Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Välkommen till New Jersey Institute of Technology . Som statens offentliga polytechniska universitet fortsätter vi att investera i förnyelse av våra befintliga anläggningar förutom att lägga till nya utrymmen med målet att ge en exceptionell undervisning, inlärning och levnadsmiljö.

NJIT erbjuder mer än 125 grundutbildningar och examensprogram i sex specialskolor instruerade av expertfakultet, varav 98 procent har högsta examen inom sitt område. Våra akademiska program är fullt ackrediterade av lämpliga ackrediteringskommittéer, kommissioner och föreningar som medelstaternas förening av högskolor och skolor, ackrediteringskommitté för teknik och teknik (ABET), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) och National Arkitektkontoret (NAAB).

Våra omfattande fortsatta yrkesutbildningsprogram och online-kurser erbjuder viktig utbildning för yrkesverksamma som redan är på jobbet, och våra konkurrenskraftiga branschinställningar hjälper till att landa dig själv. Läs mer om våra online lärande program .

 • $ 1,74B NJIT: s årliga ekonomiska påverkan på staten New Jersey

 • # 1 nationellt i studentens uppåtgående rörlighet

 • NJIT förbereder sina kandidater för ledarskap som professionella och som medborgare.

Vi har fantastiska studenter från hela världen, och vi rankar # 1 i New Jersey i att tilldela ingenjörsgrader till afroamerikanska och latinamerikanska studenter. De vänner och kontakter du kommer att göra på NJIT, oavsett om det är en av över 130 studentklubbar och organisationer (inte grekerna) eller i dussintals samhällstjänstprojekt, kommer att förbättra ditt liv och påverka din framtid.

Vårt uppdrag

 • i grundutbildning, examen och fortbildning i yrkesutbildning, förbereder eleverna för produktiv karriär och förstärker deras potential för livslång personlig och professionell tillväxt.
 • I forskningens arbete med tonvikt på tillämpade, tvärvetenskapliga insatser som omfattar arkitektur, design, vetenskap, inklusive fysik- och biovetenskap, teknik, matematik och infrastruktur, databehandling, informations- och kommunikationsteknik och förvaltning.
 • i tjänst till både stadsmiljön och det bredare samhället i staden, staten, nationen och det globala samhället genom att genomföra offentliga politiska studier, göra utbildningsmöjligheter allmänt tillgängliga och initiera samhällsbyggande projekt,
 • Att bidra till ekonomisk utveckling genom statens största företagsinkubatorsystem, utveckling av arbetskraft, joint ventures med regeringen och näringslivet och genom utveckling av immateriella rättigheter.

NJIT ...

 • förbereder sina kandidater för ledarskap som professionella och som medborgare;
 • ger utbildningsmöjligheter för en brett varierande studentkår
 • svarar mot behov hos stora och små företag, statliga och lokala myndigheter och medborgarorganisationer.
 • samarbetar med utbildningsinstitutioner på alla nivåer för att uppnå sitt uppdrag; och
 • utvecklar användningen av vetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM) som ett sätt att förbättra livskvaliteten.

Vår vision

är att vara det främsta teknik-, design-, vetenskaps- och teknologihögskolan som är känt för forskning och utbildning som främjar innovation, entreprenörskap och engagemang.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

New Jersey Institute of Technology

Eftersom data samlas över breda branscher och akademier ser vi ett behov av datavetenskapare som är utrustade med kompetens för att hjälpa till med databaserat beslutsfat ... [+]

Översikt

Eftersom data samlas över breda branscher och akademier ser vi ett behov av datavetenskapare som är utrustade med kompetens för att hjälpa till med databaserat beslutsfattande. Företag använder exempelvis data för att bestämma försäkringsskydd, göra marknadsbeslut, erbjuda rekommendationer till kunder och tillhandahålla effektivare vård. Ett känt exempel från akademin är bestämningen av Higgs Boson från simulerade data med maskininlärningsmetoder.

Vi erbjuder en mastere i datavetenskap som omfattar grundläggande och avancerade väsentligheter i statistisk inferens, maskininlärning, datavisualisering, datautvinning och stora datametoder, som alla är nyckel för en utbildad datavetenskapare. För att kunna väljas för vårt program behöver vi en grundläggande bakgrund i kalkyl, linjär algebra, sannolikhet, dataprogrammering, datastrukturer och algoritmer. Vårt program sprids över 30 hp och innehåller projekt som omfattar stora dataset, klassificeringsmetoder, variabelt urval och djupt lärande för att nämna några.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Marschen. är ett NAAB-ackrediterat program för studenter med grundutbildning i arkitektur eller andra områden som vill bli licensierade arkitekter. Graduate studentforskn ... [+]

Översikt

Marschen. är ett NAAB-ackrediterat program för studenter med grundutbildning i arkitektur eller andra områden som vill bli licensierade arkitekter. Graduate studentforskningsmöjligheter utforska många framväxande aspekter av arkitektur.

mål

Som arkitekturskola inom ett forskningsuniversitet är vi en plattform för innovation. Vårt fokus på forskarutbildningen ger studenterna möjlighet att samarbeta i växande områden från nanoteknik till förstärkt och virtuell verklighet, och utforska gränserna för robotik och digital tillverkning. Våra programmål är grundade på professionella ackrediteringskrav.

LärandemålBygg abstrakta relationer och förstå effekterna av idéer baserat på studier och analys av flera teoretiska, sociala, politiska, ekonomiska, kulturella och miljömässiga sammanhang.Använd ett varierat utbud av färdigheter att tänka på och förmedla arkitektoniska idéer, inklusive skrivning, undersökning, talande, teckning och modellering.Förstå de tekniska aspekterna av design, system och material och kunna tillämpa den förståelsen på arkitektoniska lösningar med tanke på deras inverkan på miljön.Demonstrera förmågan att syntetisera ett brett spektrum av variabler i en integrerad designlösning.Förstå affärsprinciper för arkitekturutövning, inklusive ledning, förespråkning och behovet av att agera juridiskt, etiskt och kritiskt för kundens, samhällets och allmänheten.Gradskrav för professionell M.Arch.... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

New Jersey Institute of Technology

Civilingenjör i biologi är utformad för att ge studenterna avancerad kunskap om både växt- och djurbiologi och mikrobiologi. Programmet kräver en framgångsrik slutförande ... [+]

Översikt

Civilingenjör i biologi är utformad för att ge studenterna avancerad kunskap om både växt- och djurbiologi och mikrobiologi. Programmet kräver en framgångsrik slutförande av minst 30 högskolepoäng på kandidatnivå. Studenter förväntas behålla ett betygsgenomsnitt på 3,0 och krävs för att slutföra minst en 3-kreditkurs på fyra av följande fem kärnområden:

Cellbiologi / BiochemistryMolekylärbiologiBeräkningsbiologiEkologi / EvolutionVäxtbiologi ·

En dellista av kursutbud i var och en av dessa områden finns nedan. För att slutföra examensbehoven måste studenten antingen slutföra en uppsats baserad på laboratorie- eller biblioteksforskning.

Förkunskapskrav... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Undersöker möjligheterna i modern ledteknik och hur man framgångsrikt utnyttjar dessa verktyg för att maximera projektets effektivitet och teamarbete för verkliga verksta ... [+]

Översikt

Undersöker möjligheterna i modern ledteknik och hur man framgångsrikt utnyttjar dessa verktyg för att maximera projektets effektivitet och teamarbete för verkliga verkstads- och byggnadsinitiativ. Med specialiseringar inom konstruktionsdesign och konstruktion, transport och bygghantering.

mål

Dagens civilingenjörer står i framkant av tekniken. De är de ledande användarna av sofistikerade högteknologiska produkter - tillämpar de allra senaste koncepten i datorstödd design (CAD) för att stödja design, konstruktion, projektplanering och kostnadskontroll. Byggverksamhet omfattar planering, design, konstruktion och drift av anläggningar som är nödvändiga för det moderna livet, allt från transiteringssystem till offshore-strukturer till rymdsatelliter. Civilingenjörer är problemlösare, möter utmaningarna av föroreningar, trafikstockningar, dricksvatten och energibehov, stadsutveckling och samhällsplanering. När den tekniska revolutionen expanderar, när världens befolkning ökar, och som miljöhänsyn monterar, har civilingenjören en viktig roll att spela för att förbättra livskvaliteten för 2000-talet.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Institutionen för datavetenskap utmärker sig av framstående forskare som aktivt undersöker nya tillämpningar i parallellbehandling och avancerad datarkitektur, systeminte ... [+]

Översikt

Syftet med MS i Cyber ​​Security and Privacy-programmet är att skapa en stark grund och detaljerade tekniska kunskaper inom säkerhet, integritet / anonymitet och kryptografi som tillämpas på datorsystem, nätverk och webbapplikationer. Kandidater kommer att ha bred kompetens på alla dessa områden, med möjlighet att täcka inte bara tekniska men också juridiska, politiska och etiska aspekter av säkerhet och integritet. Förutom fördjupad kunskap om säkerhetsmekanismer, standarder och toppmoderna möjligheter kommer de också att kunna designa nya system och säkerhetslösningar på infrastrukturnivå.

Datorresurser

Datavetenskaps- och informationsvetenskapsavdelningen upprätthåller och erbjuder beräkningsanläggningar för sina studenter, fakulteter och personal. Det finns ett brett utbud av laboratorier tillgängliga, inklusive många med tillgång till Internet, multimedia-faciliteter och stöd för alla större operativsystem (Linux / Windows / Mac). Centret för informationsskydd ger också ett laboratorium med ett nätverk av trådbundna och trådlösa datorer som kan användas som provbädd för utbildnings- och forskningsändamål. Andra databehandlingar inkluderar forskningslaboratorier inom områden som nätverk, realtidssystem, hypermedia, parallellbehandling och samarbetssystem. Studenterna har tillgång till den senaste tekniken och hårdvaran, inklusive Oracle-databasen, UNIX-baserade arbetsstationer och Microsoft Windows-datorer som stöds av fil och beräkna servrar. Tillgång till internet, avdelningar för intranät och konferenssystem ger en integrerad infrastruktur för att stödja undervisning och forskning.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Civilingenjörsprogrammet i datavetenskap från NJIT Datavetenskapsavdelningen, en del av Ying Wu College of Computing Sciences, är den största akademiska avdelningen vid N ... [+]

Översikt

Civilingenjörsprogrammet i datavetenskap från NJIT Datavetenskapsavdelningen, en del av Ying Wu College of Computing Sciences, är den största akademiska avdelningen vid NJIT, som består av en tiondel av studentpopulationen. Det är också den största datavetenskapliga avdelningen bland alla forskningsuniversiteter i New York storstadsområde.

Programuppdrag

Utformad för att hjälpa yrkesverksamma inom relevanta områden förstärka deras kommando av teoretiska datorkoncept och tillämpad kunskap om datavetenskap, öka deras förmåga till algoritmer, programmering, logisk resonemang och komplexa datorsystem och mycket mer. MS i datavetenskap är för studenter som vill ha avancerade studier inom datavetenskap. De online erbjudanden inkluderar:... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

MS i datavetenskap och affärsverksamhet lär sig begrepp inom datavetenskap och näringsliv för att fungera effektivt vid utformning, byggande, förstärkning och underhåll a ... [+]

Översikt

MS i datavetenskap och affärsverksamhet lär sig begrepp inom datavetenskap och näringsliv för att fungera effektivt vid utformning, byggande, förstärkning och underhåll av programvarusystem och applikationer inom ramen för affärsmiljöer som i finansbranschen. Förutom datatekniska frågor som nätverk och säkerhet, databaser, datautvinning och datastrukturer, kommer studenterna att lära sig grundläggande affärskoncept som redovisning, finans, finansiella produkter, affärsverksamhet och marknadsföring.

Examensarbete: 33 högskolepoäng4 Business CoreACCT 615 Management AccountingFIN 600 Corporate Finance lHRM 601 OrganisationsbeteendeMRKT 620 konkurrerar på globala marknader4 Datavetenskap CoreCS 610 datastrukturerCS 631 Data Management Systems DesignCS 634 Data MiningCS 696 Nätverkshantering3 valfria ämnen... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

MS BIS är en STEM-grad som ger en bred teknisk och administrativ förståelse av informationssystem, inklusive databas, systemdesign och IS-strategi. Det breda utbudet av s ... [+]

Översikt

MS BIS är en STEM-grad som ger en bred teknisk och administrativ förståelse av informationssystem, inklusive databas, systemdesign och IS-strategi. Det breda utbudet av specialiseringar från datahantering till säkerhet, till webbsystem gör MS BIS en extremt flexibel examen. US Bureau of Labor Statistics pekar på ett mycket starkt behov av chefer med tekniska färdigheter väl in i nästa årtionde.

Kandidater är väl positionerade för att betjäna olika positioner, bland annat analytiker inom affärs- och applikationssystem, och fördjupa sig i teknisk hantering.

Detaljerad programinformationGradskrav (aktuell katalogbeskrivning)Läs en intervju med Dr Marvin Na... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Informationssystem är datorsystem som stöder verksamheten, hanteringen och beslutsfattandet i organisationer. Informationssystem är nu en integrerad del av arbetsmiljön i ... [+]

Översikt

Informationssystem är datorsystem som stöder verksamheten, hanteringen och beslutsfattandet i organisationer. Informationssystem är nu en integrerad del av arbetsmiljön i varje organisation och spelar en viktig roll i organisationen. De är hjärtat i vår internetbaserade ekonomi. Informationssystem gör det möjligt för personer att få tillgång till den information de behöver, samarbeta, fatta beslut och utföra sina jobb och personliga aktiviteter på ett effektivt sätt.

Fältet Informationssystem (IS) syftar till att överbrygga fältet datavetenskap och näringsliv. Det ligger i samspelet mellan dessa två fält. IS-yrkesverksamma tjänar som den kritiska kopplingen mellan de tekniska områdena och andra områden i en organisation.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

IT-administrationen och säkerhetsprogrammet tar ett balanserat tillvägagångssätt för programvara och hårdvaruapplikationer och deras konceptuella underlag, och erbjuder e ... [+]

Översikt

IT-administrationen och säkerhetsprogrammet tar ett balanserat tillvägagångssätt för programvara och hårdvaruapplikationer och deras konceptuella underlag, och erbjuder en rad specialiseringar som förbereder eleverna att ta ledarroller som IT-administratörer, företagsansökningsadministratörer och databas, nätverk, säkerhet och webbtjänster administratörer.

Varför driva en magister i IT-administration och säkerhet?

Datorsystem och nätverk är en integrerad del av verksamheten och efterfrågan på arbetstagare inom dessa områden kommer att öka när företagen fortsätter att investera i ny teknik. Den stora användningen av elektronisk handel och det ökande användandet av mobilteknik innebär att fler företag använder Internet för att bedriva verksamhet online. Denna tillväxt innebär ett behov av systemadministratörer som kan hjälpa organisationer att använda teknik för att kommunicera med anställda, kunder och konsumenter. Efterfrågan på datasäkerhetsspecialister kommer att växa som företag och regering fortsätter att investera kraftigt i "cybersäkerhet", skydda viktiga datanät och elektroniska infrastrukturer från attack. Fältet för informationssäkerhet förväntas generera många nya systemadministratörsjobb under det närmaste decenniet, eftersom företagen i alla branscher prioriterar högt skydd för att skydda sina data och system.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Programvaruteknik är den disciplinerade tillämpningen av datavetenskap kunskap till analys, design, utveckling, utvärdering och utveckling av mjukvaruprodukter. Eftersom ... [+]

Översikt

MS i programvaruteknik omfattar alla viktiga aspekter av storskalig programutveckling som specificerar krav, design, byggande, testning, förstärkning och underhåll av programvarusystem och applikationer. Studenterna lär sig också projektledning och får praktisk erfarenhet av att arbeta med ett teamprojekt.

Examensarbete: 33 högskolepoäng6 CoreCS 673 Software DesignCS 683 Software Project ManagementCS 684 Software TestingCS 685 Software ArchitectureCS 686 Software Project-PracticeER 676 Kravsteknik5 valfria ämnen

Vald från en godkänd lista

Verkliga världen

Det finns rikliga samarbets- och praktikmöjligheter som utforskar spetskompetens och teknik. Eleverna har också möjligheter att delta i banbrytande forskning med NJIT-fakulteten inom alla områden av databehandling.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

MS i datateknikprogrammet ger studenterna avancerad bakgrund både i maskinvaru- och mjukvaruaspekterna av datorer, och hur man gör det kompromissbaserade hårdvara-mjukvar ... [+]

Översikt

MS i datateknikprogrammet ger studenterna avancerad bakgrund både i maskinvaru- och mjukvaruaspekterna av datorer, och hur man gör det kompromissbaserade hårdvara-mjukvaruutvecklingen i databehandling idag. Traditionella datavetenskapliga läroplaner koncentrerar sig främst på mjukvarusidan av databehandling, och introducerar bara hårdvaraarkitektur som ett medel för att undersöka programvara. Traditionella elekonomiska läroplaner koncentrerar sig nästan uteslutande på hårdvara. Med den snabba utvecklingen av datorhårdvara och mjukvara, särskilt under det senaste decenniet. Det finns ett behov av ingenjörer med kunskap om både hårdvara och mjukvara, men ännu viktigare, hur de interagerar.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

MS i datatekniksprogrammet ger studenterna en avancerad bakgrund både i maskinvaru- och mjukvaruaspekterna av datorer, och hur man gör det kompromissbaserade hårdvara-mju ... [+]

Översikt

MS i datatekniksprogrammet ger studenterna en avancerad bakgrund både i maskinvaru- och mjukvaruaspekterna av datorer, och hur man gör det kompromissbaserade hårdvara-mjukvaruutvecklingen i dag. Traditionella datavetenskapliga läroplaner koncentrerar sig främst på mjukvarusidan av databehandling, och introducerar bara hårdvaraarkitektur som ett medel för att undersöka programvara. Traditionella elekonomiska läroplaner koncentrerar sig nästan uteslutande på hårdvara. Med den snabba utvecklingen av datorhårdvara och mjukvara, särskilt under det senaste decenniet. Det finns ett behov av ingenjörer med kunskap om både hårdvara och mjukvara, men ännu viktigare, hur de interagerar.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Syftet med Engineering Management masterexamen är att utbilda individer med teknisk grundutbildning som är i eller strävar efter att anta en ledningsroll i en tekniskt ba ... [+]

Översikt

Syftet med Engineering Management masterexamen är att utbilda individer med teknisk grundutbildning som är i eller strävar efter att anta en ledningsroll i en tekniskt baserad, projektorienterad miljö inom en industri-, ingenjörs-, tjänste- eller statsorganisation.

mål

Genom att utnyttja de olika resurser som finns tillgängliga via universitetet och den omgivande industrin utvecklar MS i Engineering Management-programmet ingenjörer och andra tekniskt utbildade individer för ledarroll i ett tekniskt baserat företag.

Kandidater från MS i Engineering Management programmet har:

Färdigheter inom områden som projektledning och kontrollkostnadsberäkning, ekonomisk analys, total kvalitetshantering och personalhantering.En förmåga att ansluta lärobok och klassrumsinnehåll till verkliga applikationer.Förmågan att hantera tekniska / tekniska projekt och program.Möjligheten att klättra ledningsstegen inom sin organisation.Lärandemål... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

På något sätt i sina karriärer står framgångsrika proffs inför utsikten att gå in i ledande befattningar som nästa logiska steg i sina karriärprogressioner. MSM-programme ... [+]

Översikt

MSM-programmet blandar teknisk expertis med grundläggande förvaltningskunskap.

KoncentrationsområdenBusiness AnalyticsGlobal projektledningWebsystem och mediaLedning: Nästa steg för proffs med teknisk bakgrund

På något sätt i sina karriärer står framgångsrika proffs inför utsikten att gå in i ledande befattningar som nästa logiska steg i sina karriärprogressioner. MSM-programmet är utformat för att underlätta denna övergång. Det är mer fokuserat än MBA-läroplanen genom en starkare tonvikt på behärskning av ett tydligt definierat koncentrationsområde.

MSM passar bäst för kandidater som vill ha större inflytande i sina organisationer genom att gå in i ledande befattningar, men som också önskar behålla sin trovärdighet inom ett område med teknisk expertis.... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Graduate studie i maskinteknik ger studenterna de nödvändiga färdigheter och färdigheter för karriär inom mekanisk design och datorstödd teknik, termovätska och energisys ... [+]

Översikt

Graduate studie i maskinteknik ger studenterna de nödvändiga färdigheter och färdigheter för karriär inom mekanisk design och datorstödd teknik, termovätska och energisystem, tillverkningsprocesser, mekanik och materialteknik, biomedicinsk teknik eller grundläggande och tillämpad forskning.

målÖkad bredd och djup av kunskap och problemlösning inom det breda området för maskinteknik.Utveckling av professionellt oberoende, kreativitet, ledarskap och förmåga att fortsätta professionell och intellektuell tillväxt.Framgångsrikt engagemang i maskinteknikens designprocesser och praktisk tillämpning av ingenjörsteori, metoder och metoder.Effektiv service till sina professionella samhällen samt deras lokala, nationella eller globala samhällen.LärandemålEn förmåga att tillämpa kunskaper i matematik, vetenskap och teknik för att identifiera, formulera och lösa problem.En förmåga att designa och genomföra experiment, samt att analysera och tolka data.En förmåga att designa ett system, en komponent eller process för att möta önskade behov inom realistiska begränsningar som ekonomisk, miljömässig, social, politisk, etisk, hälsa och säkerhet, tillverkbarhet och hållbarhet.En förmåga att fungera på multidisciplinära team.En förståelse för professionellt och etiskt ansvar.En förmåga att kommunicera effektivt.Den breda utbildningen är nödvändig för att förstå effekterna av tekniska lösningar i ett globalt, ekonomiskt, miljömässigt och samhälleligt sammanhang.Gradskrav... [-]
Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Civilingenjörsprogrammet i matematisk och beräkningsekonomi (MSMCF) ger studenterna den teoretiska kunskapen och praktiska metoder och färdigheter som behövs för att börj ... [+]

Översikt

Civilingenjörsprogrammet i matematisk och beräkningsekonomi (MSMCF) ger studenterna den teoretiska kunskapen och praktiska metoder och färdigheter som behövs för att börja eller förbättra karriärerna som kvantitativa analytiker i finansbranschen.

mål

MS i matematisk och ekonomisk finansiering ger studenterna den teoretiska kunskapen samt de praktiska metoder och färdigheter som behövs för att börja eller förbättra karriär som kvantitativa analytiker i finansbranschen. Programmet syftar till att ge de tvärvetenskapliga grundarna förberedande kvantitativa analytiker för denna livslånga utveckling av färdigheter och förståelse. Vi förväntar oss att du som student och / eller kandidatexamen i MS i matematisk och beräkningsfinansiering programmet kommer att uppvisa följande:... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

MS i miljövetenskap är ett avancerat tvärvetenskapligt kandidatprogram för studenter intresserade av att utveckla en förståelse för olika vetenskapliga paradigmer relater ... [+]

Översikt

MS i miljövetenskap är ett avancerat tvärvetenskapligt kandidatprogram för studenter intresserade av att utveckla en förståelse för olika vetenskapliga paradigmer relaterade till miljön och dess förvaltning.

mål

MS i miljövetenskap är ett avancerat tvärvetenskapligt kandidatprogram för studenter intresserade av att utveckla en förståelse för olika vetenskapliga paradigmer relaterade till miljön och dess förvaltning.

Lärandemål

I programmet kommer studenterna att få både grundläggande och tillämpad tvärvetenskaplig kunskap samt laboratoriekunskaper som de behöver för att bli framgångsrika miljöforskare. Studenter kommer att lära sig en rad miljörelaterade ämnen, som kemi, biovetenskap, ekologi samt studier inom luft / vattenföroreningar och avfallshantering. Studenterna i MS Environmental Science förvärvar ett brett utbud av kunskaper och kunskaper, men vi syftar särskilt till att de uppfyller följande lärandemål:... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology

Matematik har alltid varit avgörande för många olika former av vetenskaplig utredning. Nu, mer än någonsin, framsteg i vetenskaplig forskning är till nytta av formulering ... [+]

Översikt

Matematik har alltid varit avgörande för många olika former av vetenskaplig utredning. Nu, mer än någonsin, framsteg i vetenskaplig forskning är till nytta av formuleringen och analysen av kvantitativa matematiska modeller. En framgångsrik analys av en modell leder till en bättre förståelse för rollen och interaktionen mellan nyckelkomponenter i det system som studeras och ger ett förutsägbart verktyg för att förbättra systemets prestanda. Sekvensen av modellutveckling, analys, simulering och tolkning av data kräver tillämpning av sofistikerade moderna och klassiska matematiska metoder. Med samhällets växande användning av matematiskt orienterad innovation är karriärmöjligheter för tillämpade matematiker bättre än någonsin... [-]

Amerikas förenta stater Newark
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
New Jersey Institute of Technology
Webbplats
Telefon
(973) 596-3000