Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Maxwell School of Citizenship and Public Affairs är Syracuse Universitys hem för innovativ, tvärvetenskaplig undervisning och forskning inom samhällsvetenskap, offentlig politik, offentlig förvaltning och internationella relationer. Det omfattar amerikansk ledande högskola av offentliga angelägenheter, som erbjuder högt ansedd professionell examen tillsammans med avancerade vetenskapliga grader inom samhällsvetenskapen; och det är hem för grundutbildningsprogram över hela samhällsvetenskapens spektrum.

Maxwells styrka härrör till stor del av dess mångfald - den oöverträffade mångfalden av utbildningsuppdrag som existerar och blandar ibland under taket. På kandidatsidan, till exempel, är Maxwell hemma för starka magisterexamensprogram i offentlig förvaltning och internationella relationer, i konventionella och midcareerformat. Och under samma tak erbjuder Maxwell MA- och doktorandprogram i samhällsvetenskap samt ett innovativt samhällsvetenskapligt doktorandprogram för studenter med unika, tvärvetenskapliga intressen. Ingen större akademisk skola av offentliga angelägenheter blandar dessa olika element som Maxwell gör. (Master of Public Administration program är i övrigt konsekvent rankad som en av landets högsta MPA-program av USNews

Undergraduates som major eller minor i samhällsvetenskapen har samma fakultet som tjänar Maxwell sin höga ranking i forskning och utbildningsutbildning. De undervisar grundutbildning i antropologi, ekonomi, geografi, historia, internationella relationer, statsvetenskap och sociologi samt i det politiska och kompetensorienterade programmet för offentlig angelägenhet. Maxwells rika, definierande intresse för naturen och mekaniken för det demokratiska medborgarskapet betjänas av de teamlärade MAX-kurser och av skolans nya signatur som är viktig för medborgarskap och medborgerligt engagemang. Tillsammans utvecklar de ett arv av tvärvetenskaplig medborgarskapsutbildning på Maxwell School som nu är 90 år gammal.

Maxwell-forskare och studenter bedriver omfattande forskning genom nio tvärvetenskapliga centra, var och en inriktad på ett aktuellt område inom offentliga angelägenheter, såsom social och ekonomisk politik, konflikt och samarbete, folkhälsa, åldrande, energi och miljö, nationell säkerhet och regionala studier , bland andra.

De flesta program är inrymda i ett par sammanhängande strukturer som inkluderar Melvin A. Eggers Hall, öppnade 1993 och Maxwell Hall, öppnade 1937 och renoverades väsentligt 1994. Komplexet innehåller ett café, en serie konferens och arbetsplatser för professionella graders studenter och karrel-stil "grad bays" för alla doktorander och många masterstudenter.

Maxwell är en av de 12 skolorna och högskolorna i Syracuse University, ett stort, omfattande och distinkt privat universitet beläget i upstate New York. Syracuse, New York, är en bekväm medelstor stad med bekvämligheter i ett storstadscenter och bara några minuter från ett stort antal lantliga och naturliga attraktioner.

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium