Läs den officiella beskrivningen

Mercy College är den dynamiska, varierande New York City college vars studenter är på en personlig uppdrag: att få ut det mesta av livet genom att få ut det mesta av sin utbildning.

Mercy grundades 1950, erbjuder mer än 90 grund och doktorsexamen och certifikatprogram inom fem skolor: Business, utbildning, hälsa och Naturvetenskap, humaniora och samhällsvetenskap och beteendevetenskap. Mercy College utmanar sin lärare och personal för att göra högre utbildning arbete för någon hungrig tillräckligt för att förtjäna en bättre plats i livet. Med campus i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan och Yorktown Heights, är livet i kollegiet kultur lidit en heterogen studentkår från hela regionen.

Mercy102

En omvälvande lärorik erfarenhet


Nåd utmanar alla sina studerande att överträffa deras personliga och intellektuella förväntningar. Mercy utexaminerade visar framgång och förtroende mellan professionella och yrkes spektrum, och den inverkan de har i sina samhällen eller runt om i världen är ett bevis på ett ge pedagogisk erfarenhet.

Mercy livliga akademiska världen sätter ett högt värde på att lära utanför klassrummet med verkliga upplevelser. Detta sätt att stipendium uppmuntrar studenter att tillämpa vad de lär sig i klassrummet med livet efter examen. Mercy världskända fakultet nära samarbete med studenter på dessa projekt.

Mercy_York

Nåd har åtagit sig att ansluta studenter med världen. Kollegiet har en rik tradition av samhällstjänst genom "Mercy ger tillbaka" initiativet, som uppmuntrar studenter att delta i, och möjligheter bly, service-learning. Detta är en återspegling av Mercy historia och de värden som finns i Mercy College tätning (Inserviendo Consumere, konsumeras i tjänsten).

På campus händelser och internationella erfarenheter rese hjälpa eleverna att upptäcka och uppskatta kulturer långt hemifrån. Våra studenter är engagerade medborgare.

Mercy101

PACT Advantage


Åtagit sig att stödja studenter under deras utbildning, erbjuder Mercy College en personlig lärande som inkluderar akademins Personliga Achievement kontrakt (PACT) program. PACT är ett nationellt erkänt mentorprogram som fungerar som en modell för studerande framgång. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Din PACT mentor är din kontaktperson som hjälper dig att navigera college livet. Din mentor hjälper dig att förstå och ansöka om ekonomiskt stöd, välja rätt stora, välja och registrera klasser, spåra din akademiska framsteg, utveckla ledaregenskaper, landa en praktikplats, och förbereda sig för anställningsintervjuer.

Mercy_ny

En önskad Campus Miljö


Den hisnande natur på Hudsonfloden skiljer Mercy natursköna campus i den pittoreska byn Dobbs Ferry. Dobbs Ferry huvudgata, bara några steg från campus, erbjuder charmiga restauranger, butiker, shopping, kaféer och ett pulserande samhällslivet. En Metro-North tågstationen, som ligger på campus, gör New York tillgängliga. Du anländer i hjärtat av Manhattan, på Grand Central Station, på mindre än 30 minuter. Undersök konst på MoMA, uppleva Broadway, skridskor på Bryant Park, upptäcka opera på Met, fånga ett spel på Yankee Stadium eller Citi Field, utforska Central Park, Metropolitan Museum of Art och den botaniska trädgården, och få erfarenhet med otaliga praktik och arbetstillfällen.

Mercy övriga campus ligger på Manhattan, Bronx och Yorktown Heights, erbjuder flexibilitet och bekvämlighet.Överkomliga
Nåd erbjuder en av de lägsta privata college undervisning priser i nationen, och lägst i staten New York. Kollegiet ger också generösa stipendiepaket till högpresterande studenter. Om eleverna är bostäder eller pendling, kommer de att upptäcka en mängd möjligheter och en berikande college erfarenhet till en bråkdel av den genomsnittliga kostnaden.

Affärsidé

Mercy_DF1

Mercy College arbetar för att ge motiverade studenterna möjlighet att förändra sina liv genom högre utbildning genom att erbjuda humaniora och professionella program i personliga och höga kvalitet inlärningsmiljöer och därmed förbereda studenter att inleda givande karriärer, att fortsätta lära hela livet och att agera etiskt och ansvarsfullt i en föränderlig värld.

MercyMission
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Mercy College

Master i Human Resource Management Lär dig att utveckla och hantera affärsgrupper i vinstdrivande och icke-vinstdrivande organisationer. ... [+]

MS i Human Resource Management

Lär dig att utveckla och hantera affärsgrupper i vinstdrivande och icke-vinstdrivande organisationer.

Bli en mänsklig resurs professionell. Det är vad Master of Science examen i Human Resource Management är utformad för att göra. Du får lära dig att hantera och utveckla lag för mänskliga resurser inom näringslivet, industrin och icke-vinstdrivande sektorn.

program information

Syfte

The Master of Science i Human Resource Management är utformad för att förbereda chefer att effektivt delta i förvaltningen och utvecklingen av mänskliga resurser inom näringslivet. Programmet ger instruktioner att förbereda studenterna för karriärer som yrkesverksamma inom området mänskliga resurser; erbjuder teoretiska bakgrund, begrepp och färdigheter till dem som redan finns i området, så att de kan öka sina positioner och underlätta deras utveckling inom yrket; och presenterar ett program-orienterade, verkliga fokus för dem som vill bygga högt utvecklade ledaregenskaper. Förkunskapskrav Se de allmänna kraven för antagning och studentexamen i avsnittet Graduate Antagning av denna katalog. Förväntningarna på Graduate... [-]

Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Med en industri växer snabbare än någon annan, kommer vårt program hjälper dig att skydda den digitala världen våra egna liv är beroende av. Eftersom hjältar kan ha skriv ... [+]

Eftersom hjältar kan ha skrivbord jobb

Med en industri växer snabbare än någon annan, kommer vårt program hjälper dig att skydda den digitala världen våra egna liv är beroende av.

I dagens värld finns det inget viktigare än att förvärva avancerad utbildning och kompetens för att skydda våra personuppgifter. Företag, regeringar, brottsbekämpande och individer möter de växande komplexiteten i vår alltmer sammankopplad värld och behovet av att både skydda data och förbereda sig för det värsta. Ditt arbete i MS Cyber ​​program kommer att förbereda dig för en karriär inom en statlig myndighet, brottsbekämpning, privata företag, sjukhus, organisationer hälsovårds och IT-avdelningar.... [-]

Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Lär dig att hantera och leda med vår 1-års magisterexamen Mästaren vad som krävs för att vara en banbrytande ledare i dagens snabbt föränderliga värld. ... [+]

Lär dig att hantera och leda med vår 1-års magisterexamen

Behärska vad som krävs för att vara en banbrytande ledare i dagens snabbt föränderliga värld.

Med en Master of Science i Organizational Ledarskap (MSOL), kommer du att vara redo för detta ständigt föränderlig värld. Våra uppskattade instruktörer kombinerar års erfarenhet med branschledande kompetens och kunskap för att ge studenterna förmåga de behöver för att lyckas och utmärka sig inom det yrke de valt.

Den MSOL Programmet ger studenter möjlighet att visa initiativ och omedelbart tillämpa sitt lärande till dynamisk realtid situationer inom sina organisationer. För företagskunder årskullar, är läroplanen ytterligare anpassas för att säkerställa en direkt korrelation mellan organisatoriska initiativ och studenternas lärande. ... [-]

Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
USA Online, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined