Moravian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Moravian College sitter vid korsningen mellan historisk och historisk skapande. Som det sjätte äldsta universitetet i Amerika har vi förtjänat vårt rykte som ett ögonöppnande och en världsförändrad plats att lära och utforska. Dessutom är vi rankade bland de "bästa colleges i USA" och "de bästa college campus i PA."

Moravians akademiska spetskompetens, högst rankade fakulteten och engagemang för mångfald och inkludering är det som drar studenter från hela staten Pennsylvania och utanför att studera vid vår innovativa institution.

Som student på Moravian får du den klassiska amerikanska universitetsupplevelsen. Och vi skulle veta - vi har gjort detta i mer än 275 år. Det finns oändliga forskningsmöjligheter, grekiskt liv, den senaste tekniken, sport, studentklubbar och till och med studier utomlands. Vi planerar inte att sätta några gränser för din utbildning. I själva verket rensar vi en väg för dig att följa dina passion.

Låt oss göra historia tillsammans.

Grundutbildare

Moravian College erbjuder studieprogram som leder till fyra grader av baccalaureate — Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Music och Bachelor of Science in Nursing.

Med mer än 55 majors och studieprogram att välja mellan, kan du studera allt från redovisning till studiokonst. Dubbel eller trippel major om du vill. Eller skapa din egen major som passar dina karriärmål och passioner. Oavsett vad du bestämmer, har du vårt stöd.

Se alla grundutbildningar .

Dessutom kan du delta i vårt utbildningsprogram, SOAR-forskning, lokala praktikplatser, studentklubbar, studier utomlands och mer.

Vår genomsnittliga klassstorlek är 17 studenter, med 11: 1 förhållande mellan student och fakultet. Det betyder att dina professorer känner dig med förnamn och bryr dig om din framgång! Du får en Macbook Pro och en iPad som du kan använda under alla fyra skolåren, och du kan till och med behålla dem när du har examen.

Graduate Academics

Moravian Graduate erbjuder mer än 25 forskarutbildningar och certifikatprogram inom områdena affär, utbildning, omvårdnad, rehabiliteringsvetenskap och konst.

Moravians forskar- och certifikatprogram är utformade för att förbereda förstklassiga kandidater för att tillgodose behoven hos växande industrier - och de är också utformade för att passa in i ditt liv, inte för att fördriva det. Därför erbjuds forskarutbildningar i traditionella, accelererade, blandade och onlineformat. Du har också det bästa av Moravian College : s resurser till hands och våra fakulteter, personal och studenterfaringsmentorer är engagerade i din framgång.

Visa alla forskarutbildningar .

Plats

Ligger längs USA: s östkust, kallar Moravian Bethlehem, Pennsylvania hem. I denna livliga lilla stad befinner du dig bara en kort bilresa från större städer, som Philadelphia, New York City och Washington, DC. Föreställ dig alla helgresor och nya äventyr! Men oroa dig inte, det finns mycket att göra rätt i Lehigh Valley också. Oavsett om du deltar på en av de bästa musikfestivalerna i Nordamerika (Musikfest) eller njuter av ett basebollspel på Coca Cola Stadium, finns det aldrig ett tråkigt ögonblick i Bethlehem, PA.

Bethlehem-samhället är alltid mycket välkomnande av moraviska studenter och samarbetar ofta med högskolan för att erbjuda praktikplatser, praktiska inlärningsmöjligheter och gratis evenemang.

Väder

Lehigh Valley i Pennsylvania upplever alla fyra säsonger till fullo. Hösten ger skarpa tröjor-väder och färgglada löv. Vintern täcker vårt campus med snö. Våren erbjuder regndusch och blommande blommor. Och sommaren är solig och varm. Varje säsong ger lite annat till Betlehem och vi älskar det!

Säkerhet

ja! Våra studenters säkerhet är en högsta prioritet vid Moravian College . Vår campuspolicy arbetar för att upprätthålla en säker och säker miljö för alla och är alltid tillgängliga för hjälp om behov skulle uppstå. Vi erbjuder också 24-timmars eskort och dagliga pendeltjänster, liksom nödtelefoner med blå ljus över hela campus.

Studentliv

Det finns mycket att göra på Moravian College , oavsett om du är intresserad av sport, konst eller samhällsengagemang. Som en NCAA Division III-skola har Moravian 20 idrottslag på universitetsnivå, samt 10 intramurala lag om du bara vill ha kul! Det finns mer än 80 studentklubbar att delta i, inklusive musikensembler, studentregering, studentorganisationer och mer.

Kostnad och stöd

Vi strävar efter att hjälpa dig att nå dina mål - och det inkluderar att tillhandahålla en överkomlig privat utbildning.

Moravian College erbjuder ett International Student Merit Award baserat främst på akademisk prestation: betyg, styrkan i ditt akademiska program, dina TOEFL- eller IELTS-poäng och dina SAT-poäng om de skickas in.
Vänligen kontakta Executive Director of International Enrollment via förfrågningsformulär på denna sida för mer information om International Student Merit Award.

Platser

Bethlehem

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Bethlehem, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium