Metropolitan State University Of Denver

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MSU Denver är en omfattande, baccalaureate- och magisterexamen som ger urbana universitet som erbjuder konst och vetenskaper, professionella kurser och program till en varierad studentpopulation i en atmosfär av ömsesidig respekt. Kompetens i undervisning och lärande är MSU Denver huvudsakliga mål. I mer än 50 år har MSU Denver varit en tempoöverförare för att förändra liv, samhället och högre utbildning.

Vi ger Colorado: s studenter möjlighet att utveckla sina liv och karriärer genom högkvalitativ verklig utbildning. Och vi driver statsekonomin genom våra 95 000 arbetsförberedda kandidater, av vilka mer än 80% stannar i Colorado. Baserat i hjärtat av Mile High City ger MSU Denver enastående tillgång till praktikplatser och professionella nätverk som hoppar igång karriärer.

MSU Denver erbjuder högkvalitativ utbildning utan avancerad prislapp.

Våra lektioner undervisas av kända akademiker, nationella experter och branschikoner. Och de bygger praktiskt lärande i varje kurs, vilket hjälper studenter att bli karriärberedda, kritiska tänkare som företag vill anställa.

Platser

Denver

Address
Auraria Parkway,890
80204 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium