Michigan State University College of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under ledning av kända administratörer och fakultetsmedlemmar i fyra avdelningar har studenterna möjlighet att bedriva eller utveckla karriärer inom undervisning, utbildningsadministration, högre utbildning, forskning, policyutformning, studentärenden, rehabiliteringsrådgivning, skolpsykologi, kinesiologi och atletisk träning.

College of Education har skapat ett rykte för excellens och visionärt tänkande i sina ansträngningar för att förbättra undervisning och lärande i hela vår nation och värld, särskilt inom ramen för urban och global utbildning. Fakulteten är fortfarande engagerad i att tillgodose de pedagogiska och fysiska behoven hos alla elever under hela livslängden och att arbeta nära med lärare, ledare och beslutsfattare inom området.

Innovativa lärarutbildningsprogram, enastående lärare, relationer med praktiserande lärare och starka forskningsmöjligheter gör Michigan State University till en dynamisk plats för att lära sig att undervisa och att bidra till områdena utbildning och kinesiologi. Högskolan är stolt över att göra anspråk på mer än 57 000 alumner, som var och en berör liv på sitt eget sätt runt om i världen.

Platser

East Lansing

Address
Farm Lane,620
48824 East Lansing, Michigan, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium