Northern Arizona University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University är ett statligt universitet som erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och professionella grader av hög kvalitet och samhällsnytta. Som student, du är i centrum av NAU erfarenhet, som styrs av en engagerad och framstående lärare åtagit sig att undervisning, individuell engagemang och spetsforskning.

Överallt du vill lära dig

Northern Arizona University erbjuder flera sätt för dig att tjäna din examen, oavsett om du planerar att studera på vår Flagstaff campus, online eller på en av våra platser över hela Arizona.

Excellence in tillämpad forskning

Universitetet är en hög forskningsinstitution, som ger praktiska lösningar på problem som påverkar vår region, nation och världen. Våra studenter och världskända lärare forskare arbetar tillsammans för att utforska lösningar på klimatförändringar, minoritetssjukvårds skillnader, förbättra proteser teknik och skapa hållbara lösningar för en mängd olika frågor.

Undervisning och kostnad

Vi vet college kostnader kan ibland verka skrämmande, men ger dig en utmärkt värde är något som vi är mycket engagerad i:

Din grundutbildning undervisning kurs garanteras att förbli densamma för 4 år. Om du bor i en av 14 berättigade västerländska stater, kommer din undervisning vara ungefär hälften av out-of-state undervisning takt. Våra studenter har nästan 25 procent mindre studielån skuld än det nationella genomsnittet.

Friidrott

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I friidrott team. Vi erbjuder ett exceptionellt student idrottsman erfarenhet som kulminerar i examen. Våra program har lösts flera gånger med det prestigefyllda Big Sky Conference Presidents 'Cup, som erkänner övergripande idrottsliga framgångar i konkurrensen och akademiker.

Våra värderingar

Hög kvalitet inom utbildning

Vi erbjuder ett rigoröst, hög kvalitet och prisvärd utbildning till alla våra elever. Se de fantastiska skillnader som många av våra studenter har gjort.

din framgång

För att säkerställa din framtida framgång, vi är fast beslutna att placera behoven hos dig, eleven, i centrum av allt vi gör. Våra framstående professorer har åtagit inte bara att lära dig, men fungerar som mentorer och arbeta med dig också. Här, hands-on lärande och möjligheter till forskning och kreativa sysselsättningar är tillgängliga för dig, även som en grund.

Distans utbildning

Det är viktigt för oss att ge alla kvalificerade studenter med tillgång till högre utbildning. Genom det utökade campus i norra Arizona, kan du tjäna en examen på flera platser runt om Arizona.

Mångfald

Fira och främjande av mångfald är en hörnsten i universitetet. För att bidra till att bredda ditt universitet erfarenhet, sponsrar vi en rad internationella möjligheter och mångkulturella evenemang.

Vi främjar integration genom hela ditt universitet läroplan. Dessutom skapar vi möjligheter för alla olika grupper att dela sina perspektiv och kunskaps så att alla elever får en rik erfarenhet av lärande. Tillsammans bygger vi ett campus civil, engagerande och respekt klimat där alla bakgrunder respekteras.

Alla studenter uppmanas att delta i vårt breda utbud av elev klubbar och organisationer som främjar olika intressen.

Integrity

Rättvisa och ärlighet är inte bara drag av en beundransvärd människa-de är också drag av beundransvärda organisationer. Vi strävar efter just detta, och har förbundit sig att öppenhet och ansvarstagande till rättvisa och ärlighet-i allt vi gör. Alla våra senaste fakta och statistik kan hittas på Office of Planning and Institutional Research.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Med I Tvåspråkig Och Mångkulturell Utbildning

Campus eller Online-studier Deltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Vår utbildningsprogrammet förbereder kandidater för en karriär som en engelska som andraspråk (ESL) klasslärare, ESL resurs lärare eller en lärare ansvarar för att tillhandahålla ESL undervisning och stöd i det vanliga klassrummet eller särskilda inställningar. [+]

Läroplans Krav på 2016-2017 läsåret Vår utbildningsprogrammet förbereder kandidater för en karriär som en engelska som andraspråk (ESL) klasslärare, ESL resurs lärare eller en lärare ansvarar för att tillhandahålla ESL undervisning och stöd i det vanliga klassrummet eller särskilda inställningar. Kandidater får de kunskaper, färdigheter och dispositioner för att utveckla ESL färdigheter över att läsa, skriva och lyssna, och för att involvera samhället och familjer som partner. De kommer också att lämna programmet med ett historiskt perspektiv av engelska elever i USA Kandidaterna kommer att utveckla specifika färdigheter för att bedöma engelska eleven kunskaper och innehållsområdet kunskap, och kunskap om olika programmodeller. De kommer att bli bekant med aktuell forskning inom ESL undervisning, och förstå hur teori kan struktureras i klassrummet för att utveckla den muntliga språk och läsförmåga för alla elever. Den tvåspråkiga och mångkulturell utbildning, Master of Education har två betoning: tvåspråkig betoning Engelska som andraspråk betoning Förbereda för en karriär som en tvåspråkig eller engelska som andraspråk (ESL) lärare med denna magisterexamen. Det finns en växande efterfrågan på personer med denna beredning. Med denna grad, kan du bli en: Tvåspråkig eller ESL klassrummet lärare Tvåspråkig eller ESL resurslärare Lärare ansvarar för att tillhandahålla tvåspråkig eller ESL stöd i klassrummet eller speciella inställningar påskrifter tvåspråkig Tonvikten Om du vill att möta Arizona Bilingual Endorsement krav, du får genom noggrann planering med din rådgivare, tjänar detta stöd inom din magisterprogram. Du måste visa språkkunskaper i ett andra språk. ESL Tonvikten Du behöver inte visa sina språkkunskaper i ett andra... [-]

Meng I Miljöteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Denna icke-uppsats programmet är utformat för yrkesutövare och tillåter dig att bygga ytterligare kompetens inom miljötekniska områdena vattenresurser, kontroll av luftföroreningar, hållbar teknik, hydrogeologi, bioteknik och utformning av byggda och naturliga saneringssystem. [+]

examens~~POS=TRUNC krav För att tjäna denna grad, måste du fylla i totalt 30 timmar kredit: tillämpad matematik kurs, i ett relevant ämne, såsom numeriska metoder, linjär algebra, eller statistisk analys (3 timmar kredit) engineering management kurs (3 kredit timmar) 24 timmar kredit från: allmän, miljöteknik, byggnadsteknik, maskinteknik, eller geologi, vald med utskottets godkännande (15 timmar kredit) valbara kurser (9 kredit timmar), som kan innehålla upp till sex timmar kredit i en extra praktiskt inriktad projektet medgivandeinformation De sökande måste välja en primär betoning på: civilingenjör elektroteknik miljöteknik maskinteknik datavetenskap Förutsättningar / Förkunskapskrav 1. Du måste ha en BS en övergripande GPA på 3,0 eller högre grad i disciplinen och. Om du har en BS examen i en annan disciplin sig från din herre ansökan, måste du fylla i en pre-antagning studier samtidigt tjäna betyget "B" eller högre i samtliga pre-antagnings kurser. Se förutsättning länken nedan för denna information. 2. Du måste ta GRE General Test om du tjänat din BS examen från NAU eller i vår integrerat program disciplin din herre ansökan. Om du är en internationell sökande vars modersmål inte är engelska, måste du också lämna TOEFL poäng. 3. Din ansökan ska innehålla ett uttalande som innehåller dina utbildningsmål och toppintresseområden för dina studier och / eller forskning. 4. Din ansökan ska innehålla tre rekommendationsbrev. 5. Du måste godkännas av institutionen. Miljötekniska betoning förutsättningar Sökande utan en BS examen i disciplin krävs för att uppnå likvärdighet av BS-nivå kunskap i ämnet innan de fullt tillträde till MS-programmet. Ekvivalens bestäms... [-]

Meng I Elektroteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Meng EE grad är en icke-uppsats program som fokuserar på att utveckla avancerade elektroteknik expertis genom en projektbaserad erfarenhet. [+]

Den Meng EE grad är en icke-uppsats program som fokuserar på att utveckla avancerade elektroteknik expertis genom en projektbaserad erfarenhet. Akademiker med denna grad besitter hög kompetens och är väl kvalificerad att arbeta i olika elektriska tekniska tillämpningar. Studenter som planerar att ytterligare forskarutbildning i en Ph.D. Programmet kan vara intresserade av avhandlingen baserade MSE EE program. Detta program förbereder dig för yrkesutövningen med en bred, tillämpad utbildning med kurser inom flera tekniska områden. Med bidrag från industrin, skapade Northern Arizona University kurser för att öka kunskap, förståelse, och / eller utveckla färdigheter kritiska till dagens praktiserande ingenjörer. Vad kan jag göra med en civilingenjör i elektroteknik? Flexibiliteten hos en elektrisk eller datateknik examen kan inte överskattas; denna mycket lukrativa grad kan innebära att arbeta inom flyg-, datorer, eller många andra områden. En kandidatexamen kommer att få dig i fältet, men en magisterexamen kommer att ge dig ännu fler möjligheter. Om du är ute efter att förbättra din elektriska eller datateknik kunskap samtidigt som dig själv mer säljbara, är vårt program rätt för dig. Vårt program är avsett att möta dina utbildningsbehov som en praktiserande ingenjör. Du kommer att ha möjlighet att förbättra och / eller utveckla den kompetens, kunskap och förståelse som är kritiska till dagens praktiserande ingenjörer. Studenter som vill tjäna sin kandidat och magisterexamen kan kvalificera sig för vår Accelerated program, som tillåter eleverna att räkna sex enheter mot både grader, förkorta tiden till examen. Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga: Forskning och utveckling Engineer... [-]

Meng I Väg- Och Vattenbyggnad

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Master of Engineering är en icke-uppsats yrkesexamen, huvudsakligen baserad på kurser och / eller på ett ingenjörsprojekt utformad med ledning av en fakultet rådgivare för att lösa ett behov eller problem som är specifikt för sin ingenjörs ämnesområdet (samhällsbyggnad, elektriska eller maskinteknik). [+]

Denna grad ger dig en bred, praktikbaserad utbildning. examens~~POS=TRUNC krav För att tjäna denna grad, måste du fylla i totalt 30 timmar kredit: tillämpad matematik kurs, i ett relevant ämne, såsom numeriska metoder, linjär algebra, eller statistisk analys (3 timmar kredit) engineering management kurs (3 kredit timmar) 24 timmar kredit från: allmän, miljöteknik, byggnadsteknik, maskinteknik, eller geologi, vald med utskottets godkännande (15 timmar kredit) valbara kurser (9 kredit timmar), som kan innehålla upp till sex timmar kredit i en extra praktiskt inriktad projektet medgivandeinformation De sökande måste välja en primär betoning på: civilingenjör elektroteknik miljöteknik maskinteknik datavetenskap Förutsättningar / Förkunskapskrav 1. Du måste ha en BS en övergripande GPA på 3,0 eller högre grad i disciplinen och. Om du har en BS examen i en annan disciplin sig från din herre ansökan, måste du fylla i en pre-antagning studier samtidigt tjäna betyget "B" eller högre i samtliga pre-antagnings kurser. Se förutsättning länken nedan för denna information. 2. Du måste ta GRE General Test om du tjänat din BS examen från NAU eller i vår integrerat program disciplin din herre ansökan. Om du är en internationell sökande vars modersmål inte är engelska, måste du också lämna TOEFL poäng. 3. Din ansökan ska innehålla ett uttalande som innehåller dina utbildningsmål och toppintresseområden för dina studier och / eller forskning. 4. Din ansökan ska innehålla tre rekommendationsbrev. 5. Du måste godkännas av institutionen. Förutsättningar efter vikt: Anläggnings betoning förutsättningar Sökande utan en BS examen i disciplin krävs för att uppnå likvärdighet av BS-nivå... [-]

Meng I Maskinteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Master of Engineering är en icke-uppsats yrkesexamen, huvudsakligen baserad på kurser och / eller på ett ingenjörsprojekt utformad med ledning av en fakultet rådgivare för att lösa ett behov eller problem som är specifikt för sin ingenjörs ämnesområdet (samhällsbyggnad, elektriska eller maskinteknik). [+]

Den Civilingenjör är en icke-uppsats yrkesexamen, huvudsakligen baserad på kurser och / eller på ett ingenjörsprojekt utformad med ledning av en fakultet rådgivare för att lösa ett behov eller problem som är specifikt för sin ingenjörs ämnesområdet (samhällsbyggnad, elektriska eller mekaniska Teknik). Denna examen program är utformat för att ge en bred, praktikbaserad utbildning. Student Mål LO1. Visa förmåga att tillämpa forskarnivå kritiskt tänkande att formulera och lösa avancerade maskintekniska problem: Förvärvar kunskap om avancerade samtida tekniska ämnen och beräkningsverktyg som är specifika för maskinteknik. Utvecklar förmågan att identifiera, formulera och lösa relevanta avancerade maskintekniska problem. Utvecklar förmågan att syntetisera, förklara, kontrollera och motivera lösningar på komplexa mekaniska tekniska problem. LO2. Visa förmåga att självständigt och kreativt, design, planera och genomföra komplexa verkstads projekt: Bedömer state of the art inom ämnesområdet. Gäller, självständigt och kreativt, lämpliga teorier tekniska och verktyg för att utveckla en hållbar lösning för projektet. Mönster och bedriver verksamhet som är specifika för projektet. LO3. Visa förmåga att kommunicera effektivt resultaten av ett omfattande forskningsprojekt genom muntliga presentationer och publikationer. Skapar en rapport som återspeglar integrering av kunskaper som förvärvats genom projektet. Levererar en muntlig presentation till kollegor sammanfattar det arbete som utförs på projektet och dess resultat. Syntetiserar och presenterar betydelsen av tekniska projekt i både tekniska och icke-tekniska termer. Antagning och ENTRY The Master of Engineering (Meng) Programmet erbjuder en praktiskt inriktad utbildning som förbereder de studerande för verkliga tekniska utmaningar. examens~~POS=TRUNC krav The Master of Engineering (Meng) kräver slutförandet av 30 timmar av kurser.... [-]

Meng I Datavetenskap

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Detta program hjälper studenter som vill uppgradera sin nuvarande teknisk expertis genom djupdykning i den samtida och framtida framåt området datavetenskap. Planen har verkliga relevans och flexibilitet i kurs format och avstånd leverans. [+]

Den Meng CS grad är en icke-uppsats program som fokuserar på att bygga avancerad datateknik expertis genom en projektbaserad erfarenhet. Akademiker med denna grad besitter hög kompetens och är väl kvalificerad att vara en ledare i en mängd olika mjukvaruutveckling organisationer. Studenter som planerar att ytterligare forskarutbildning i en Ph.D. Programmet kan vara intresserade av avhandlingen baserade MSE CS programmet. Detta program hjälper studenter som vill uppgradera sin nuvarande teknisk expertis genom djupdykning i den samtida och framtida framåt området datavetenskap. Planen har verkliga relevans och flexibilitet i kurs format och avstånd leverans. Vad kan jag göra med en civilingenjör i datavetenskap? Dator forskare använder algoritmer och datastrukturer för att utnyttja den otroliga processorkraften i moderna datorer mot konstruktiva ändar. De skriver program, de grundläggande byggstenarna som bildar datorvärlden. De skapar också databaserna, programvaran "kontor", och nätverksprotokoll kärnan i dagens datorer krav på företag, vetenskap och teknik. Om detta låter som karriären för dig, kan vi hjälpa till. Vårt program är avsett att möta dina utbildningsbehov som en praktiserande ingenjör. Du kommer att ha möjlighet att förbättra och / eller utveckla den kompetens, kunskap och förståelse som är kritiska till dagens praktiserande ingenjörer. Kurser erbjuds genom olika former, bland annat avstånd delivery-metoder och flexibla format. Notera: Om du är intresserad av denna avancerade examen måste du ansöka och bli antagen till civilingenjörsprogrammet förutom att tillträde till universitetet. Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga: Forskare databas analytiker Engineering konsult Programmerare Universitets Krav Att få en magisterexamen vid Northern Arizona... [-]

MSc

Ms Klimatvetenskap Och Lösningar

Campusstudier Heltid 18 månader August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Klimat vetenskap och lösningar (CSS) Professional Science Masterprogrammet kombinerar en grund av klimatforskningen och hållbara system studier med yrkesutbildning och organisatoriska färdigheter för att hjälpa akademiker att lyckas i den växande klimatindustrin. [+]

Den Klimat Science and Solutions (CSS) Professional Science masterprogrammet kombinerar en grund av klimatforskningen och hållbara system studier med yrkesutbildning och organisatoriska färdigheter för att hjälpa akademiker att lyckas i den växande klimatindustrin. höjd~~POS=TRUNC 18 månader, är icke-uppsats baserade program för att hjälpa eleverna direkt tillämpa vetenskap och politik färdigheter i organisatoriska inställningar Studenterna träffas med lärare, branschfolk och en karriär samordnare att förfina deras yrkesmässiga intressen och utveckla en portfölj av deras tillämpade projekt En internationell delegation av yrkesverksamma säkerställer programmet uppfyller de aktuella behoven hos den växande klimatindustrin och ger direkt stöd till elever i växande deras professionella nätverk, säkra praktik och avancera i karriären våra studenter Utmärkta kandidater för Professional Science masterprogrammet har grund bakgrunder i: teknik Science Miljöstudier företag Andra akademiska områden som har åtagit sig att lära och tillämpar vetenskapen om klimatförändringar Inlärningsmål Förstå och förklara fysiska natur globala klimatförändringen; Tillämpa nationella och internationella standarder för att genomföra professionella inventeringar av växthusgaser; Utvärdera de sociala och ekonomiska externa effekterna av klimatförändringarna; Beskriv de etiska, vetenskapliga och politiska styrkor och svagheter i nuvarande och föreslagna begränsnings- och anpassningsstrategier; Identifiera, analysera, syntetisera och kommunicera vetenskaplig information och osäkerhet för offentliga och professionella målgrupper; och Delta i en professionell praktik och utveckla de professionella färdigheter som behövs för att etablera din karriär i den växande klimatindustrin. examens~~POS=TRUNC krav Detta är en 36-kredit program som omfattar fem grundläggande kurser (18 högskolepoäng) fokuserade på följande: vetenskapen om klimatförändringar; ekonomi naturresurser och klimatförändringar; vetenskap och hantering av växthusgaser; principerna för hållbara... [-]

Civilingenjör

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Detta program hjälper studenter som vill att främja sin ingenjörsutbildning och förvärva de kunskaper och färdigheter för att hantera viktiga tekniska spår i vår tid: hållbarhet och innovation. Planen för studien har verkliga relevans och anser hur hållbara system slag ekonomi, design och användbarhet. [+]

Detta program kommer att hjälpa dig att förstå tillämpningen av ditt yrke i samband med två av de viktigaste frågorna i vår tid hållbarhet och innovation. Med din avhandling, kommer du att utmanas att utforma innovativa lösningar och förbättra existerande metoder för att bättre vår värld. examens~~POS=TRUNC krav För att tjäna denna grad, måste du fylla i en minst 30 timmar kredit: 6 avhandling kredit timmar i CENE 699, CS 699, EE 699, EGR 699 eller ME 699 avancerad matematik eller statistik (3 timmar kredit) 6 timmar kredit engineering grundläggande kurser (EGR 501 och EGR 502) valfria (15 timmar kredit) valts med utskottets godkännande medgivandeinformation De sökande måste välja en primär betoning på: civilingenjör elektroteknik miljöteknik maskinteknik datavetenskap Förutsättningar / Förkunskapskrav 1. Du måste ha en BS en övergripande GPA på 3,0 eller högre grad i disciplinen och. Om du har en BS examen i en annan disciplin sig från din herre ansökan, måste du fylla i en pre-antagning studier samtidigt tjäna betyget "B" eller högre i samtliga pre-antagnings kurser. Se förutsättning länken nedan för denna information. 2. Du måste ta GRE General Test om du tjänat din BS examen från NAU eller i vår integrerat program disciplin din herre ansökan. Om du är en internationell sökande vars modersmål inte är engelska, måste du också lämna TOEFL poäng. 3. Din ansökan ska innehålla ett uttalande som innehåller dina utbildningsmål och toppintresseområden för dina studier och / eller forskning. 4. Din ansökan ska innehålla tre rekommendationsbrev. 5. Du måste godkännas av... [-]

MSE I Miljöteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Detta program kommer att hjälpa dig att förstå tillämpningen av ditt yrke i samband med två av de viktigaste frågorna i vår tid hållbarhet och innovation. [+]

Detta program kommer att hjälpa dig att förstå tillämpningen av ditt yrke i samband med två av de viktigaste frågorna i vår tid hållbarhet och innovation. Med din avhandling, kommer du att utmanas att utforma innovativa lösningar och förbättra existerande metoder för att bättre vår värld. examens~~POS=TRUNC krav För att tjäna denna grad, måste du fylla i en minst 30 timmar kredit: 6 avhandling kredit timmar i CENE 699, CS 699, EE 699, EGR 699 eller ME 699 avancerad matematik eller statistik (3 timmar kredit) 6 timmar kredit engineering grundläggande kurser (EGR 501 och EGR 502) valfria (15 timmar kredit) valts med utskottets godkännande medgivandeinformation De sökande måste välja en primär betoning på: civilingenjör elektroteknik miljöteknik maskinteknik datavetenskap Förutsättningar / Förkunskapskrav 1. Du måste ha en BS en övergripande GPA på 3,0 eller högre grad i disciplinen och. Om du har en BS examen i en annan disciplin sig från din herre ansökan, måste du fylla i en pre-antagning studier samtidigt tjäna betyget "B" eller högre i samtliga pre-antagnings kurser. Se förutsättning länken nedan för denna information. 2. Du måste ta GRE General Test om du tjänat din BS examen från NAU eller i vår integrerat program disciplin din herre ansökan. Om du är en internationell sökande vars modersmål inte är engelska, måste du också lämna TOEFL poäng. 3. Din ansökan ska innehålla ett uttalande som innehåller dina utbildningsmål och toppintresseområden för dina studier och / eller forskning. 4. Din ansökan ska innehålla tre rekommendationsbrev. 5. Du måste godkännas av... [-]

MSE I Elektroteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

MSE EE grad är en forsknings- och avhandling baserade program inriktat på tillämpningen av elteknik till hållbara system och avancerad konstruktion. [+]

Den MSE EE grad är en forsknings- och avhandling baserade program inriktat på tillämpningen av elteknik till hållbara system och avancerad konstruktion. Akademiker med denna grad besitter hög kompetens och är väl kvalificerad att arbeta som ledare i hållbar design, forskningslaboratorier, och företagarorganisationer. Denna grad ger också forskning erfarna och en stark grund för vidare forskarutbildning i en elektroteknik Ph.D. program. Studenter som inte planerar att ytterligare forskarutbildning kan också vara intresserad av icke-uppsats Meng EE program. Vi accepterar studenter från ett brett spektrum av utbildningsbakgrund, men alla studenter förväntas besitta behärskning av viktiga grundläggande elektrotekniska områden. Om en student kandidatexamen är inte i elektroteknik, finns det ytterligare kurskrav som måste slutföras innan antagning. Detta program hjälper studenter som vill fortsätta sin ingenjörsutbildning och förvärva de kunskaper och färdigheter för att hantera viktiga tekniska spår i vår tid: hållbarhet och innovation. Planen för studien har verkliga relevans och anser hur hållbara system slag ekonomi, design och användbarhet. Vad kan jag göra med en civilingenjör? Den kunskap under detta program, betoningen området val, kommer att förbereda dig för att ta itu verkliga tekniska utmaningar, som ger lösningar på komplexa tekniska problem, och skapa produkter som kommer att gynna samhället. Den civilingenjör kommer att hjälpa dig att ange en tillfredsställande, produktiv och spännande yrke, eller fortsätta till en doktorsexamen. Programmet kommer att hjälpa dig att förstå tillämpningen av ditt yrke till hållbarhet och / eller avancerad konstruktion. Fakulteten är verksamma inom forskning och dess kreativa tillämpning till relevanta problem, och du kommer... [-]

MSE I Datavetenskap

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

MSE CS examen är en forsknings- och avhandling baserat program som fokuserar på tillämpningen av datavetenskap på avancerad hållbarhet och konstruktion. [+]

MSE CS examen är en forsknings- och avhandling baserat program som fokuserar på tillämpningen av datavetenskap på avancerad hållbarhet och konstruktion. Akademiker med denna grad besitter hög kompetens och är väl kvalificerad att arbeta i mjukvaruutveckling organisationer, särskilt i tillämpningar som rör hållbarhet, data mining, och mjukvarudesign. Denna grad ger också forskning erfarna och en stark grund för vidare forskarutbildning i en Ph.D. program. Studenter som inte planerar att ytterligare forskarutbildning kan också vara intresserad av icke-uppsats Meng CS programmet. Vi accepterar studenter från ett brett spektrum av utbildningsbakgrund, men alla studenter förväntas besitta behärskning av viktiga grundläggande datavetenskap områden. Om en student kandidatexamen är inte i datavetenskap, finns det ytterligare kurskrav som måste slutföras innan antagning. Tillgängliga Betoning områden: Bygg- och miljöteknik - Tonvikten Datateknik - Tonvikten Elektroteknik - Tonvikten Maskinteknik - Tonvikten Detta program hjälper studenter som vill att främja sin ingenjörsutbildning och förvärva de kunskaper och färdigheter för att hantera viktiga tekniska spår i vår tid: hållbarhet och innovation. Planen för studien har verkliga relevans och anser hur hållbara system slag ekonomi, design och användbarhet. Vad kan jag göra med en civilingenjör? Den kunskap under detta program, betoningen området val, kommer att förbereda dig för att ta itu verkliga tekniska utmaningar, som ger lösningar på komplexa tekniska problem, och skapa produkter som kommer att gynna samhället. Den civilingenjör kommer att hjälpa dig att ange en tillfredsställande, produktiv och spännande yrke, eller fortsätta till en doktorsexamen. Programmet kommer att hjälpa dig att förstå tillämpningen av ditt yrke till... [-]

MSE I Maskinteknik

Campusstudier Heltid August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Den civilingenjör (MSE) är en avhandling-baserad / forskning fokuserad examen program. Studenterna arbetar i nära samarbete med en fakultet rådgivare för att utveckla en personlig forskningsplan inom deras betoning område (Samhällsbyggnads, datavetenskap, elektroteknik eller maskinteknik), som gör det möjligt för eleven att utforma och genomföra en ursprunglig forskningsstudie inom sitt specialitet. [+]

Den Civilingenjör (MSE) är en avhandling-baserad / forskning fokuserad examen program. Studenterna arbetar i nära samarbete med en fakultet rådgivare för att utveckla en personlig forskningsplan inom deras betoning område (Samhällsbyggnads, datavetenskap, elektroteknik eller maskinteknik), som gör det möjligt för eleven att utforma och genomföra en ursprunglig forskningsstudie inom sitt specialitet. Det här utbildningsprogrammet är värdefull för ingenjörer intresserade av att fullfölja doktorandstudier, akademiska yrken eller yrkeskarriär inom forskning eller produktutveckling. hållbara system Hållbarhet och avancerade tekniska designteman skär-naturligt metoder för design och innovation är en nödvändig beståndsdel för en framgångsrik utveckling eller stöd av hållbara. Advanced Engineering Design Detta tema av design och innovation rymmer många olika forskningsområden inom teknik som är riktade mot att uppfylla kraven på snabbt växande tvärvetenskapliga tekniker av 21-talet. Student Mål LO1. Visa förmåga att tillämpa forskarnivå kritiskt tänkande att formulera och lösa avancerade maskintekniska problem: Tillägna sig kunskap på avancerad modern ingenjörsämnen och beräkningsverktyg som är specifika för betoningen området. Utveckla förmågan att identifiera, formulera och lösa avancerade tekniska problem som är relevanta för betoningen området. Utvecklar förmågan att syntetisera, förklara, kontrollera och motivera lösningar på komplexa tekniska problem som är specifika för betoningen området. LO2. Visa förmåga att självständigt och kreativt utforma och genomföra forskningsstudier: Bedöm state of the art inom sitt område för utbildningen, inbegripet en grundlig litteraturöversikt Utforma en forskningsstudie av personligt intresse och betydelse inklusive: planering, organisering, schemaläggning och utföra projektet med ledning och inmatning av deras handledare. Applicera självständigt och kreativt lämpliga teorier och verktyg ingenjörs att finna... [-]

MA

Ma I Att Undervisa Engelska Som Andraspråk

Campusstudier Heltid 18 - 24 månader August 2017 Amerikas förenta stater Flagstaff

Vår TESL grad kombinerar en stark teoretisk grund i tillämpad lingvistik med praktisk utbildning i att undervisa engelska till människor som talar andra inhemska språk. [+]

Vår TESL grad kombinerar en stark teoretisk grund i tillämpad lingvistik med praktisk utbildning i att undervisa engelska till människor som talar andra inhemska språk. programmål De viktigaste målen för programmet är att: tillhandahålla den språkliga teori är nödvändig för ESL / EFL lärare utrusta lärare med de praktiska färdigheter som behövs för en effektiv språkundervisning förbereda eleverna för vidare studier i engelska språkundervisningen, tillämpad lingvistik och relaterade områden SPÅR MA-TESL Programmet har tre spår: tillämpad lingvistik OBS: Dessa kurser planer för rådgivning utlovat ENDAST. Dessa är icke-officiella handlingar (Kurs Plan) språkundervisning OBS: Dessa kurser planer för rådgivning utlovat ENDAST. Dessa är icke-officiella handlingar (Kurs Plan) Språkundervisning för yrkesverksamma lärare Längd programmet MA-TESL programmet är en en och en halv till två års studier. Om du har en undervisning assistent, bör du planera på ett två-års engagemang. Denna utbildningen kombinerar en stark teoretisk grund i tillämpad lingvistik med praktisk utbildning i att undervisa engelska till som talar andra språk. De viktigaste målen för programmet är att ge de språkliga grunderna för engelska som andra / undervisning i främmande språk, utrusta lärare med de praktiska färdigheter som behövs för en effektiv språkundervisning, och förbereda eleverna för vidare studier (inklusive forskarnivå studier) i tillämpad lingvistik och närliggande områden. Denna avancerade examen ger studenterna möjligheter att utöva olika kombinationer av obligatoriska och valbara klasser för att möta deras behov. Vad kan jag göra med en Master of Arts i undervisningen engelska som andraspråk? MA TESL examen ger studenterna med teori och praktiska färdigheter... [-]

Videoklipp

Why Did I Chose NAU?

Kontakt
Besöksadress
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Sociala medier