NYU | Tisch

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Ingen annan skola finns i världen som Tisch School of the Arts.

När Konsthögskolan grundades på NYU år 1965, var den härdad som ett vågat äventyr - att vara en skola i motsats till alla andra. Vi mötte den utmaningen, och det som har uppstått under de senaste 50 åren är landets främsta centrum för studier av utövande, film och framväxande mediekunskap.

Skolan

Vår bredd av excellens över avdelningarna är unik och världsberömd. Du kan tjäna en BA, BFA, MA, MFA, MPS eller PhD i ett brett spektrum av discipliner som är unikt integrerade inom en skola. Konstnärer och forskare kommer från hela världen för att studera skådespelare, dans, design, performance, film, animering, skrivning för musikteater, scen, skärm

Studenterna

Vi söker och firar alla typer av unika röster från 48 länder och 39 länder. Våra studenter genomgår den mest rigorösa antagningsprocessen av någon skola på NYU. Vi tar mycket tid att bestämma vem vi inbjuder till skolan. Vår fakultet hyser akademiska historier, essäer, portföljer, skriver prover, bilder och föreställningar för att identifiera de mest spännande människor som har uppmaningen att skapa, uppfinna, experimentera, producera, skriva, koda, filma analysera, utföra och göra

När du är här kommer du att stöta på andra människor som dig - människor som har en djup nyfikenhet om sig själva och världen runt dem. De kommer att bli dina vänner och samarbetare för livet. Du kommer att gräva djupt in i din disciplin, men du kommer också att få bredden av en liberal artsutbildning i ett stort forsknings globalt universitet. Detta kommer att förbereda dig för allt du vill göra i din resa för livet. Du kommer att skapa, DIG.

Fakulteten

Vår fakultet är kända professionella artister och forskare, som har begått sin karriär att ge praktisk träning. Detta garanterar att din utbildning alltid kommer att vara relevant för ditt område. Du kommer att upptäcka att de förstår vad du behöver veta eftersom de gör det själva. De delar din passion, och de kommer att styra dig för att bli mästare i din disciplin. De kommer också att följa dina karriärer och vara dina resurser i ett Tisch-världsomfattande nätverk under de kommande åren.

New York City

Vårt hemort är New York City, och vilken stor stad är det! Staden kommer att bli uppsättning för din första film eller fotografi. Du tränar på en av de professionella aktörernas studior uptown. Ljuden på gatorna kommer att inspirera din musik. Du kommer att flytta över bron för att delta i en klass på Game Center i Brooklyn. Du kan praktikera i de bästa organisationerna i landet. Och det oöverträffade kulturlivet i New York kommer att komplettera din utbildning på ett sätt som är oöverträffligt. Från gatorna till parkerna, till världsklassens institutioner här, är hela denna stora stad din universitets campus.

Washington Square

Vi har det utmärkta privilegiet att vara en del av NYU - detta varierade globala universitet som trivs i stora städer. Du kan gå med i klubbar, vara en idrottsman och ta kurser som kompletterar och breddar dina intressen.

Du kan också lära dig om kulturer runt det globala nätverksuniversitetet. Du borde studera på NYU: s andra campus i Abu Dhabi, Shanghai eller på de andra globala akademiska centra i Accra, Berlin, Buenos Aires, Florens, London, Madrid, Paris, Prag, Sydney, Tel Aviv och Washington DC


Våra alumner

Det finns ytterligare ett nätverk som du kommer att bli en del av - vårt Tisch alumni nätverk. De kommer att bli en viktig del av ditt yrkesliv. Den stora nyheten är att de är överallt, och de gör allt. Det finns mer än 25 000 andra Tisch alumner som arbetar flitigt i konsterna och närstående yrken. På så många sätt påverkar de världen runt dem. Det är ingen hemlighet att vissa har fått stor berömmelse, och det finns otaliga historier om framgång i hur våra alumner uppfriskar och byter samhällen runt om i världen.

Under de närmaste 50 åren fortsätter Tisch alumni och fakulteten att vara de ledande kreativa krafterna för innovation. I en värld som behöver mindre förstörelse och mer skapande är Tisch där en ljus framtid börjar. Vi hoppas att du kommer att bli med oss!


Anmälningssida för Tisch-examen

Platser

New York

NYU | Tisch