Minerva Schools at KGI

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Minerva vårdar kritisk visdom för världens skull.

Eftersom vår framtid beror på bättre ledare, smartare innovatörer och mer informerade globala medborgare, förbereder vi nästa generation av exceptionella, livslånga elever för att arbeta tillsammans för att lösa de mest komplexa utmaningarna i vår tid.

Minerva är djupt principiellt och dedikerat till att öka din potential och möjliggöra din framgång.

Vi är starkt fokuserade på att förbättra vår kollektiva framtid genom att utveckla din individuella utveckling. Vår organisation definieras av sju vägledande principer, som informerar varje beslut vi fattar, från uppsökande och antagning till akademiker, bostadsliv och professionell utveckling.

Minerva Schools at KGI bygger på en kraftfull allians.

Minerva erbjuder sina extraordinära utbildningsprogram i samarbete med en av de mest innovativa akademiska institutionerna i världen: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, en ledare inom tillämpad vetenskap, är den nyaste medlemmen av det uppskattade Claremont-konsortiet, ofta kallat "Ivies of the West".

INTRODUKTION TILL MINERVA

Ben Nelson, grundare av Minerva, och Stephen M. Kosslyn, Ph.D., grundande avkan på Minerva Schools at KGI , ger en introduktion till vision, pedagogik och lärandeplattform i hjärtat av den återuppfinnade universitetsupplevelsen.

Platser

San Francisco

Address
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium