Milwaukee School of Engineering MSOE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Milwaukee School of Engineering är ett privat, ideellt universitet som erbjuder kandidatexamen och magisterexamen inom teknik, affärer, matematik och omvårdnad. På MSOE hittar du en omtänksam gemenskap av studenter och lärare. Tillsammans är vi engagerade i att främja en högre standard för akademisk programmering och forskning och personlig service, instruktion och vägledning.

På MSOE hittar du drömmare, tänkare, tillverkare och görare. Det är det universitet som valts för dem som söker en gemenskap av experimentella elever som drivs för att lösa dagens och morgondagens komplexa utmaningar. MSOE-fakulteten är studentfokuserade experter som tar med sig verklig erfarenhet i klassrummet. Detta tillvägagångssätt för inlärning gör våra elever redo nu, såväl som förberedda för framtiden. Partnerskap med företagsledare och branschledare gör det möjligt för studenter att lära sig tillsammans med professionella mentorer. Vi utmanar våra elever att gå utöver vad som är möjligt.

Som ett högt rankat tekniskt universitet i USA fokuserar MSOE på laboratorieerfarenhet och karriärutövning. MSOE utmanar studenter att tänka utanför rutan och tillämpa en praktisk metod för att lösa problem.

MSOE-studenter är hårt arbetande, kreativa och har en önskan att veta mer. Vår nära sammanslutning med endast 3000 studenter ger möjlighet att arbeta hand i hand med klasskamrater och professorer och låter eleverna ta med sig praktisk kunskap till klassrummet. Sammantaget är MSOE det universitet som valts för studenter som vill driva sina passioner och utmana standarden. MSOE kommer att sätta standarden för att förbereda ledare för att lösa de olika tekniska utmaningarna under 2000-talet.

Varför välja MSOE?

Det här är inte ditt genomsnittliga amerikanska universitet. Det är där den bestående önskan att lära sig mer ligger i vårt DNA. Där studenter och professorer arbetar tillsammans för att skapa en inverkan långt bortom staden Milwaukee och stranden av Lake Michigan. Och där eleverna blir redo att lösa komplexa problem genom sin passion, uthållighet och motståndskraft.

Personlig uppmärksamhet från expertprofessorer

Förvänta dig inte gigantiska föreläsningssalar eller lärarassistenter (vi har inte heller). Istället undervisar erfarna professorer - med i genomsnitt sju års branscherfarenhet - varje klass och laboratorium. Med en genomsnittlig klass på bara 20 studenter och en labstorlek på 11 elever får du massor av personlig uppmärksamhet.

Mer för dina pengar

Internationella studenter kvalificerar sig ofta för stipendier från MSOE. Men kostnaden är bara en del av ekvationen. MSOE erbjuder också ett enormt värde. Tänk bara på några av våra rankningar:

 • Mest prisvärda högskolor
 • Bästa Bang for the Buck
 • Bästa högskolor för dina pengar

Dessutom låter våra tio veckors kvartal passa in i fler lektioner, vilket innebär att du blir bättre utbildad på bara fyra år.

141574_rsz_20170927-me-johnson-controls-lab-sg01-13.jpg

Real-World Experience

De flesta universitet pratar om praktiskt arbete, men få kan matcha hundratals timmars laboratorieerfarenhet som du får som student vid MSOE. Vi har faktiskt fler laboratorier på vårt campus än klassrum - och de är alla tillgängliga för studenter.

Direkt antagning

Om du har flyttat till ett nytt land för att studera vill du se till att du kommer in i ditt föredragna program. Till skillnad från vissa universitet som gör att du väntar till andra året med att söka till den skola eller avdelning du väljer, erbjuder vi direkt antagning så att du kan börja din major direkt.

Topprankade program

MSOE: s grundutbildningsprogram har rankats nionde i landet av US News & World Report. MSOE rankas också högt av Forbes, Business Insider, Princeton Review, PayScale Inc. och andra.

Fyraårig examen garanti

MSOE är ett av endast en handfull universitet i USA som garanterar att du kommer att ta examen om fyra år om du börjar och håller dig på rätt spår i din huvudstudie, vilket sparar tid och pengar.

Priser för examensresultat

Få universitet kan slå vår examensnivå på 96% - för att inte tala om akademikernas genomsnittliga startlön på $ 65 428.

Plats, Plats, Plats

Nykomlingar är ofta förvånade över allt som Milwaukee erbjuder. MSOE ligger i ett av Milwaukees mest spännande och säkraste stadsdelar, inom gångavstånd från praktikplatser, restauranger, kaféer, butiker, sport- och konsertarenor, festivaler och vackra Lake Michigan. Dessutom är vi bara 90 minuters tågresa från Chicago.

En plats att passa in

Vår mindre storlek - knappt 3000 studenter - hjälper dig att känna dig som hemma. Och med över 100 studentorganisationer (inklusive en internationell studentförening) och klubb- och interkollegiala sporter har du gott om möjligheter att ansluta till likasinnade nya vänner.

Mission, Vision och Värden

141568_16121-20201007-231628-20130908_Viets_Field_Images1.jpg

Vårt uppdrag inspirerar oss.

MSOE är det universitet som valts för dem som söker en inkluderande gemenskap av erfarna elever som drivs för att lösa dagens och morgondagens komplexa utmaningar.

Vår vision utmanar oss.

MSOE kommer att sätta standarden för att förbereda ledare för att lösa de olika tekniska utmaningarna under 2000-talet.

Våra värderingar förenar oss.

Sex värden är kärnan i vår campuskultur:

 • Samarbete - Vi värdesätter att arbeta över gränserna.
 • Excellence - Vi värdesätter strävan efter att uppnå excellens.
 • Inkludering - Vi värdesätter autentiskt engagemang med olika människor, övertygelser och idéer.
 • Innovation - Vi värdesätter kreativitet och nya idéer för livslång service, upptäckt och tillväxt.
 • Integritet - Vi värdesätter att göra rätt på ett tillförlitligt sätt.
 • Stewardship - Vi värdesätter ansvarsfull användning av våra resurser.

Hur vi undervisar

Jätte föreläsningssalar kanske fungerar för andra högskolor, men det är inte MSOEs stil. Det här är vad du hittar istället.

141573_rsz_20170920-bio-printer-with-wujie-zhang-27.jpg

Lärande genom att göra

Det finns en anledning till att vi har fler laboratorier än klassrum. Vi har alltid trott att eleverna lär sig bäst (och har roligare) genom att göra händerna smutsiga och omsätta teorin i praktiken. MSOE-studenter tillbringar hundratals timmar i våra industristandardlaboratorier, och den praktiska, praktiska upplevelsen ger dig en bestämd fördel på arbetsplatsen.

Djupa kopplingar mellan professorer och studenter

Din genomsnittliga klass kommer att vara 20 elever, och ditt genomsnittliga laboratorium kommer att omfatta bara 11 elever. Den intima inlärningsmiljön gör det möjligt för dina professorer att verkligen lära känna dig. Förvänta dig att mer än ett fåtal blir mentorer och kanske livslånga kontakter.

Omedelbar nedsänkning till din major

Du behöver inte vänta med att utforska din passion. Du kommer att dyka in i ditt huvudspecifika klasser under nyårsåret och ge dig ett försprång på praktikplatser och din karriär.

Stäng branschintegration

MSOE är en pålitlig partner för ledande Wisconsin-företag, inklusive Harley-Davidson, Kohler, Snap-on och mer. Vi arbetar tillsammans med den senaste branschforskningen och innovationerna och 260+ toppföretag kommer att rekrytera våra studenter för praktikplatser och jobb på MSOEs årliga karriärmässa.

Real-World Learning

På MSOE utmanar vi våra studenter på dag ett med en högpresterande akademisk erfarenhet som ger högt värde. Med utmaningen kommer tillväxt. Studenter arbetar genom verkliga problem sida vid sida med lärare som är beprövade ledare inom sina områden. Utexaminerade är redo att lösa komplexa problem på sin första arbetsdag eftersom de har löst dem sedan deras första dag på MSOE.

University Scholars Honours Program

För studenter som vill ha mer av en utmaning uppmuntrar MSOE: s läroplan för självständigt och samarbete genom projektarbete, professionella presentationer och interaktion med regionala ledare.

MSOE: s campus

MSOEs campus ligger i centrala Milwaukee, i en livlig och säker stadsmiljö.

141569_141497_msoe-student-life-and-campus-center-exterior-31.jpg

Vårt 22 hektar stora campus ligger i hjärtat av centrala Milwaukee i det säkra och livliga East Town-området. Bara några kvarter från den vackra Lake Michigan, teaterdistriktet, museer, sport- och musikställen, parker och shopping, njuter MSOE-studenter av all spänning och möjlighet i staden med en nära samhällskänsla.

Inom gångavstånd från campus hittar du:

 • 30 säsongsfestivaler
 • 17 museer
 • 25 teatrar
 • 100+ mil spår för promenader, cykling och cykling

Framåttänkande? Milwaukee är ett nav för ledare inom branschen, vården och företagen - så praktikplatser och framtida karriärmöjligheter är alltid inom räckhåll.

Platser

Milwaukee

Address
1025 North Broadway Milwaukee WI 53202-3109
Milwaukee, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium