Michigan State University International Studies and Programs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Michigan State University har varit medvetet globalt i mer än 60 år och är känt över hela världen som ett toppforskningsuniversitet. Det är hem för kända forskare och forskare från hela världen och en levande och mångsidig gemenskap av studenter och doktorander. MSU utnyttjar internationella partnerskap med forskare och utövare från den akademiska världen, regeringen, den privata sektorn och strategiskt valda forsknings- och utvecklingsorganisationer för att skapa ny kunskap och utforska innovativa och praktiska lösningar på världens mest pressande problem.

Tillväxten av Michigan State Universitys internationella arbete kan knytas till utvecklingen av Office of International Studies and Programs (ISP). ISP är navet för internationell forskning, undervisning och uppsökande vid MSU. Som ett kontor på universitetsnivå under ledning av en associerad provost och dekan stöder ISP internationella aktiviteter i hela institutionen, arbetar för att mobilisera MSU: s forskning och stipendier, förbättra studier utomlands och andra utbildningsprogram, bilda och stärka internationella partnerskap och välkomna och stödja internationella besökare, forskare och studenter.

Inom ISP finns sju globala teman- och områdesstudiecentra, program för studenter och forskare, och resurser för internationell resor och säkerhet, internationellt forskningssamarbete och fakultets- och studentstöd. ISP har också starka band till anslutna internationella enheter över hela campus med fokus på jordbruk, företag, utbildning, teknik, hälsa, internationell utveckling och språkstudier.

En avgörande egenskap hos MSU-modellen är att ISP inte har en egen enbart tilldelad fakultet. I överensstämmelse med målet att sprida den internationella dimensionen över hela universitetet har alla fakultetsmedlemmar sina stora akademiska utnämningar i universitetsavdelningar och skolor över hela campus. Detta gör det möjligt för ISP att fungera som sammankallare för tvärvetenskapliga fakultetsgrupper från MSU: s 17 akademiska högskolor.

ISP: s ansträngningar utökar och fördjupar MSU: s globala forskning och hjälper till att skapa den vetenskapliga kunskap som behövs för att svara på världens nya möjligheter och globala mål. ISP arbetar för att positionera MSU som ledande inom internationell forskning och stipendier, internationalisering av högre utbildning och som en oumbärlig partner i globala samarbeten.

Platser

Michigan

Address
48912 Michigan, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium