Northwood University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för Northwood University är att utveckla framtida ledare i en global, fri företagsamhet samhälle.

Kärnvärden Uttalande

Vi tror på:

fördelarna med en entreprenöriell, fri företagsamhet samhälle. individuell frihet och individuellt ansvar. fungerar från en grund av etik och integritet. främja och utnyttja den globala, mångsidiga och mångkulturell karaktär av företaget.

Grundläggande syfte Statement

Kärnan Syftet är att utveckla ledare, chefer och företagare med karaktär och kompetens att driva personliga, organisatoriska och samhälleliga framgång.

Resultat & attribut

Etisk kod

Den gemenskap av studenter, lärare och personal i Northwood University bekräftar denna etisk kod som de beteenden som avancerar våra gemensamma värderingar.

Frihet: Vi kommer att utöva den personliga friheten medan försäkra andra vara immuna mot godtyckliga ingripanden på grund av tillstånd eller omständighet, vilket säkerställer att frihet endast kommer att begränsas av vårt ansvar för dess konsekvenser.

Respekt: Vi kommer att behandla alla andra med hänsyn till deras förhållanden och tankeväckande hänsyn till deras värde som människor.

Empati: Vi strävar efter att förstå känslor, tankar och föreställningar om andra för att medkänsla och rättvisa våra handlingar kan leda till.

Andlighet: Vi kommer att söka andlig utveckling som är nödvändig för vår lycka och tillväxt och uppmuntra till en miljö som stödjer denna tillväxt för alla.

Ärlighet: Vi kommer att omfatta sanning, rättvisa, redbarhet och kräva frånvaron av bedrägeri eller svek i oss själva och andra med vilka vi agerar.

Achievement: Vi kommer att utöva våra färdigheter för att skapa hög prestation och applåderar höga uppnåendet av andra.

Integritet: I alla våra handlingar kommer vi att vägledas av en uppförandekod som speglar våra värderingar, obehindrat av omständighet, personlig vinning, påtryckningar från allmänheten eller privata frestelse.

Ansvar: Vi kommer att vara ansvarig för vård och andras välfärd och ansvarig för de avsiktliga och oavsiktliga följderna av våra handlingar.

En universitetsutbildning är mer än kurser och erfarenheter som gjorts tillgängliga. Det är arkitekturen av dessa delar som syftar till att skapa definierade resultat. Som en lärande gemenskap, fokuserar vi våra ansträngningar på utförandet av följande resultat och attribut.

Våra studenter:

 1. Förstå tradition av frihet.

 2. Har en bred praktisk förståelse för det valda området.

 3. Känner idéerna som driver företaget ledare.

 4. Kommunicera effektivt i tal och skrift.

 5. Förstå komplexa globala frågor.

 6. Ha ett konstant attraktion för nya idéer.

 7. Kan förklara sina personliga värderingar.

 8. Förstå estetiska, kreativa och andliga delar av livet.

 9. Är effektiva själv utvärderare.

 10. Är handlingsorienterad.

 11. Är duktiga på att upptäcka och lösa problem.

 12. Söka livslångt lärande.

Northwood Idea

Vi ser en Northwood University utbildning som en investering i din framtid. Varje person som ägnar tid till Northwood utbildning ger upp möjligheten att ägna den tiden till alla andra sysselsättningar han eller hon kan ägna sig åt under den tiden.

Värdet på Idea

Vi tror att en konkurrenskraftig, produktiv insats kan övervinna hinder, lösa problem och uppnå mål; att människor kan göra en skillnad i världen där de bor; att den politiska och ekonomiska frihet är av största betydelse för att frigöra kreativitet och produktivitet; som offer - besparingar - är en nödvändig förutsättning för framsteg; att lika möjligheter bygger på bidrag och ojämlikhet av belöning med samma kriterier är inte bara lämpligt, men de nödvändiga villkoren; i ett system som inte tvingas i överensstämmelse med någon översiktsplan; att det är skillnaderna mellan oss som gör oss intressanta och användbara för varandra; i friheten att misslyckas. Vi måste vara fria att bära de positiva och negativa konsekvenserna av våra handlingar, som i ett konkurrenskraftigt, alla som deltar nytta av det; vi ägna oss åt att undanröja konstgjorda hinder för lika möjligheter för alla människor. Racial, religiösa och sexuella hinder är en styggelse för oss; att en förståelse och uppskattning av konst och humaniora är en primär källa till mänsklig anrikning i livet för produktiva mänskliga varelser; att utbildning är aldrig något som en person kan göra till en annan. Det är snarare något två människor gör tillsammans. Detta innebär att en läroanstalt är i första hand en kontaktperson för kunskap.

Vi tränar en sund skepsis av stora och mäktiga regeringen, eftersom vi tror att historien har tydligt visat att sådana strukturer rör sig snabbt från att vara av folket mot att vara över folket, och frihet går förlorad i balans. Vår intolerans mot monolitisk makt är konsekvent i hela verksamheten, arbete och regerings spektrum. Vi misstänker dessutom att som ett samhälle vi inte kan vinna på inrättandet av legala monopol utom i ett fåtal och begränsade omständigheter.

Detta är The Northwood Idea.

historia

Den 23 mars 1959 två unga män med en idé, ett mål och en pragmatisk filosofi att omfatta allt, bröt sig loss från sin karriär i en traditionell college struktur för att skapa ett nytt koncept inom utbildning.

Deras visionär idé blev verklighet när Dr. Arthur E. Turner och Dr. R. Gary Stauffer inskrivna 100 studenter vid Northwood Institute, med hjälp av en 19th century herrgård i Alma, Michigan, som en skolbyggnad, en liten mängd av lånade pengar för rörelsekostnader, och en stor mängd av beslutsamhet.

Northwood skapades som världen förändrades. Ryssarna hade lanserat Sputnik och Amerika var snart att följa. Stauffer och Turner såg loppet till rymden. De föreställde sig en ny typ av universitets en där undervisningen ledningen visade vägen. Medan gränser rymden var avslöja sina hemligheter, Stauffer och Turner förstod alla strävanden - teknisk, tillverkning, marknadsföring, detaljhandel, varje typ av verksamhet - som behövs state-of-the-art, etik driven förvaltning.

Tiden har validerat framgång vad dessa två unga lärare som heter "The Northwood Idea" - att införliva lärdomarna från den amerikanska fri företagsamhet samhället i college klassrummet.

Dr David E. Fry tog över rodret 1982 och sedan Dr. Keith A. Pretty 2006, var fortsatt samma ideal som Stauffer och Turner, aldrig vackla från kärnvärden, växte universitetet och mognat. Akademiska undervisningen expanderade; Northwood gick från att vara ett institut till ett ackrediterat universitet, DeVos Graduate School of Management skapades och sedan expanderat; Adult utbildningsprogrammet och dess programcentra utvidgas till över 20 platser i åtta delstater; internationella programcentra bildades i Malaysia, Folkrepubliken Kina, Sri Lanka, och Schweiz; och betydande konstruktion som campus Studentliv Centers mervärde till North studenternas erfarenheter. Nya ansträngningar såsom eftermarknadsstudier, underhållning och sport management och mode merchandising tillsammans med ett campus partnerskap i Montreux, Schweiz, visar en berikad upplevelse för alla våra studenter.

Med ett klart uttalat uppdrag att utveckla framtidens ledare i en global, fri företagsamhet samhälle, är Northwood University utökar sin närvaro i nationella och internationella arenor. Professorer bedriver ekonomisk och politisk dialog; studenter fram som mästare i regionala och nationella akademiska tävlingar. På alla campus och i alla divisioner, är Northwood University energi och arbetar aktivt för dynamisk programmering och ökat inflytande.

Northwood University utbildar chefer och entreprenörer - högutbildade och etiska ledare. Med över 35.000 alumner och ett pulserande framtid, är The Northwood Idea lever och frodas.

Platser

Midland

Address
4000 Whiting Dr

48640 Midland, Michigan, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium