Läs den officiella beskrivningen

Mercy College är den dynamiska, varierande New York City college vars studenter är på en personlig uppdrag: att få ut det mesta av livet genom att få ut det mesta av sin utbildning.

Mercy grundades 1950, erbjuder mer än 90 grund och doktorsexamen och certifikatprogram inom fem skolor: Business, utbildning, hälsa och Naturvetenskap, humaniora och samhällsvetenskap och beteendevetenskap. Mercy College utmanar sin lärare och personal för att göra högre utbildning arbete för någon hungrig tillräckligt för att förtjäna en bättre plats i livet. Med campus i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan och Yorktown Heights, är livet i kollegiet kultur lidit en heterogen studentkår från hela regionen.

Mercy102

En omvälvande lärorik erfarenhet


Nåd utmanar alla sina studerande att överträffa deras personliga och intellektuella förväntningar. Mercy utexaminerade visar framgång och förtroende mellan professionella och yrkes spektrum, och den inverkan de har i sina samhällen eller runt om i världen är ett bevis på ett ge pedagogisk erfarenhet.

Mercy livliga akademiska världen sätter ett högt värde på att lära utanför klassrummet med verkliga upplevelser. Detta sätt att stipendium uppmuntrar studenter att tillämpa vad de lär sig i klassrummet med livet efter examen. Mercy världskända fakultet nära samarbete med studenter på dessa projekt.

Mercy_York

Nåd har åtagit sig att ansluta studenter med världen. Kollegiet har en rik tradition av samhällstjänst genom "Mercy ger tillbaka" initiativet, som uppmuntrar studenter att delta i, och möjligheter bly, service-learning. Detta är en återspegling av Mercy historia och de värden som finns i Mercy College tätning (Inserviendo Consumere, konsumeras i tjänsten).

På campus händelser och internationella erfarenheter rese hjälpa eleverna att upptäcka och uppskatta kulturer långt hemifrån. Våra studenter är engagerade medborgare.

Mercy101

PACT Advantage


Åtagit sig att stödja studenter under deras utbildning, erbjuder Mercy College en personlig lärande som inkluderar akademins Personliga Achievement kontrakt (PACT) program. PACT är ett nationellt erkänt mentorprogram som fungerar som en modell för studerande framgång. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Din PACT mentor är din kontaktperson som hjälper dig att navigera college livet. Din mentor hjälper dig att förstå och ansöka om ekonomiskt stöd, välja rätt stora, välja och registrera klasser, spåra din akademiska framsteg, utveckla ledaregenskaper, landa en praktikplats, och förbereda sig för anställningsintervjuer.

Mercy_ny

En önskad Campus Miljö


Den hisnande natur på Hudsonfloden skiljer Mercy natursköna campus i den pittoreska byn Dobbs Ferry. Dobbs Ferry huvudgata, bara några steg från campus, erbjuder charmiga restauranger, butiker, shopping, kaféer och ett pulserande samhällslivet. En Metro-North tågstationen, som ligger på campus, gör New York tillgängliga. Du anländer i hjärtat av Manhattan, på Grand Central Station, på mindre än 30 minuter. Undersök konst på MoMA, uppleva Broadway, skridskor på Bryant Park, upptäcka opera på Met, fånga ett spel på Yankee Stadium eller Citi Field, utforska Central Park, Metropolitan Museum of Art och den botaniska trädgården, och få erfarenhet med otaliga praktik och arbetstillfällen.

Mercy övriga campus ligger på Manhattan, Bronx och Yorktown Heights, erbjuder flexibilitet och bekvämlighet.Överkomliga
Nåd erbjuder en av de lägsta privata college undervisning priser i nationen, och lägst i staten New York. Kollegiet ger också generösa stipendiepaket till högpresterande studenter. Om eleverna är bostäder eller pendling, kommer de att upptäcka en mängd möjligheter och en berikande college erfarenhet till en bråkdel av den genomsnittliga kostnaden.

Affärsidé

Mercy_DF1

Mercy College arbetar för att ge motiverade studenterna möjlighet att förändra sina liv genom högre utbildning genom att erbjuda humaniora och professionella program i personliga och höga kvalitet inlärningsmiljöer och därmed förbereda studenter att inleda givande karriärer, att fortsätta lära hela livet och att agera etiskt och ansvarsfullt i en föränderlig värld.

MercyMission
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Mercy College

Med en industri som växer snabbare än någon annan kommer vårt program att hjälpa dig att skydda den digitala världen som våra liv är beroende av. Eftersom hjältar kan ha ... [+]

Eftersom hjältar kan ha skrivbordsjobb

Med en industri som växer snabbare än någon annan kommer vårt program att hjälpa dig att skydda den digitala världen som våra liv är beroende av.

I dagens värld är det inget viktigare än att skaffa sig avancerad utbildning och färdigheter för att skydda våra privata uppgifter. Företag, regeringar, brottsbekämpning och individer möter alla de växande komplexiteten i vår alltmer sammankopplade värld och behovet av att både skydda data och förbereda sig för det värsta. Ditt arbete i MS Cybersecurity-programmet kommer att förbereda dig för en karriär i en myndighet, brottsbekämpning, privata företag, sjukhus, sjukvårdsorganisationer och IT-avdelningar.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Master of Science (MS) i datavetenskap (CS) tillhandahåller en innovativ läroplan som omfattar två inriktningar - mjukvaruutveckling och datavetenskap. ... [+]

Master of Science (MS) i datavetenskap (CS) tillhandahåller en innovativ läroplan som omfattar två inriktningar - mjukvaruutveckling och datavetenskap.

MS in CS-programmet syftar till att utrusta studenterna med nödvändiga teoretiska grunder samt kunskap om banbrytande applikationsverktyg för att lösa problem med datavetenskap och mjukvaruutveckling

inriktningar

Studenter för programvaruutveckling kommer att examen beredda att designa, utveckla, testa och utvärdera programvaran. Studenter utbildas till att ansvara för design, utveckling, testning och utvärdering av programvaran.

Studenter i datavetenskap förvärvar banbrytande färdigheter i matematiska metoder för datavetenskap, beräkningsdataanalys, maskininlärning, djup inlärning och applikationer i big data.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Mercy College

MS in Public Accounting är ett mervärdesprogram som är ett registrerat 150 Credit Hour Licensure-Qualifying Program. När du har avslutat de förutsatta och nödvändiga kurs ... [+]

MS in Public Accounting är ett mervärdesprogram som är ett registrerat 150 Credit Hour Licensure-Qualifying Program. När du har avslutat de förutsatta och nödvändiga kurserna, kan du sitta vid certifierad CPA-examen i New York State. Om du har grundexamen i bokföring eller ett annat område är en Master of Science in Public Accounting åt dig, särskilt om du vill bli revisor eller om du är en professionell revisor som vill träffa American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) 150 studiepoängkriterier.

Kandidater från MS in Public Accounting-programmet som strävar efter att bli CPA kommer att uppfylla New York State licenskrav med ett års lämplig yrkeserfarenhet.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry
Januari 2020
Engelska
Heltid
14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mercy College

Denna magisterexamen är registrerad av New York State Education Department, Office of Professional Affairs, för att erbjuda magisterexamen för behörighet i äktenskap och ... [+]

Denna magisterexamen är registrerad av New York State Education Department, Office of Professional Affairs, för att erbjuda magisterexamen för behörighet i äktenskap och familjeterapi.

Detta 48-poängsprogram innehåller kurser i:

Familjesystemteori och praktikModerna modeller av par- och familjeterapiKlinisk bedömning och psykoterapi av oroliga familjerBedömning och ingripande med de större systemen som familjer interagerar medFörebyggande av känslomässiga problem till följd av våld i hemmet, sjukdom, arbetslöshet och domstolssystemet

Kraven uppfylls genom Mercy College anslutna byråer, mentalvårdsanläggningar, sjukhus och miljöer för privat praktik, som tillhandahåller övervakning av licensierade, mycket erfarna vårdpersonal.... [-]

Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York
Januari 2020
Engelska
Deltid
5 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 877-637-2946
Address
47 West 34th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined
Address
USA Online, Amerikas förenta stater
Telefon
undefined