MUST University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

MUST är ett amerikanskt universitet med internationell räckvidd. Vi utökar ständigt förbindelserna med nationella och internationella utbildnings samhällen och näringslivsorganisationer för att berika de erfarenheter som våra studenter och underlätta deras lärande i MUST. Vi tror på samarbete deltagande i utbildning, när eleverna, administratörer, lärare, personal och samhället hjälpa institutionen att förbättra sig själv, vilket gynnar alla berörda parter. Vi är fast beslutna att vara en världsledande organisation och inbjuder dig att vara en del av MUST.

Idag och i framtiden, är kunskap skillnaden mellan framgång och misslyckande. Som information blir överväldigande och produktivitet och tillförlitlighet kraven ökar, vi övertygade om att lösningen ligger i utbildning. Programmen vi erbjuder våra studenter förbereder sig för att starta nya karriärer eller hjälpa dem att förbättra sina befintliga. Våra program har ett gemensamt mål: utbildning för effektiv förvaltning och administration och som ett resultat, att våra studenter med kunskap till framgång.

Vi erbjuder kurser på campus och på nätet. Vårt campus ligger på en Oakwood Blvd, Hollywood, Florida

Ring nu (305) 847-2190

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc » Se Associate of Science » Se BScs - Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Masters I Ny Teknik I Utbildningen

Online Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Fort Lauderdale

Forskarutbildning i Emerging Technologies av MUST University Education ger deltagarna kunskap och teknisk kompetens för att skapa effektiva planer för skoldistrikt teknik, utveckla utbildningsprogram för klasslärarna att använda teknik, främja organisationsförändring genom teknik, hantera tekniska resurser och personal i en skolmiljö, och tillämpa sina tekniska färdigheter och kunskaper för att identifiera och använda de tekniska resurserna på lämpligt sätt till de behov som skolor, skoldistrikt och liknande utbildningsorganisationer. [+]

programmet examen i ny teknik i utbildning av must University ger deltagarna kunskap och teknisk kompetens för att skapa effektiva planer för skoldistrikt teknik, utveckla utbildningsprogram för klasslärarna att använda teknik, främja organisatorisk förändring genom teknik, hantera tekniska resurser och personal en skolmiljö och tillämpa sina tekniska färdigheter och kunskaper för att identifiera och använda de tekniska resurserna på lämpligt sätt till de behov som skolor, skoldistrikt och liknande utbildningsorganisationer. Alla obligatoriska kurser itu med dessa tekniska behov av skolor.

[-]

MSc I Internationella Affärer

Online Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Fort Lauderdale

Masterprogrammet i International Business vid MUST University är utformad för att förbereda studenterna för möjligheter management inom multinationella organisationer och branscher. Studenterna kommer att få ledaregenskaper och ett omfattande förståelse för kulturella affärsfrågor, internationella regler och strategisk planering som krävs för att lyckas i den dynamiska globala marknaden idag. [+]

O Masterprogrammet i International Business vid MUST University är utformad för att förbereda studenterna för möjligheter management inom multinationella organisationer och branscher. Studenterna kommer att få ledaregenskaper och ett omfattande förståelse för kulturella affärsfrågor, internationella regler och strategisk planering som krävs för att lyckas i den dynamiska globala marknaden idag. Andra fokusområden inkluderar de utmaningar som utvidgning, användning av teknik och effektivt beslutsfattande på internationell nivå.

[-]

Kontakt

MUST University

Adress, rad 1 1 Oakwood Blvd #120 Hollywood, Florida 33020 (305) 847-2190 info@mustedu.com
33020 Fort Lauderdale, Florida, Amerikas förenta stater
Hemsida mustedu.com
Telefonnummer +1 305 847-2190