Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Milwaukee School of Engineering är ett privat non-profit universitet som erbjuder kandidatexamen och magisterexamen inom teknik, företag, matematik och omvårdnad och ett intensivt engelska för akademiska ändamålsprogram för dem som vill förbättra sin engelska kompetens. På MSOE hittar du en omtänksam gemenskap av studenter och fakulteter. Tillsammans är vi engagerade i att främja en högre standard för akademisk programmering och forskning, och personlig service, instruktion och vägledning.

Varför välja MSOE?

Studenter får verklighet i topprankade program, från expertfakultet. Vid examen är du beredd att komma in på några av de mest efterfrågade karriärerna. Faktum är att 96% av våra kandidater har fått jobbet eller till forskarskolan efter eget val 2014-2015. Det finns många anledningar till att MSOE sticker ut jämfört med andra högt rankade universitet. Här är bara några.

Experter

Undervisningen kommer först hos MSOE. Varje klass (vilken genomsnitt bara 21 studenter) och det lab som vi erbjuder lärs av erfarna lärare. Det finns inga lärarassistenter här.

Real-World Experience

De flesta universitet talar om att erbjuda praktiskt arbete, men få kan matcha det genomsnittliga antalet 600 timmar laboratorieupplevelse som du kommer att få som student vid MSOE. Faktum är att vi har fler labs på vår campus än klassrummen - och de är alla tillgängliga för akademiker.

Topprankade program

MSOE: s grundutbildningsprogram har rankats 10: e i nationen av US News

Fyraårig examen garanti

MSOE är en av bara en handfull universitet över hela landet som garanterar att studenterna kommer att få de klasser som de behöver för att examinera på fyra år.

Karriärplaceringar

Få universitet i landet kan slå vår genomsnittliga placeringsränta på 96 procent - för att inte tala om akademikernas genomsnittliga startlön på 56.522 USD.

Plats, Plats, Plats

Bor och lär dig i East Town - vårt livliga stadsdel och en av Milwaukee mest spännande och säkraste - kommer att placera dig inom några steg från professionella möjligheter, akademiska, kulturella och rekreationsmöjligheter. Och vi är bara några kvarter från Lake Michigan!

En plats att passa in

Du har gott om möjligheter att få passform, bli involverad eller bara bli social med likasinnade vänner som har liknande intressen. MSOE erbjuder mer än 70 akademiska, professionella och sociala organisationer och klubb och interkollegier sport.

Det handlar om var vi kom ifrån

Sedan starten 1903 har MSOE: s elever, fakulteter, läroplan och historia fortsatt att utvecklas. Ledare för näringslivet samarbetade i institutionens utveckling och ett nära samarbete etablerades som har fortsatt under hela MSOE: s historia.

Vision Statement

MSOE kommer alltid att vara i framkant av yrkesutbildning med tonvikt på både teori och teknik, i kombination med intensiva laboratorier och karriärpraxis.

Uppdragsbeskrivning

MSOE ger ett kontinuerligt interaktivt pedagogiskt klimat för studenter att bli välutrustade, tekniskt erfarna akademiker och högproduktiva yrkesverksamma och ledare.Operativ filosofi

Uppdraget kommer att uppnås genom en organiserad miljö som placerar omsorgsfullt rekryterade studenter bland högkvalificerad fakultet, en dedikerad supportpersonal och strategiska partners inom näringslivet - alla engagerade i att uppfylla det slutliga målet för en kandidat som är fullt förberedd för omedelbar produktivitet och avancerad studie. Sådan synergi involverar följande komponenter:

Fakulteten - gemensamt med begreppet läroplan i sina specialiseringar; åtagit sig att vara kompetent inom undervisning och återstående nuvarande genom industriell / karriärserfarenhet, akademiska prestationer, tillämpad forskning, yrkesaktivt samhälle och fortbildning kontinuerligt utvärderas för sätt att införliva avancerad teknisk information som behövs för en framtida applikation.

Personal - Åtagit sig att tillhandahålla en miljö med totalt stöd, inklusive akademisk, administrativ, finansiell och utveckling, för att hjälpa studenter och fakulteter när det är lämpligt, för att skaffa sig kunskaper, färdig erfarenhet och ledarskap. Samarbeta också med fakulteten för att tillhandahålla och stödja aktiviteter som gör det möjligt för studenter att dra nytta av erfarenheter av affärs-, industri- och karriär- och samhällsverksamhet samt direkt engagemang med alla nivåer av praktikerns inträdesnivå till ledande företagsledare.

Näringsliv och industri - Åtagit sig att stödja universitetet och dess kandidater ömsesidigt fördelaktigt. I sin fortsatta utbildningsinsats kommer MSOE att erbjuda omfattande möjligheter till utredningsverksamheter, som inkluderar program för graden av beviljande, kredit och icke-kreditkurser och anpassade erbjudanden till dem som söker personlig och / eller professionell utveckling.

Institutionella principer

Grundläggande övertygelser av Milwaukee School of Engineering är följande:

 • Fokus ligger på den enskilda studenten.
 • Livslångt lärande är viktigt för framgång.
 • Dedikerad fakultet med relevant, aktuell erfarenhet är hjärtat i vår undervisningsprocess.
 • Vetenskaplig och matematisk resonemang och processer är väsentliga.
 • Tillämpad forskning och utveckling och tvärvetenskaplig teknik är avgörande för att utnyttja möjligheterna.
 • Utvecklingen av kommunikationsförmåga behövs för att fungera effektivt.
 • Studieupplevelsen stärks genom samverkan med näringslivet, industrin och hälsovården.
 • Utvecklingen av ledarskap och entreprenörsegenskaper är avgörande.
 • Studenter, fakultet, personal och frivilliga delar alla ansvaret för lärandet.
 • Starka personliga värden är nödvändiga för att lyckas.
 • Alumni stärker institutionen genom deras råd, uppmuntran och stöd.
 • Frihet med ansvar är grunden för friföretagande.
 • Det finns styrka i mångfald.
 • Den globala medvetenheten måste återspeglas i alla aktiviteter.
 • Initiering och acceptans av förändring krävs för att förutse och utnyttja möjligheterna.

ackrediteringar


Vi är ett fullt ackrediterat universitet./>

De två huvudtyperna av ackrediteringsorgan i USA är regionala föreningar och yrkesorganisationer. Dessa föreningar är oberoende av regeringen och består av respekterade utbildare och yrkesverksamma. Team av specialister från föreningar besöker högskolor och universitet regelbundet för att utvärdera och rapportera om deras kvalitet. Milwaukee School of Engineering är ackrediterad av Higher Learning Commission , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Följande MSOE-program är ackrediterade av Engineering Accreditation Commission of ABET , http://www.abet.org

 • Arkitekturteknik (BS)
 • Biomedicinsk teknik (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Datorteknik (BS)
 • Elektroteknik (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Industriell teknik (BS)
 • Maskinteknik (BS)
 • Software Engineering (BS)

Baccalaureatprogrammet i omvårdnad är ackrediterat av kommissionen på Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefon (202) 887-6791 och har fullständigt godkännande av Wisconsin Board of Regulation och Licensing, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Baccalaureatprogrammet inom bygghantering är ackrediterat av American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, email acce@acce-hq.org

Master of Science in Perfusion är ackrediterad av kommissionen om ackreditering av Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Platser

Milwaukee

Milwaukee School of Engineering

Address
Milwaukee School of Engineering
1025 N. Broadway

53202-3109 Milwaukee, Wisconsin, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 414-277-6763

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium