Massachusetts College of Art and Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi har varit här i 145 år, banbrytande, upprätthållit och förfinat en utbildning i världsklass i konst och design, och skickat skickliga och erfarna forskarartister ut i världen som professionella, redo att skaka upp och lysa på lokala och globala stadier.

MASSART AV NUMMERNA

STUDENTKROPP

  • Grundstudenter: 1780
  • Doktorander: 128
  • Fortsättningsstudenter: 186

RESIDENS

  • Studenter från Massachusetts: 73%
  • Andra New England stater: 12%
  • Utanför New England: 15%

FAKULTET

  • Heltid fakultet: 120
  • Deltid / adjungerad fakultet: 162

VÅRA LEGACY

1873 öppnade Massachusetts Normal School sina dörrar som svar på Massachusetts Drawing Act, ett progressivt mandat från 1870 som krävde att alla städer i samväldet på över 10 000 invånare skulle inkludera ritning i sina offentliga skolplaner ("normala skolor" var föregångarna till lärarna högskolor). Den industriella revolutionen förändrade hur världen fungerade och mitten av 1800-talets Bostonians trodde att industrin inte var det enda sättet att bygga en starkare nation. Konst, tyckte de vara säker, var också avgörande för att växa ett kraftfullt land, en vital ekonomi och förbättra och främja medborgarnas välbefinnande. London och Paris - blomstrande städer med storslagna museer och gallerier - var övertygande exempel.

På MassArt har vi alltid trott att konst är en antändande kraft för positiv förändring. Från våra tidigaste dagar har vi erbjudit en ljus grind där tillgång till en konstutbildning i världsklass inte definieras av ekonomi eller privilegium. Vi är engagerade i att ge en utbildning och löften om en framtid baserad på talang, ambition och drivkraft. Som den första offentligt stödda fristående högskolan för visuell konst i USA tar vi stor stolthet över vår förmåga att vårda och stödja studenter med exceptionellt kreativt löfte, oavsett begränsningar i högskolepreparatmöjligheter eller ekonomisk status.

Platser

boston

Address
Huntington Avenue,621
02115 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium