McCombs School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Där ledarskap tjänas ™

En av de största och mest framstående handelshögskolorna i landet är McCombs Business School vid University of Texas i Austin avsedd att utbilda morgondagens företagsledare samtidigt som man skapar kunskap för industri och samhälle. Rankningar berättar bara en del av historien om vad McCombs gör så bra, men det är en bra början. Vi är en av de få skolorna i landet för att få toppbetyg i nästan alla branschspecialområden som årligen rankas av US News

McCombs utbildar mer än 6000 grundutbildningar, MBA, MPA och Ph.D. studenter varje år, vilket skapar en av de största kumulativa effekterna av någon företagsskola i världen. Omkring 2000 yrkesverksamma deltar också varje år i anpassade program som är utformade för arbetsledare och deras företag. Dessa program hålls i vår första klass AT

McCombs Business School är anpassad till universitetets initiativ att driva en ny vision för högre utbildning, samtidigt som man utbildar ledare som kommer att skapa värde för samhället. Vår vision är att bli en av världens mest framstående handelshögskolor. Under de kommande åren kommer vår strategiska plan att inriktas på sju initiativ för att nå vårt mål.

Undervisningsexpertis

Fråga McCombs-studenter om deras favoritaspekter av skolan, och de nämner alltid fakultets kvalitet och tillgänglighet. Denna dynamiska grupp av kunskapsledare är känd för att generera relevant företagsforskning (vi är bland de mest produktiva forskarskolorna i landet) med undervisning som utmanar och höjer. McCombs fakultetsmedlemmar täcker inte bara de vanliga affärsärendena, de skapar affärskunskap.

Centrum för Undervisningsförmåga

Ett initiativ för skolan innefattar ökat stöd för undervisningsförmåga med inrättandet av en institutionell enhet för att stödja fakultetsinsatser för att förbättra lärandes effektivitet. Centret för Undervisningsförmåga kommer att underlätta fakultetssamarbeten genom formella mentorprogram, peer-to-peer-kommunikation, besökande pedagogmöjligheter och andra initiativ.

McCombs undervisningsfellows

McCombs undervisningsfellows skillnad kommer att skapas för att hedra de bästa lärarna bland fakulteten. För närvarande är åtta fakultetsmedlemmar en del av universitetets akademi för utmärkta lärare. McCombs har också varit ledande inom att tillhandahålla erfarenhetsmässiga utbildningsmöjligheter, inklusive 366p praktikkurser och ledarskapsprogram på grundnivå, investeringsfonden och marknads- och satsningsprogrammen på MBA-nivå och MPA-skattepraktiken.

Samhällsutmaningar

Världens främsta handelshögskolor konfronterar viktiga mänskliga utmaningar och kompetens dras samman för att producera forskning och programmering av modern social relevans. McCombs Business School är unikt positionerad för att bidra till dialogen kring två av världens mest angelägna problem, energiförsörjning och hållbarhet, innovation och kreativitet.

De städer som värd McCombs akademiska program har betydande styrkor i traditionell och alternativ energiproduktion och generation. Texas är landets ledare inom råolja och naturgasproduktion samt vindkraftproduktion och Austin är ett framväxande teknologiskt knutpunkt för innovativa former av energiförsörjning och bevarande.

gemenskap

Målen för McCombs Business School kan endast uppnås inom ett fullt engagerat och målmedvetet samhälle. För McCombs omfattar denna gemenskap fakultet, personal, studenter, välgörare och alumner.

Denna campus och de människor som lär och studerar här kommer att förvåna dig. Våra studenter delar klassrummet med begåvade och mångfacetterade personer från alla delar av världen i en kollegial inlärningsmiljö som identifierades av en student som "kooperativ konkurrens". Lärandet startar i klassrummet men fortsätter i skolans studentcentrerade studieanläggningar över den vackra campusen vid University of Texas i Austin, runt staden, och genom praktiska projekt för företag i Texas och världen. Förmodligen ingen annan tid i ditt liv kommer du att uppleva en sådan fullständig nedsänkning i en miljö av excellens, lärande och livsutveckling.

Vår stad

Austin brukade vara en trevlig överraskning för företagsstudenter och besökare från out of state, men stadens bra väder, vänlig atmosfär och blomstrande ekonomi är inte längre hemligheter. I maj 2010 heter Kiplinger Austin

Demografer kallar Austin en "Idéstad", en av en handfull amerikanska regioner där en ny kreativ klass av entreprenörer, företagsledare, konstnärer och visionärer omformar modellen för amerikansk välstånd.

En välutbildad arbetskraft, ett världsklass forskningsuniversitet, ett gynnsamt företagsklimat, en rimlig skattestruktur och en enastående livskvalitet är de främsta fem anledningarna till att företagen väljer Austin. Över 800 halvledare, energi, dator och mjukvaruföretag kallar Austin hem. Andra branscher, som biovetenskap, multimedia, film, musik och logistik och distribution är väl representerade och växande.

Besök vår hemsida här .

Platser

Austin

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium