund för att se till att studenten är utrustad för att vara framgångsrika i anläggnings forskarutbildning vid MSOE. läroplan Format Den MSCVE Programmet kräver slutförandet av 45 forskar krediter. Minst 36 av dessa krediter skall tas från kurser inom studentens valda specialitet; upp till 9 poäng kan tas från kurser inom andra anläggningsspecialområden eller från kurser som erbjuds av andra avdelningar. Under det sista året av studentens forskarutbildning, måste studenten... [-]

Ms Engineering

Campusstudier September 2017 Amerikas förenta stater Milwaukee

Advance din karriär med en magisterexamen inom verkstadsindustrin. Våra bekväma kvällskurser ger flexibilitet ditt schema krav. [+]

Advance din karriär med en magisterexamen inom verkstadsindustrin. Våra bekväma kvällskurser ger flexibilitet ditt schema krav. MSOE s civilingenjör (MSE) Programmet är ett tvärvetenskapligt ingenjörsprogram med primära betoningar inom områdena elektroteknik (EE) och maskinteknik (ME). En nyckelkomponent i MSE programmet är bredden av teknisk bakgrund som eleverna får i områden med systemteknik, EE och ME. Dessutom är varje elev erbjuds en viss grad av koncentration genom valet av en teknisk möjlighet och valfria. Denna tvärvetenskapliga angreppssätt är ett utmärkande för MSOE program och eleverna uppmuntras att ta ingenjörsutbildningar både inom och utanför deras disciplin. Kurser täcker som simulering och modellering, operationsanalys, kvalitetsteknik, avancerad ingenjörs matematik, finit elementanalys, avancerad mekanik, fluid kraftsystem, datakommunikation, styrsystem och avancerade elektroniska system ämnen. MSE programmet stor vikt ligger på den fortsatta utvecklingen av teknik kunskaper och färdigheter i ett försök att öka produktiviteten i den praktiserande ingenjör. Programmet ger en flexibel plattform för studenter att ta antingen en integrerad strategi eller en specialiserad strategi för att möta kraven från sin karriär. Den kurs arbete betonar tekniska koncept och teori genom presentation och lärare föra omfattande branscherfarenhet till klassrummet. En nio-kredit Capstone tekniska projekt alternativet ingår som en del av programmet. En icke-projekt alternativ finns också, som innehåller två specialkurser och en tre-kredit engineering papper i specialitet. läroplan Format Alla klasser erbjuds på kvällen, ger bekväm schemaläggning. Programmet är avsett för personer som innehar kandidatexamina inom teknik, teknik eller andra närbesläktade områden. Varje elev arbetar med programansvarig för att planera en utbildning anpassad till hans eller... [-]

Ms Engineering Management

Online och Campus-kombinerat Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Milwaukee

Ofta kallas "The Engineer MBA", en magisterexamen i teknisk förvaltning kombinerar din tekniska bakgrund med en kärnverksamhet läroplan. Den blandade-Internet leveransformat ger flexibilitet. [+]

MS Engineering Management Ofta kallas "The Engineer MBA", en magisterexamen i teknisk förvaltning kombinerar din tekniska bakgrund med en kärnverksamhet läroplan. Den blandade-Internet leveransformat ger flexibilitet. Studier har visat att de flesta framgångsrika företag hanteras av personer med erfarenhet inom kärnverksamheten i företaget. När det gäller teknikbaserade företag, innebär detta ingenjörer eller andra tekniskt orienterade personer. Alltför ofta har brist på en gedigen bakgrund inom management hindrade ingenjörer från att stiga till beslutsfattande positioner. MSOE s civilingenjör Management (MSEM) forskarutbildningen bygger på filosofin att för amerikanska företag att växa och konkurrera internationellt, deras tekniska personal ska ha verktyg för att effektivt hantera och delta i beslutsfattandet. Programmet engineering management är bäst beskrivas som en magisterexamen i allmän förvaltning med en teknisk inriktning. Utformad för att rymma upptagen yrkesverksamma, kurser är tillgängliga via blandas-Internet-format. Detta kombinerar fördelarna med ansikte mot ansikte interaktion med bekvämligheten av online-lärande. De flesta klasser träffas en kväll per vecka. Fördelar med MSEM grad: Den MSEM är utformad för att göra din grundutbildning teknisk examen. Den MSEM är en teknikinriktad program, som uppfyller de särskilda behoven hos ingenjörer och andra tekniska och affärslivet fortskrider i ledningen. De flesta lärare i MSEM programmet har en Ph.D. och åtminstone en av deras grader i teknik, matematik, naturvetenskap eller företag. Deras akademiska bakgrund förstärks av omfattande branscherfarenhet. Blended Internet leverans Den blandade Internet alternativet skapar en väg för studenter att slutföra MSEM i mindre än två år. Blended Internet leverans kombinerar rika lärare / elev interaktion som är kännetecknande för... [-]

Kontakt

Milwaukee School of Engineering

Adress, rad 1 North Broadway 1025
Milwaukee 53202, US
Hemsida http://www.msoe.edu/
Telefonnummer +1 414-277-6763