New York School of Interior Design

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om New York School of Interior Design

NYSID i korthet

 • Grundad: 1916
 • Totalt studenter: 538
 • Graduate: 157
 • Undergraduate: 381
 • Studenternas medelålder: 30
 • Arbetsförmedling Rate för 2014-2015 Läsår:
 • 92% av våra studenter var anställda inom sex månader efter examen
 • 95% av våra doktorander anställda inom sex månader efter examen
 • Stater representerade: 22
 • Länder representerade: 35
 • % Av internationella studenter: 23%
 • Antal program som erbjuds: 9 (3 med online lärande alternativ)
 • Student - fakulteten Ratio: 10: 1
 • Totalt lärare: 117
 • Genomsnittlig klasstorlek: 13

Historia av New York School of Interior Design

En historia av framgång för ett sekel

Inredning har utvecklats under det senaste århundradet, och New York School of Interior Design-som grundades av arkitekten Sherrill Whiton 100 år sedan, har förändrats tillsammans med den. 1915, under en avmattning i byggbranschen, Whiton tänkt tanken på ett hem utbildningsstart i konsthantverk. Eftersom fler och fler hem studie studenter började besöka sin professionella kontor förväntar sig att hitta en skola, bestämde han sig för att öppna en 1916. Han etablerade New York School of Inredning. Vid den tiden var inredning bara börjar ta form som en distinkt och erkänt yrke, en som krävs utbildning i allt från konsthistorien till ljusspel på väggar och andra ytor.

År 1924 var NYSID chartrats av New York State Board of Regents. Sedan dess har det vuxit från en handfull elever och en enda studier under sitt första år till mer än 600 studenter och nio program idag. Whiton bokstavligen skrev boken om inredning utbildning. Hans Delar av Inredning publicerades 1937 och är för närvarande i sin 6: e utgåvan, nu med titeln inredning och dekoration. Det är fortfarande en designskola standard idag.

År 1951 var akademins namn ändras till New York School of Interior Design, som erkänner att den utbildning vi ger inte bara befatta sig med detaljerna och beklädnad av ett utrymme, men arkitekturen i interiören, allt som inte är strikt strukturell . Och när Jacqueline Kennedy var första dam-och först kom till nationella framträdande roll inredningsarkitekt med sin renovering av Vita huset-we'd redan varit på plats under fyra decennier. På många sätt är det vår fast grund i utvecklingen av inredning historia som är möjligt för oss att vara dess föregångare.

I sina tidiga dagar NYSID var belägen i olika byggnader på Madison Avenue och i Midtown-den sista, en imponerande plats på East 56th Street, ritades av arkitekten och fakultetsmedlem William Breger. NYSID bosatte i sin nuvarande plats på East 70th Street i 1994, bland stadens främsta konst och antikhandlare och berömda museer. En stor utbyggnad och renovering till NYSID s tandem bygger på East 69th Street-följt i slutet av 1990. Och i 2010, öppnade College sin LEED-Platinum Graduate Center på Park Avenue South och 28th Street, som inrymmer fakulteten, personal och mer än 150 doktorander.

Idag är vi fast tror på vikten av hållbarhet, i att främja dialogen mellan områdena inredning och arkitektur, och i framtiden ackrediteringsstandarder inom utbildning och licensiering av utövare i inredningsyrket. Tack vare de ansträngningar som vår värderade fakultets och lika värderade akademiker-bra inredning är ett paradigm för god och hälsosam, hållbart liv på planeten. Och kompetensen hos dess personal är mer än någonsin, i efterfrågan.

NYSID Mission & Vision

UPPDRAGSBESKRIVNING: New York School of Interior Design förbereder blivande inredare och yrkesverksamma att vara ledare inom genom att tillhandahålla en fokuserad och engagerande inredning utbildning ritning begära expert fakultet, innovativa metoder och industrinära relationer.

VISIONSTÄLLANDE: New York School of Interior Design är en global ledare inom inredning utbildning påverkar yrket genom innovativa läroplaner och strategiska samarbeten, med studenter placerade i inflytelserika positioner runt om i världen.

Värden

New York School of Interior Design värden:

 • Kvaliteten på mänskligt liv i den byggda miljön
 • Den "gnista" återfinns inom varje elev
 • Den rika historia institutionen och designyrket
 • De särskilda möjligheter som NYSID NYC plats
 • En inställning som främjar kreativt tänkande, samarbete och kollegialitet bland studenter, lärare och personal
 • Små och fokuserad inlärningsmiljöer, både digitala och upplevelse
 • Den expertis och engagemang lärare och personal
 • Både konceptuell och tillämpad konstruktion
 • Respekt för miljön och hållbara metoder
 • En stark grund i de fria konsterna som en viktig del av en designer utbildning
 • En grund av respekt för sig själv, andra och större världen
 • Engagemang med lokala och globala samhällen
NYSID
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Professional Studies in Healthcare Interior Design

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater New York + 1 fler

Programmet förbereder eleverna att vara sjukvårdsspecialist designers, faciliteter planerare i sjukvårdsinrättningar, forskare stöder arkitektoniska lag, och design chefer och administratörer i patienttillfredsställelse. [+]

Sjukvården växer snabbt för att tillgodose de växande behoven av den åldrande baby boom-generationen och den globala befolkningsexplosionen. Som svar har NYSID skapat en innovativ, tvärvetenskapligt program som ger praktiserande designers och vårdpersonal en möjlighet att arbeta tillsammans och att skaffa sig en bred kunskap om aktuella frågor, forskning och teori i utformningen av vård interiörer och tillämpa den i fokuserade studio upplevelser .

Kurser inkluderar kunskap i forskningsmetoder, historia och teori om hälso- och sjukvård, miljö och beteendestudier, och tillämpad design. Grön design och belysning forskning om hälsa, produktivitet och precision är en integrerad del av studiekursen. Programmet är utformat för studenter i olika bakgrunder som förstår att hälso- och sjukvårdsområdet är affärer och design oupplösligt sammanflätade.... [-]


Master of Professional Studies in Sustainable Interior Environments

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater New York + 1 fler

MPS i hållbar inomhusmiljöer (MPS-S) är en post-professionellt program uppbyggt för att förbereda designproffs att ta ledande roller i att utveckla och upprätthålla hållbara invändiga utrymmen som positivt kommer att påverka världen. [+]

Avsedd för dem som arbetar inom design eller arkitektur yrken, ger programmet studenter med en insatt i bästa praxis inom miljö informerade designer för interiören. Efter avslutad MPS-S program, eleverna har möjlighet att sitta för LEED AP Ackreditering - en mycket eftertraktad referens.

Eleverna utsätts för ett brett spektrum av ämnen, forskningsmetoder, integrerad design utvecklingsmetoder och hållbara metoder projektledning. Det omfattar även inomhusluftens kvalitet samt gröna textilier, möbler och dekorativa element. I programmet ingår två studio kurser som syftar till att integrera förvärvade kunskaper och forskning och samtidigt undersöka både bostäder och utsocknes miljöer.... [-]


Master Professionella Studier I Inrednings Ljusdesign

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater New York + 1 fler

MPS i Interior belysning Design (MPS-L) är en ettårig, efter yrkesexamen som ger strikt professionell utbildning inom området naturliga och artificiella belysning för inomhusmiljön. [+]

NYSID är rankad # 2 forskarutbildning i USA by Design Intelligence

MPS i Interior belysning Design (MPS-L) är en ettårig, efter yrkesexamen som ger strikt professionell utbildning inom området naturliga och artificiella belysning för inomhusmiljön. Som alla inredare eller arkitekt kan berätta för dig, är fantasifulla och kostnadseffektiva inre belysning avgörande för framgång för varje innerutrymmen. Föränderliga teknik, nya lagar som mandat energieffektivitet och efterfrågan på inspirerad, har innovativa lösningar skapat ett stort behov av specialister inom inredning ljusdesign.

NYSID har reagerat på detta behov med ett program som exponerar studenterna till en rad kunskaper och färdigheter som ger akademiker med en balans av konceptuella och praktiska tekniker för framgångsrikt genomförande design. Kurs arbete inriktas på historia och teori av ljusdesign, principer för hållbarhet som de hänför sig till disciplin, naturlig och artificiell belysning och styrsystem, integrerade system design, samt finansiell analys, kod efterlevnad, och projekt underhåll. I programmet ingår belysning Design Studio kurser som integrerar förvärvade kunskaper och forskning, och samtidigt undersöka bostäder, kommersiella och institutionella miljöer. Akademiker är beredda att sitta för certifiering examen ges av NCQLP (nationella rådet för kvalifikationer för belysning Professionals).... [-]