Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

McCourt School of Public Policy vid Georgetown University är en topprankad offentlig policy skola som ligger i centrum av politiska världen i Washington, DC

Om McCourt-skolan

Vårt uppdrag är att lära våra studenter att hjälpa till att utforma, analysera och genomföra smarta policyer och sätta dem i bruk i de offentliga, privata och ideella sektorerna, i USA och i hela världen. McCourt School flaggskepp grad är mästaren i offentlig politik. McCourt erbjuder också en master i internationell utvecklingspolitik, en master i datavetenskap för allmän politik, en master i policyhantering, en verkställande mästare i politisk ledarskap, samt andra dubbla examen och verkställande program.


55929_Campus_Picture.JPG

Center of the Policy World

Vårt ställe i Washington, DC, sätter våra studenter i mitten av politikvärlden, vilket ger dem tillgång till den högsta koncentrationen av praktikplatser och jobb och ger oss möjlighet att ta fram ledande politiska utövare som både lärare och talare.

shutterstock_125858090.jpg

Kvantitativ läroplan

McCourt-skolans stränga kvantitativa fokuserade läroplan sätter våra studenter bortom sina kamrater på dag ett. De kännetecknas av nivån på deras kritiska tänkande samt deras materiella kunskaper i centrala frågor och strategier. McCourt skolans uppdrag är att ge sina studenter de rigorösa kvantitativa och analytiska färdigheter som behövs för att utforma, genomföra och utvärdera smarta policies i USA och runt om i världen. Läroplanen återspeglar mångfalden i sina mål och förbereder dem både för höga offentliga sektorns positioner såväl som i ideella eller näringslivssektorer.

Dr. Holzer in the Classroom

Ledande utövare

McCourt Skolestudenter lär sig från en livlig och engagerad grupp av politiska forskare och utövare. Vår fakultet gör avancerad forskning för att identifiera tryckproblem och rekommendera effektiva lösningar på dagens mest kritiska ämnen, inklusive ekonomisk säkerhet, energi och miljö, utbildning, internationell utveckling, hälsa och vård. De uppmanas regelbundet att informera regeringen om ett brett utbud av politiska frågor.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Utbildning Framtida ledare

Våra studenter är utbildade och beredda att genomföra politik - i de offentliga, privata och ideella sektorerna, i USA och runt om i världen. Genom att bygga en rik och engagerande intellektuell miljö lockar och utbildar McCourt de allra bästa studenterna som kommer att bli morgondagens politiska ledare.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Platser

Washington

Address
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater