New Jersey Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Välkommen till New Jersey Institute of Technology . Som statens offentliga polytechniska universitet fortsätter vi att investera i förnyelse av våra befintliga anläggningar förutom att lägga till nya utrymmen med målet att ge en exceptionell undervisning, inlärning och levnadsmiljö.

NJIT erbjuder mer än 125 grundutbildningar och examensprogram i sex specialskolor instruerade av expertfakultet, varav 98 procent har högsta examen inom sitt område. Våra akademiska program är fullt ackrediterade av lämpliga ackrediteringskommittéer, kommissioner och föreningar som medelstaternas förening av högskolor och skolor, ackrediteringskommitté för teknik och teknik (ABET), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) och National Arkitektkontoret (NAAB).

Våra omfattande fortsatta yrkesutbildningsprogram och online-kurser erbjuder viktig utbildning för yrkesverksamma som redan är på jobbet, och våra konkurrenskraftiga branschinställningar hjälper till att landa dig själv. Läs mer om våra online lärande program .

 • $ 1,74B NJIT: s årliga ekonomiska påverkan på staten New Jersey

 • # 1 nationellt i studentens uppåtgående rörlighet

 • NJIT förbereder sina kandidater för ledarskap som professionella och som medborgare.

Vi har fantastiska studenter från hela världen, och vi rankar # 1 i New Jersey i att tilldela ingenjörsgrader till afroamerikanska och latinamerikanska studenter. De vänner och kontakter du kommer att göra på NJIT, oavsett om det är en av över 130 studentklubbar och organisationer (inte grekerna) eller i dussintals samhällstjänstprojekt, kommer att förbättra ditt liv och påverka din framtid.

Vårt uppdrag

 • i grundutbildning, examen och fortbildning i yrkesutbildning, förbereder eleverna för produktiv karriär och förstärker deras potential för livslång personlig och professionell tillväxt.
 • I forskningens arbete med tonvikt på tillämpade, tvärvetenskapliga insatser som omfattar arkitektur, design, vetenskap, inklusive fysik- och biovetenskap, teknik, matematik och infrastruktur, databehandling, informations- och kommunikationsteknik och förvaltning.
 • i tjänst till både stadsmiljön och det bredare samhället i staden, staten, nationen och det globala samhället genom att genomföra offentliga politiska studier, göra utbildningsmöjligheter allmänt tillgängliga och initiera samhällsbyggande projekt,
 • Att bidra till ekonomisk utveckling genom statens största företagsinkubatorsystem, utveckling av arbetskraft, joint ventures med regeringen och näringslivet och genom utveckling av immateriella rättigheter.

NJIT ...

 • förbereder sina kandidater för ledarskap som professionella och som medborgare;
 • ger utbildningsmöjligheter för en brett varierande studentkår
 • svarar mot behov hos stora och små företag, statliga och lokala myndigheter och medborgarorganisationer.
 • samarbetar med utbildningsinstitutioner på alla nivåer för att uppnå sitt uppdrag; och
 • utvecklar användningen av vetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM) som ett sätt att förbättra livskvaliteten.

Vår vision

är att vara det främsta teknik-, design-, vetenskaps- och teknologihögskolan som är känt för forskning och utbildning som främjar innovation, entreprenörskap och engagemang.

Platser

Newark

New Jersey Institute of Technology

Telefon
(973) 596-3000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium