New York University, Leonard N. Stern School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Från dag ett har historien om NYU Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) speglade den i staden som den är så nära knuten. NYU affärs Skolan grundades för drygt 100 år sedan för att ge företagsutbildning till söner och döttrar till invandrare. Idag, Leonard N. Stern School of Business ligger i framkant av företagsutbildning i USA och världen. NYU Stern Värden På NYU Stern, har vi format en miljö som föder framsynta ledare. Vi har skapat den rikaste miljö för lärande verksamhet i landet genom vårt engagemang till 4 värden.

  • Akademiska Excellence Vi tror att spetskompetens kommer inte från att veta de rätta svaren men att ställa de rätta frågorna. Med ett av de största och bästa fakulteter i världen, våra studenter utvecklar inte bara en djupare uppsättning färdigheter, men ett bredare perspektiv av näringslivets roll i världen.
  • IQ + EQ Vi värdesätter både IQ och EQ och forma ett samhälle med människor som har både intellektuella och mellanmänskliga styrka.
  • Collaborative gemenskapen Vi tror på värdet av vårt unika samarbete gemenskap och ger ett överflöd av ledarskapsmöjligheter, teamroller, klubbar och årskullar för att främja en kultur av kollaborativt lärande och göra.
  • Energin hos en global Hub Vi tror på att integrera energi i New York i vår akademiska kulturen. Vi utnyttjar närheten till affärer och kulturella rikedomar NYC i kreativa och innovativa sätt.

Platser

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: