New Mexico State University College of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College of Education vid New Mexico State University grundades 1956 med William B. O'Donnell som sin första dekan.

Att förbereda lärare har varit en del av NMSU: s historia sedan 1800-talet, med utbildningsprogrammering som har ockuperat olika hem genom åren. Utbildningsprogram hölls först på jordbruksskolan och 1929-1930 skapades en distinkt avdelning för utbildning. År 1938 gick institutionen över till School of Arts & Sciences. Institutionen för utbildning och psykologi fick administrativ autonomi 1956 när institutionen för utbildning och psykologi ändrades till en lärarutbildningsskola. Termen College of Teacher Education anställdes när universitetets status uppnåddes 1957.

1968 flyttade kollegiet in i sitt nuvarande hem i O'Donnell Hall, och 2008 firade kollegiet en större renovering av O'Donnell hall, som moderniserade byggnaden och skapade ytterligare utrymme för studenter och lärare.

Högskolan har över 2300 studenter och är en ledande producent av lärare, rådgivare, rektorer och andra pedagogiska ledare i New Mexico. Högskolan har cirka 75 ordinarie anställnings- / tjänstgöringsspårfakultetsmedlemmar och har vanligtvis ytterligare 20-30 deltids- och tillfälliga fakultetsmedlemmar. Grundprogrammet har cirka 1500 studenter och examenprogrammet har cirka 750 studenter per år. College of Education har en mångfald student- och fakultetspopulation, studentmångfalden på grundnivå är över 50 procent och fakultetens mångfald i år är 55 procent med en 30 procent spansktalande representation.

Högskolan har fem avdelningar som inkluderar läroplan och instruktion, rådgivning och pedagogisk psykologi, kinesiologi och dans, specialundervisning och kommunikationsstörningar samt pedagogiskt ledarskap och administration. Programmen inom högskolan sträcker sig från kandidatexamen till doktorsexamen och kollegiet är vanligtvis den största producenten av doktorander vid New Mexico State University.

College of Education samarbetar med lokala distrikt och regionala konsortier genom partnerskap, beviljade finansierade initiativ och uppsökande program. Många av programmen stöder lärares professionella utveckling inom matematik och naturvetenskap, administration, rådgivning och samhällshälsa. Flera av våra matematiska och naturvetenskapliga initiativ har haft direkt inverkan på studenternas prestationer. Nyligen började kommunikationsstörningsprogrammet genom Edgar Garrett tal- och hörselklinik nyligen tillhandahålla tjänster för personer med autism

College of Education har åtagit sig att tillhandahålla utbildningsmöjligheter för dem som vanligtvis inte har haft tillgång. Högskolan är också dedikerad till att ge utmärkta utbildningsmöjligheter för traditionella studenter och samarbeta med skolor för att förbättra utbildningen för New Mexicos barn.

Platser

Las Cruces

Address
East University Avenue,1780
88003 Las Cruces, New Mexico, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium