Marshall University - College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den fakulteten för Graduate School of Management består av personer med utbildningsbakgrund och erfarenhet av de funktionella områdena företagsekonomi, redovisning, finansiering, management, marknadsföring, ekonomi, personal, hälso- och sjukvård, organisation kommunikation och juridik. Fakulteten, tillsammans med andra fakulteter Graduate College, erbjuder en mängd olika examen utbildningsmöjligheter för kvinnor och män som förbereder för administrativa karriärer inom näringsliv, industri, arbete, regeringen, sjukhus och ideella organisationer.

Accreditation

Den College of Business är ackrediterat av AACSB: Den internationella sammanslutningen för chefsutbildning (amerikanska församling Collegiate Schools of Business) och kommissionen om institutioner för högre utbildning i norra centrala sammanslutningen för Högskolor och skolor.

Certifikat Program

Certifikat program som för närvarande erbjuds inkluderar Graduate Certificate i Business Management stiftelser.

Grad program

Utbildningsprogram för närvarande erbjuds är följande: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science i Health Care Administration (MS), och Master of Science i Human Resource Management (MS). Det senaste tillskottet är doktor Management Practice i Nurse Anesthesia att erbjudas till en utvald kohort inom en snar framtid.

INTRÄDESFORDRINGAR

Personer som önskar utöva grader av MS i Human Resource Management eller MS i Health Care Administration måste följa de förfaranden och uppfylla villkoren i Marshall University Graduate College som anges i följande avsnitt av denna katalog. Personer som önskar utöva graden av MBA eller Executive MBA måste följa de specialiserade procedurer som beskrivs i de följande avsnitten.

Upphävande av Antagningsenheten Examination

En sökande till MBA-programmet eller antingen MS-program med en tjänat doktorsexamen från en ackrediterad institution inte är skyldig att ta GRE eller GMAT. En sökande med en magisterexamen krävs för att ta GRE eller GMAT.

Den studieplan

Studenten och hans / hennes rådgivare ska utarbeta en plan för studien som måste godkännas under terminen där studenten först registrerar. En plan bör vara lämpligt att tillgodose behoven hos studenten i hans / hennes valda området. Det ska innehålla de specifika kurser studenten förväntas slutföra; och skall även en förteckning över alla andra krav i programmet eller skola. Kurser noterade på studieplanen ska de bedömas lämpligt fakulteten. Senare ansökningar om förändringar i planen måste formellt godkännas av MBA direktören eller Akademiska Advisor. Varje avvikelse från det slutliga studieplan och / eller diskrepans mellan det och elevens officiell utskrift kommer att försena examen. Alla studieplan som har godkänts kan bli ogiltig om en elev är inaktiv under ett år (om inte på en officiell tjänstledig).

Grade Point Average Krav

En student måste ha en 3,0 övergripande GPA i alla program kurser, med högst två C: s i hans eller hennes program, dessutom skall studenten upprätthålla en 3,0 GPA i Graduate College. Denna standard måste vara uppfyllda för att studenten ska ta examen. Om studenten sjunker under dessa normer, då studenten skall placeras på akademisk skyddstillsyn eller kommer att bli föremål för uppsägning från programmet.

Omfattande Bedömning

Examens kandidater måste fylla en omfattande bedömning innan mottagandet av magisterexamen. Tidpunkten och formen av en elevs omfattande utvärdering skall godkännas i förväg av chefen för Graduate School of Management. Den övergripande bedömningen är vanligtvis en skriftlig uppsats krävs inom den slutliga, integrerade Capstone naturligtvis MGT 699, "Business Policy och strategi", eller MGT 696, "Administrativa politik och strategi."

Kurs Inskrivning Policy

För att ta några 600-nivå kurs i Graduate School of Management (GSM), måste studenten bli antagen till ett GSM-program. På ett undantag basis, får studerande inskrivna i GSM ta endast en 600- nivå GSM kurs med skriftligt godkännande av GSM Akademiska rådgivare eller GSM MBA direktören. Samarbetsprogram med andra avdelningar måste av godkända av GSM direktören. Det åligger studenten att erhålla detta godkännande innan du försöker registrera. Dessutom måste studenten uppfylla de specifika kurs förutsättningar. Studenter som bryter mot denna policy kommer att administrativt dras tillbaka.

Platser

Huntington

Address
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, västra Virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited

Program

Skolan erbjuder också: