Missouri University of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VI ÄR MISSOURI S&T

Vi är Missouri University of Science and Technology - Missouri S&T - och vi har varit högst upp i forsknings- och innovationsspelet länge. Grundat 1870 som en av de första tekniska institutionerna väster om Mississippi, har vi byggt på vårt arv av upptäckt, kreativitet och innovation för att utrusta och inspirera dagens studenter att möta morgondagens stora globala utmaningar.

Vårt uppdrag

Missouri S&T integrerar utbildning, forskning och tillämpning för att skapa och förmedla kunskap som tjänar vår stat och hjälper till att lösa världens stora utmaningar.

Vår vision

Missouri S&T kommer att bli det ledande offentliga tekniska forskningsuniversitetet för upptäckt, kreativitet och innovation.

Vi kommer att odla nyfikenhet, kreativitet och förtroende hos våra studenter. Vi kommer att vara den institution som valts för partners runt om i världen som söker en högt kvalificerad, begåvad och entreprenörsstyrka. innovativ forskning; relevanta utbildningsprogram, produkter och tjänster; och teknik och idéer för att lösa de stora utmaningarna i vår tid.

Våra värderingar

Livslång framgång

Vi lägger till exceptionellt värde. Belöningarna med S & T-upplevelsen i Missouri sträcker sig mycket längre än en högskoleutbildning, en värderad examen eller en glädjande karriär. S & T-upplevelsen förbereder dig för ett tillfredsställande liv som definieras av förtroendet att lyckas, en önskan att utmärka sig och en kärlek till lärande som aldrig slutar.

Kreativitet

Vi är innovatörer. Att bygga en bättre värld kräver en kreativ gnista, innovativa och entreprenöriella tillvägagångssätt och nyfikenhet att upptäcka och utforska nya lösningar på världens stora utmaningar.

Integritet

Vi ansvarar för våra handlingar. Vi strävar efter att upprätthålla de högsta etiska standarderna, att uppträda med tillförlitlighet och respekt för hela mänskligheten och att införa samma principer i vårt universitetsområde.

Hållbarhet

Vi lever med gott exempel. Som förvaltare av den allmänna goodwill, de ekonomiska resurser som vi anförtrotts och miljön, betonar vi motståndskraftiga och hållbara metoder i alla våra ansträngningar.

partnerskap

Vi är fantastiska partners. Vi fokuserar på att skapa mervärde och skapa ömsesidigt fördelaktiga partnerskap. Lösningarna på dagens stora utmaningar kräver smidigt samarbete, lagarbete och engagemang med våra intressenter, både på campus och i större affärer, medborgerliga, nationella och internationella samhällen.

Inclusion

Vi är ett inkluderande och välkomnande samhälle. Vi strävar efter att bygga en kreativ inlärningsmiljö som präglas av öppenhet, förståelse och värdering av alla människor och perspektiv.

Platser

Rolla

Address
West 13th Street,300
65409 Rolla, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium