Läs den officiella beskrivningen

New York Institute of Technology - Högskolan för teknik och datavetenskap

Utforska New York Institute of Technology-ett dynamiskt, högt rankat och ackrediterat icke-vinstdrivande universitet som har för avsikt att utbilda nästa generations ledare och inspirera innovation och främja entreprenörskap.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology erbjuder grundutbildning, examen och yrkesutbildning i mer än 50 studier, inklusive datavetenskap, data och cybersecurity; biologi och biomedicinska studier; arkitektur och design; teknik; hälsovård och medicin; IT och digital teknik; förvaltning; kommunikation och marknadsföring; utbildning och rådgivning och energi och hållbarhet. En ideell, oberoende, privat och nonsektisk institution för högre utbildning välkomnar universitetet över 9000 studenter över hela världen. Universitetet har campus i New York och Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) och Vancouver (British Columbia) och program runt om i världen. Mer än 100 000 alumni består av ett engagerat nätverk av doktorer, beslutsfattare och innovatörer som är beredda att förändra världen, lösa utmaningar från det 21: a århundradet och återuppfinna framtiden.

Sedan 1955 har NYIT drivit sitt uppdrag att:

 • Ge karriär-orienterad yrkesutbildning
 • Ge alla kvalificerade studenter tillgång till möjlighet
 • Stöd forskning och stipendium som gynnar den större världen

Vilka vi är:

På New York Institute of Technology representeras mångfalden av en mosaik av förlovade studenter, som bidrar till unika intellektuella, kulturella och kreativa presenter till en rik, livlig campusgemenskap. Universitetets fakultet och studenter representerar och omfamnar en mångfald av perspektiv, värderingar, idéer, bakgrunder, stilar, tillvägagångssätt, erfarenheter och övertygelser, vilket ger en stimulerande, vårdande och verkligt kosmopolitisk 21-talets utbildning. Visa NYIT en överblick här.

111914_Picture1.png

Där vi är:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

Om College of Engineering and Computing Sciences:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology är bland de bästa tredjedelarna av ackrediterade teknikprogram som listas av US News

Idéer som verkar omöjliga att förverkliga tar form varje dag på New York Institute of Technology, där eleverna lär sig att lösa problem, bidra med lösningar och arbeta med utmaningar från 21-talet som direkt påverkar världen. NYIT-studenter upplever en anmärkningsvärd avkastning på sina utbildningar: Utbildningsberättigande, utrustad med de färdigheter och erfarenheter som de bästa arbetsgivarna, utbildningsprogrammen och forskningsinstitutionerna runt om i världen söker. PayScales College Salary rapport placerar College of Engineering and Computing Sciences bland de 28% av de tekniska skolorna som bygger på lönepotential.

Akademiska program:

 • El- och datateknik, MS
 • Bioengineering, MS
 • Maskinteknik, MS
 • Datavetenskap, MS
 • Information, Nätverk och Datorsäkerhet, MS
 • Datavetenskap, MS

Entreprenörskap och Teknik Innovation Center (ETIC)

Entreprenörskap och Teknik Innovation Center (ETIC) är New York Institute of Technologys nav för att främja upptäckt, odla nya affärer och produkter och spåra nya idéer inom teknik, teknik och tillämpad vetenskap. Genom att bredda partnerskap mellan industrin, akademin och yrkesorganisationer, syftar ETIC till att göra skillnad i de kritiska områdena IT och cybersäkerhet, bioengineering och medicintekniska produkter samt energi och grön teknik.

Arbeta inom ETIC: s 8 000 kvadratmeter av de senaste laboratorierna och anläggningarna, studenterna arbetar med partnerföretag och investerar nätverk, vilket hjälper dem att bli transformativa ledare inom området.

Tillämpad forskning och stipendium:

New York Institute of Technologys forskningsinsatser mottar oöverträffad finansiering från nationella myndigheter och genom interna finansieringsinsatser. Universitetets kompetens inom områden som cybersäkerhet, robotteknik, implanterbar / bärbar teknik, medicin, hälso- och sjukvård, hållbarhet och mer, är att stärka NYITs växande rykte för att erbjuda innovativa tekniska lösningar för verkliga problem.

Ackreditering: New York Institute of Technology är ackrediterad av Middle States Commission on Higher Education och stadgad av styrelsen för Regents of State University of New York. Våra individuella program och skolor, liksom våra globala campus, har också prestigefyllda ackrediteringar. Se en komplett lista över ackrediteringsorgan.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

New York Institute of Technology (NYIT)

Vår masterprogram i bioengineering kombinerar kurs i teknikteori, biovetenskap och entreprenörskap för att ge dig analytiska och praktiska verktyg för att lyckas inom bio ... [+]

Bioengineering, MS

Vår masterprogram i bioengineering kombinerar kurs i teknikteori, biovetenskap och entreprenörskap för att ge dig analytiska och praktiska verktyg för att lyckas inom bioteknik och bioengineering. Vi införlivar både didaktisk klassrumsföreläsning och laboratorieerfarenhet, infunderar disciplinspecifika ämnen med praktisk forskning, workshops med ledare inom området och professionella nätverksmöjligheter.

MS i bioengineering fokuserar på teorin och utvecklingen av medicinsk utrustning och dess praktiska tillämpning vid skapandet av nya och nya enheter. Den är lämplig för studenter med olika bakgrund, inklusive teknik, biovetenskap och medicin.

Curriculum... [-]
Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York Institute of Technology (NYIT)

I civilingenjör i informations-, nätverks- och datasäkerhet kommer du att Kritiskt utvärdera olika tekniska / arkitektoniska lösningar för att begränsa risker, mildra eff ... [+]

Cybersecurity, MS

I Cybersecurity, MS kommer du att:

Kritiskt utvärdera olika tekniska / arkitektoniska lösningar för att begränsa risken, mildra effekterna av fientliga åtgärder och återhämta sig från attacker.Design, implementera och underhålla programvaruverktyg för att stödja nätverkssäkerhet över flera operativsystem.Övervaka informationens livscykel för en organisation, inklusive planering, förvärv och genomförande av säkra infrastrukturer.Studiealgoritmkoncept, datorteknik, riskhantering och juridiska problem samt intrångsdetektering och hackerutnyttjande.

NYIT professorer har tilldelats flera prestigefyllda forskningsbidrag inom området, bland annat:

biometrikonceptuell modelleringkryptograficyber behavioral autentiseringgenomisk beräkningmobil och cybersäkerhetsvärm intelligens... [-]
Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York Institute of Technology (NYIT)

Civilingenjör i datavetenskap ger dig en omfattande bakgrund i; algoritmer, beräkningsteori, datarkitektur, operativsystem, kompilatordesign och programvarubaserade syste ... [+]

Datavetenskap, MSCivilingenjör i datavetenskap ger dig en omfattande bakgrund i:algoritmer, beräkningsteori, datorarkitektur, operativsystem, kompilatordesign och programvarubaserade systemteori och design av moderna högnivå programmeringsspråk och applikationer i utvecklingen av systemprogramvaradesign och analys av effektiva algoritmeravancerade ämnen i datorarkitektur, illustrerad genom fallstudier från klassiska till moderna processorer, inklusive storskaliga datorsystemämnen som är specifika för ditt område av specialisering, såsom mjukvaruutveckling, datasäkerhet, nätverk, datorgrafik, databaser, informationssäkerhet och artificiell intelligens

Vår 30-kurslitteratur erbjuder också ett avhandlingsalternativ där du tar sex poäng relaterade till avhandlingskurser. På så sätt kan du få specialisering på områden som gör dig bättre kvalificerad för specifika forsknings- och utvecklingsmöjligheter. Vårt Entrepreneurship and Technology Innovation Center i Long Island erbjuder dig möjlighet att delta i forskningsprojekt inom områden som cybersäkerhet, hälso- och sjukvård och energi. Detta kan leda till att ditt arbete publiceras i peer-reviewed tidskrifter och presenteras vid större konferenser. Du kan också gå med i oss på den årliga Cybersecurity Conference på vår campus i Manhattan, där vi välkomnar experter från akademisk, näringsliv och regering över hela världen.... [-]

Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York Institute of Technology (NYIT)

Vår nätverksvärld drunknar i data, vilket påverkar hur företag, regering, vetenskap och vård utförs. NYIT Data Science, MS är utformad för att hjälpa proffs och forskare ... [+]

Datavetenskap, MS

Vår nätverksvärld drunknar i data, vilket påverkar hur företag, regering, vetenskap och vård utförs. NYIT Data Science, MS är utformad för att hjälpa proffs och forskare att sortera igenom denna datatunami genom att ge en grundläggande förståelse för datavetenskapens metoder och algoritmer.

Vid slutet av vårt 30-kreditprogram kommer akademiker att ha färdigheter och kunskaper för att omvandla data till relevanta insikter för att göra bättre affärsbeslut av:

Använda datavetenskapskoncept och metoder för att lösa problem i affärs- och vetenskapliga sammanhang och att kommunicera dessa lösningar effektivt.Använda datorteknik, språk och algoritmer samt matematiska och statistiska modeller för att formulera och genomföra dataanalyser.Använda etiska metoder i vardagliga tekniska och affärsverksamheter för att fatta etiska beslut med avseende på design och användning av datahanteringsverktyg.... [-]
Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York Institute of Technology (NYIT)

Vårt kandidatexamen i el- och datateknik ger dig omfattande kunskaper och färdigheter i; avancerad matematik och stokastiska processer; linjära system och digital kommuni ... [+]

Elektrisk

Vårt examenprogram inom el- och datateknik ger dig omfattande kunskaper och färdigheter i:

avancerad matematik och stokastiska processerlinjära system och digital kommunikationdatorarkitektur och systemdesignparallell databehandling, nätverk och integrerade kretsdesignerspecialområden, t.ex. datasäkerhet, kvantkalkylering, nanoteknik, signalbehandling och informationsteknik

30-kurslitteraturen erbjuder också ett avhandlingsalternativ där du tar sex poäng relaterade till avhandlingskurser. På så sätt kan du få specialisering på områden som gör dig bättre kvalificerad för specifika forsknings- och utvecklingsmöjligheter. Vårt Entrepreneurship and Technology Innovation Center i Long Island erbjuder dig möjlighet att delta i forskningsprojekt inom områden som cybersäkerhet, hälso- och sjukvård och energi. Detta kan leda till att ditt arbete publiceras i peer-reviewed tidskrifter och presenteras vid större konferenser. Du kan också gå med i oss på den årliga Cybersecurity Conference på vår campus i Manhattan, där vi välkomnar experter från akademisk, näringsliv och regering över hela världen.... [-]

Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York Institute of Technology (NYIT)

NYITs innovativa maskinteknik, MS-program kombinerar grundläggande begrepp med moderna applikationer. Vi erbjuder spännande forskningsmöjligheter och aktuella kurser i; F ... [+]

Maskinteknik, MS

NYITs innovativa maskinteknik, MS-program kombinerar grundläggande begrepp med moderna applikationer. Vi erbjuder spännande forskningsmöjligheter och aktuella kurser i:

Fast mekanikVärmeöverföring och termovätskesystemEnergisystemBiomekanik och biomedicinska enheterMikro / nanosensorerMekatronikKontroller och dynamiska systemHållbar teknik

Våra laboratorier och anläggningar, inklusive vårt Entrepreneurship and Technology Innovation Center och Fabrication Rapid Prototyping Lab, ger toppmoderna utrymmen för forskning inom bioengineering, assistentteknik, energi och andra relaterade områden. Vår 30-kurslitteratur erbjuder både avhandling och projektbaserade icke-uppsatsalternativ. Båda ger chansen att presentera arbete vid större konferenser och publicera dina resultat tillsammans med våra fakultetsexperter i peer-reviewed journals.... [-]

Amerikas förenta stater New York Old Westbury Kanada Vancouver  + 1 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
New York City (Manhattan)
Address
1855 Broadway
10023 New York, New York, Amerikas förenta stater
Long Island (Old Westbury)
Address
Northern Boulevard P.O. Box 8000
11568-8000 Old Westbury, New York, Amerikas förenta stater
Vancouver
Address
701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada
V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Kanada