Midland University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Midland University grundades 1883 och är en högskola för liberala konster som ger relevanta möjligheter inom mer än 30 akademiska områden, fyra forskarutbildningar och en rad professionella studier till studenter på både Fremont och Omaha-platser. Nyligen erkänd av Chronicle of Higher Education som den nionde snabbast växande privata, ideella studenterinstitutionen i landet, tar Midland ett modernt synsätt på liberal konstutbildning. Vårt innovativa tillvägagångssätt att arbeta från marknaden tillbaka ger studenterna de relevanta färdigheterna att leda i världen med syfte.

Midland University studenter får personlig uppmärksamhet av sina rådgivare och praktisk erfarenhet av sin huvudstudie, för att inte tala om kanten i jobbet och forskarutbildningen. Midland främjar spetskompetens genom mer än 30 huvudprogram och förprofessionella program och har rykte om att vara ledande inom utbildning, affärs-, omvårdnads- och medicinska vetenskaper och mänskliga prestationer.

Midlands 4-åriga examensgaranti garanterar att studenter som uppfyller grundläggande krav kommer att examen inom fyra år. Om du inte tar examen i vår fyraårsplan betalar vi 100% av din undervisning tills du gör det. Hur gör vi det? I vårt innovativa centrum för 4 års garanterad examen har vi ett helt team av professionella rådgivare som är dedikerade till att hjälpa dig att lyckas.

Platser

Fremont

Address
North Clarkson Street,900
68025 Fremont, Nebraska, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium