Marconi International University - Miami

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Marconi International University är ett innovativt universitet licensierat av Florida Department of Education: s kommission för oberoende utbildning - CIE . MIU: s uppdrag är att tillgodose behoven hos internationella och inhemska studenter och erbjuda dem olika studiemöjligheter på grund- och forskarutbildningsnivåer, flexibel schemaläggning, kontinuerlig registrering, onlinekurser, virtuella laboratorier och simuleringar.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Universitetet bedriver betydande forskning och innovation i enlighet med samhällsförändringar och framsteg och främjar användningen av innovativa inlärningsmetoder genom att slå samman avancerade tekniska lösningar med traditionella aktiviteter som föreläsningar, workshops och seminarier. Ett engagemang för kvalitet och kvalitet inspirerar våra program som förbereder studenter att möta globala förändringar och för att framgångsrikt tillämpa sina akademiska kunskaper i verkliga situationer. Marconis uppdrag är att tillhandahålla innovativa och prisvärda högkvalitativa utbildningar och inlärningsmöjligheter för både inhemska och internationella studenter, genom att använda den senaste tekniken och svara på studenternas behov i deras strävan efter akademisk, personlig och professionell integritet.

Varför välja Marconi International

- Högkvalificerade internationella fakulteter - program som erbjuds på engelska och spanska - Tillgång till supporttjänster och karriärorienterad vägledning - i genomsnitt 12 studenter per klass med individualiserad vård och uppmärksamhet - didaktiskt stöd i engelska och spanska från dedikerad fakultet och personal - multikulturellt lärande miljö - tillgång till ett internationellt nätverk av europeiska och internationella universitet.

Platser

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 786-706-5695

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium