Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Från starten, College of Information Technology och Egnieering (CITE) har ägnat sig åt att leveransen av grund- och forskarutbildning i högteknologiska områden som optimerar möjligheter för våra studenter och som stöder tillväxt och rykte vårt universitet, stat och region. När vi utvecklar nya och befintliga program inom teknik, datavetenskap, och därmed teknikområden, vi omfamnar och hedra Marshalls långa traditioner inom utbildning samtidigt framåt i en takt som förbereder våra studenter för de utmaningar och spännande möjligheter som ligger framför oss i en ständigt föränderliga globala teknikmiljö. Vi tror att infrastruktur, industri och innovation är hörnstenarna i vår ekonomi, och vi gör allt vi kan varje dag för att stödja dessa strävanden.

Oavsett om du utforskar vår hemsida eller gå runt campus, tecken på CITERATillväxt är uppenbara. Vår college har vuxit till 500 elever, och våra lärare och personal har ökat på motsvarande sätt. Under 2008 var vi förmånen att öppna Arthur Weisberg Family Engineering Laboratories på Huntington campusEn state-of-the-art byggnad som inrymmer nya kontor, klassrum anläggningar, och laborationer är viktiga för program ackreditering och framtida tillväxt. Byggnadsarbete pågår för Arthur Weisberg Family Applied Engineering Complex som kommer att inrymma hela högskolan samt andra program.

Grad program

BS i datavetenskap BS i Engineering (BSE) BS i säkerhetsteknik Engineering Överföringsprogram Civilingenjör MS i miljövetenskap MS i datavetenskap MS i informationssystem MS i säkerhet MSIN Technology Management Pre-Datavetenskap Pre-Engineering

Platser

Huntingdon

Address
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, england, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program