Marian University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad handlar Marian University om?

Marian University grundades som mariansk högskola 1936 av congregation of sisters of st agnes, Marian University är ett medbildande katolska universitet som inspirerar personlig och professionell framgång genom en engagerande, värderingsbaserad utbildning. Med den genomsnittliga klassstorleken på 15 studenter och en student-till-fakultetsförhållande på 12: 1, deltar studenter vid Marian University i flera kooperativa, praktiska inlärningsupplevelser som möjliggör integrerad klassrumsteori och praktisk arbetslivserfarenhet. Marian University studenter utbildar sig väl förberedda för att börja spännande karriär inom sina områden eller för antagning till rigorösa examen och professionella program över hela landet.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Varför Marian

Inspirerad för att hjälpa dig att lyckas, är Marian University stolta över att ge en tillämpad, värderingsbaserad utbildning som uppfyller alla studerandes behov. Marian University ger en kvalitativ pedagogisk erfarenhet, särskilt i jämförelse med liknande privata högskolor och universitet i området.

Marian University rankade no.12 som en "High Life Return on Investment College" bland alla offentliga och privata Wisconsin högskolor och universitet av Affordable Colleges Online (ACO). Kandidater från Marian University är bland toppskolor i Wisconsin som tycker om den största inkomstökningen mellan dem och icke-examensinnehavare under ett trettiotal år.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Ackreditering och godkännanden

Högre lärande kommissionen

Marian är ackrediterad genom High Learning Learning (HLC), ett regionalt ackrediteringsorgan för högskolor som är baserade i den nordliga centralregionen i USA. Marian blev först ackrediterad 1960 och reaccredited 2016. Marians reaccreditering validerar och utvärderar våra akademiska erbjudanden, styrning och administration, uppdrag, ekonomi och resurser.

Marian har tillsammans med institutionell ackreditering flera ackrediterade program:

 • Företaget har flera program ackrediterade genom Internationella församlingen för Collegiate Business Education (IACBE).
 • Den baccalaureatexamen i omvårdnad och magisterexamen i omvårdnad vid Marian University är ackrediterad av kommissionen om kollegial vårdutbildning.
 • Socialarbetet är ackrediterat genom rådet för socialt arbete (CSWE).
 • Lärarutbildningen har flera grundutbildningsprogram och ackrediterade program ackrediterade genom National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE).

godkännanden

Marian har flera godkännanden för att visa att eleverna får en högkvalitativ utbildning. Dessa godkännanden visar att vi hålls till programmatiska och operativa standarder. Marian har också medlemskap i flera utbildningsföreningar för att försäkra studenter om en kvalitativ pedagogisk erfarenhet.

National Council for Reciprocity Agreements (NC-SARA)

Marian erbjuder flera online-program utformade med den icke-traditionella studenten i åtanke. Oavsett om du tar alla online kurser eller blandar online och ansikte mot ansikte format, får du samma Marian University erfarenhet.

Marian är medlem i NC-SARA (National Council for Reciprocity Agreements). SARA är ett avtal "bland medlemsländer och amerikanska territorier som fastställer jämförbara nationella standarder för interstate erbjudande av postkurser och distansutbildningskurser. Det är tänkt att göra det enklare för eleverna att ta online kurser som erbjuds av tjänstemän i en annan stat "(NC-SARA).

Stater som för närvarande inte deltar i National Council for State Authorization Reciprocity Agreement inkluderar Kalifornien, Massachusetts och Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Uppdrag och värderingar

Vårt uppdrag och värderingar

Styrs av vårt uppdrag och kärnvärden är Marian University engagerad i att utöka din utbildning utöver klassrummets gränser och är utformad för att påverka ditt hjärta och sinne på olika sätt och meningsfullt för dig. Vår fakultet, personal och studenter - oavsett om de är traditionella eller icke-traditionella, grundutbildade, akademiker eller yrkesmässiga - kommer till Marian University att gå med i en grupp av livslånga elever som fokuserar på att stödja excellens inom utbildning och service till samhället.

Uppdragsbeskrivning

Marian University är en katolsk tillämpad liberal arts community som välkomnar olika andliga traditioner. Sponsras av congregation of Sisters of St. Agnes, Marian University engagerar eleverna i utbildning av hela personen. Vi omfamnar rättvisa och medkänsla och omvandlar liv för professionell service och ledarskap i det globala samhället.

Vision Statement

Utveckla potentiella och berikande liv genom undervisning och lärande - förenade i tjänst för en rättvis och human värld.

Vision in Action Statement:

 • Marian University , ett katolskt liberal arts universitet grundat i charism av Sisters of St. Agnes Congregation, är en livlig och värderingscentrerad undervisning och lärande gemenskap.
 • Marian University ger en högre utbildningserfarenhet för grundutbildare, doktorander och professionella studenter och förmår förmåga att trivas på alla delar av livet: andlighet, utbildning, karriär och service till andra.
 • Marian University stöder studenter eftersom de engagerar sig i en rigorös utbildning som främjar forskning och stipendium för lärandes och karriärutvecklingens skull.
 • Marian University behåller uppdragsriktad ekonomisk säkerhet samtidigt som man ökar sitt rykte för att tillhandahålla rimlig utbildning, även för personer med blygsamma medel.
 • Detta arbete sker i klassrum, online och på sätt och platser som ännu inte är kända.

Kärnvärderingar

Våra fem kärnvärden inspirerar allt vi gör på Marian University - i klassrummet, i aktiviteter som tjänar till andra och i våra relationer med varandra.

gemenskap

 • Respektera vår mångfald som individer, uppmuntrar vi, utmanar och vårdar varandra, förenar oss för att uppnå vårt gemensamma uppdrag och vision.

Inlärning

 • Vi engagerar oss i en samverkande livslång process för att söka sanning och tillägna sig kunskaper och värderingar för att omvandla individen, våra samhällen och världen.

Service

 • Genom aktiv tjänst och tjänst stöder vi varandra och försöker möta behoven hos det större samhället.

Social rättvisa

 • Vi arbetar för att skapa individuell och samhällsförändring som stöder värdet, värdigheten och möjligheten för varje person.

Andliga traditioner

 • Värderar Marians katolska religiösa arv, vi respekterar varje individs frihet att utforska en mångfald andlig övertygelse.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Platser

Fond du Lac

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium