Manchester University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Manchester University levererar innovativ akademisk och rik, praktisk utbildning för att förbättra studentkunskaper, personlig tillväxt och utveckla välavrundade ledare. Våra program, konkurrenskraftiga läroplaner och accepterande miljö är bara några av de sätt vi fortsätter att upprätthålla en tradition för framgång. Vi strävar efter att ta med ett brett spektrum av spännande program inom alla områden för att göra det möjligt för studenter att uppnå sina professionella och personliga mål. Manchester ger också rika uppslukande upplevelser för att ge studenterna verkliga möjligheter att få konkurrenskraftiga ledarskapsfärdigheter. Oavsett om det är inom eller utanför klassrummet, vår skickliga lärare och personal brinner för undervisning, mentorskap och stöd för studenters framgång.

Manchester University uppdrag och värderingar är rotade i respekt för alla individer och stöd för helhetsinlärning som inspirerar till produktivitet och medkänsla. Varje akademiskt program är utformat kring våra strategiska prioriteringar för att stödja studenternas framgång, maximera vår påverkan i världen och underlätta värdefulla akademiska resurser.

Manchesters rika historia har möjliggjort djup, uppdragsdriven tillväxt under många decennier och våra nuvarande ledare är stolta över att behålla den traditionella framgången. Vi strävar efter att tillhandahålla olika resurser för att tillgodose studenternas behov och inspirera tillväxt, inklusive ett starkt trossamhälle, campusevenemang, studentaktiviteter och tillgång till vårt nätverk av kontor och supporttjänster.

Platser

North Manchester

Address
East College Avenue,604
46962 North Manchester, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium