NewSchool of Architecture and Design

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

DISCOVER newschool

Newschool för arkitektur och design är en globalt erkänd konstruktion universitet kända för våra framsynta professorer, industri anslutningar och inspirerande campus gemenskap. Våra studenter är innovativa formgivare som brinner för att driva spännande karriär inom design, arkitektur och digital konst. Från din första dag i klassen, hjälper vi driva dina kreativa gränser samtidigt som dig verktyg för att växa som designer.

Våra samarbeten med prisbelönta designskolor som Media Designskole i Auckland, Nya Zeeland och Domus Academy i Milano, kommer Italien att ge dig ett globalt designperspektiv. Du kommer att ha kopplingar till inflytelserika företag runt om i världen genom våra genomförda alumner nätverk och bransch partnerskap. Våra Career Service Advisors är dedikerade till att hjälpa dig att förbereda för din kreativa karriär.

BRANSCH PARTNERSKAP & KARRIÄRUTVECKLING

Våra program är utformade med din framtida karriär i åtanke. Du kommer att arbeta med verkliga projekt, utveckla dina färdigheter med branschstandard programvara och lära av professorer som är genomförda yrkesverksamma inom sitt område. Vårt nätverk av design universitet kan ge dig anslutningar till några av världens mest inflytelserika företag, däribland Nokia, Gensler och Sony Entertainment.

GLOBAL ANSLUTNING

Designen har inga gränser och inte heller newschool. Vi är en del av ett globalt nätverk med över 75 ledande design universitet i 29 länder. Du kommer att uppleva en verkligt global klassrum med unika program för utlandsstudier, en mångsidig internationell student kropp, kors plats samarbeten, och världsberömda gästföreläsare.

Akademisk excellens

Våra studenter och lärare konsekvent höja ribban, vinna många tävlingar utanför klassrummet. Vår Master of Architecture programmet nyligen rankad topp 30 i världen av Frame Magazine och vår design och digital Arts program har utvecklats i samarbete med två prisbelönta designskolor Media Design School i Auckland, Nya Zeeland och Domus Academy i Milano, Italien.

Newschool för arkitektur & design är ackrediterat av den västra Association of Skolor och högskolor (WASC) Senior College och University kommissionen. Programmatisk ackreditering för våra professionella arkitektur program tillhandahålls genom den nationella Architectural ackrediterande Board (Naab).

CAMPUS och samhälle

Vårt campus ligger i hjärtat av den spännande East Village Design District i centrala San Diego, hem till ledande designstudios, produktionsanläggningar och innovativa globala företag. Oavsett om du skissa på en av våra många studioutrymmen, utforma en rendering i vår state-of-the-art datorsalar eller producera din design på våra 3D-skrivare - newschool har de verktyg du behöver för att ta med dina kreativa idéer till liv.

INTERNATIONAL STUDENT STÖDTJÄNSTER:

Stöd genom registreringsprocessen Visum stöd och rådgivning Hjälp med bostäder Pågående stöd medan på campus
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Summer courses » Se Magisterexamen » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Examen Arkitektur Grader

Campusstudier Heltid 2 - 3 år October 2018 Amerikas förenta stater San Diego

Newschool erbjuder flera forskarutbildning i arkitektur för att möta de unika behoven hos vår bransch. Många av våra program är Naab ackrediterade. Newschool kan välja att fokusera sina studier i antingen neurovetenskap för arkitektur eller hälsosam Urbanism. [+]

Newschool erbjuder flera forskarutbildning i arkitektur för att möta de unika behoven hos vår bransch. Många av våra program är Naab ackrediterade. På begär mer information vår Inskrivning specialist kan förklara de olika programutbud mer i detalj för att hjälpa dig hitta den väg som är rätt för dig.

Den Master of Architecture I grad är en Naab ackrediterad grad som förbereder eleverna för att driva statliga arkitektur licensieringen. Programmet är uppdelat i två spår, beroende på den studerandes utbildningsbakgrund. Studenter som har en ungkarlar i arkitektur från ett program som inte var Naab ackrediterade kan avsluta programmet i två år. Studenter som har en kandidatexamen i ett orelaterat fält kommer att spendera ytterligare ett år att lära sig grunderna för arkitektur och avlägga examen på tre år. ... [-]


Videoklipp

This is NewSchool of Architecture + Design

Kontakt
Besöksadress
NewSchool of Architecture + Design
1249 F Street

San Diego, Kalifornien, 92101 US