Mississippi State University College of Veterinary Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världsklassvision och en fördel för alla

Mississippi State University College of Veterinary Medicine fångar en unik balans mellan forskning i världsklass inom djur- och folkhälsa, högkvalitativa inlärningsupplevelser och avancerad medicinsk vård, allt med en familjelik atmosfär.

Vår passion är att förbättra djurens hälsa och välbefinnande till förmån för djuren, deras ägare, jordbruksföretag, biomedicinsk forskning och därmed samhället. Vi uppnår vår vision genom att tillhandahålla medkännande, vård- och diagnostiktjänster i världsklass och genom att genomföra translationell veterinärforskning (bänk till klinik). Vi förverkligar vidare vår vision delvis genom att investera oss i att utbilda studenter och veterinärpersonal och uppmuntra dem att omfamna och fortsätta vår vision. Vi drivs för att uppnå dessa mål med vetskapen om att vår kallelse kommer att förbättra samhällets liv och de djur som vi anförtrotts.

MSU CVM professionell läroplan erbjuder kurser som leder till doktor i veterinärmedicinsk examen (DVM), som är en fyraårig läroplan. Forskarutbildningar som erbjuds på högskolan leder till MS eller doktorsexamen inom utvalda specialiseringsområden. Vi började erbjuda ett grundutbildningsprogram inom veterinärmedicinsk teknik 2010, och den första klassen med en BS-examen tog examen våren 2012.

Platser

Mississippi State

Address
Wise Center Drive,240
39762 Mississippi State, Mississippi, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium