NYU Tandon Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppfinning, innovation och entreprenörskap

Det är New York University Tandon School of Engineering grundläggande sätt att närma akademiker och forskning genom att beväpna lärare och studenter med de verktyg och resurser för att vända sin inspiration till applikationer, produkter och tjänster som tar flygning mot marknaden.

Online - Lär dig när som helst, var som helst

NYU Tandon School of Engineering är en av landets mest respekterade skolor teknik, tillämpad forskning, förvaltning och teknik. Nu, NYU Tandon Online (tidigare NYU-ePoly) ger möjlighet att tjäna en avancerad examen eller intyg helt online.

Åtkomst till Internet har aldrig varit enklare, snabbare, eller mer ekonomiskt, vilket gör det möjligt att ta examen klasser med NYU Tandon Institutionen för teknik var och när du vill - på jobbet, hemma, från 35.000 fot när du flyger för att möta en klient eller återvända från en surt förvärvade semester.

Om du tror att ditt schema är för upptagen för klass, tänk om. Om ditt arbete eller takten i ditt dagliga liv hindrar dig från att delta klass på campus, kan du nu tryggt vända sig till NYU Tandon online för att tjäna din examen certifikat eller magisterexamen i mer än ett dussin online program.

Platser

New York

Address
New York, New York, Amerikas förenta stater