Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

NSU: s College of Computing and Engineering stöder nischspecialiseringar och har ett nationellt rykte

Välkommen till College of Computing and Engineering (CCE) vid Nova Southeastern University. Sedan den industriella revolutionen har ingenjörer och forskare varit i spetsen för innovation och förändringar i världen. I dag står vi inför en dynamisk, utmanande värld som kräver brådskande lösningar för att balansera både mänskliga behov och naturliga problem. Efterfrågan på ledare med problemlösning med ingenjörs- och beräkningsfärdigheter har aldrig varit större. College of Computing and Engineering, som är en viktig utbildningsinnovation, tillhandahåller utbildningsprogram för utmärkelser för att förbereda studenter för ledarroller inom informationsteknologi. Högskolans styrkor inkluderar en utmärkt fakultet, en banbrytande läroplan och flexibla online- och campusbaserade format för dess kandidatexamen, masterprogram och doktorander.

På CCE utbildar vi dagens ingenjörer och beräkningsfolk till att vara morgondagens problemlösande ledare genom innovativa läroplaner och forskningsaktiviteter. Vår utmärkta fakultet engagerar studenter i en unik, interaktiv inlärningsmiljö som underlättar akademisk kompetens och förbereder våra studenter för deras framtida karriär medan de tjänar en BS, MS eller Ph.D. grad. Alla program gör det möjligt för yrkesverksamma att tjäna MS eller Ph.D. utan att avbryta deras karriär. Företag som söker nya talangkällor tittar på vår högskola på grund av vårt engagemang för våra studenter och kvalitetsprogram.

126129_pexels-photo-1438072.jpeg

Vår historia

1964 charterades Nova University of Advanced Technology som en forskarinstitution inom fysik och samhällsvetenskap. Nova Southeastern University sitter på land som tidigare var Foreman Field, ett utbildningsfält för sjöfartsflygare under andra världskriget i Davie, Florida. 1961 utsåg president John F. Kennedy vad som nu är det 300 hektar stora campuset för utbildningsbruk.

Från och med 1975 med skapandet av ett forskarutbildat datavetenskapligt program under ledning av Dr. Edward Simco har skolan varit en pionjär inom datorforskning och utbildning. Med sin första allmänna dator, en VAX 11/780, började skolan erbjuda online-program 1983 och skapade det första elektroniska klassrummet 1985.

1981 drs. John Scigliano och Abraham Fischler brainstormade om möjligheterna att starta en doktorsexamen i informationsvetenskap till informationsbibliotekets vetenskapspersonal som använder telekommunikation som det viktigaste leveransmediet.

Center for Computer-Based Learning (CBL) bildades 1983 för att bygga en ny leveransmekanism för att lära sig datormedierad kommunikation för "online" -lärande. Doktorsgraden i informationsvetenskap (DAIS) börjar.

Skolan skapar det första elektroniska klassrummet (ECR) 1985 med Master of Science in Computer-Based Learning online-program. Detta program hade åtta gemensamma kärnkurser och sju specialiserade studier, inklusive utbildning och lärande (MSTL), informationsresurshantering (MIRM) och informationssystem (MIS).

1989 samlas Center for Computer-Based Learning (CBL) och Center for Computer Science (CCS) för att bilda Center for Computer and Information Sciences (CCIS). Den nya skolan stödde nu specialiserade områden inom datavetenskap, datainformationssystem, informationssystem, informationsvetenskap och datateknik inom utbildning. Dr. Edward Lieblein, dekan vid skolan 1993 - 2009.

Snabba fakta

  1. College of Computing and Engineering förbereder ledare för 2000-talets utmaningar.
  2. Arbetande yrkesverksamma uppskattar flexibla format för att genomföra examen utan karriärsavbrott.
  3. NSU tjänar nationen som ett nationellt centrum för akademisk expertis inom informationssäkring
  4. Sedan 1975 har NSU varit en regional pionjär inom datorforskning och utbildning.
  5. Utmärkt fakultet forskning och lär ut en rad system och nya tekniker.
  6. Uppdaterade läroplaner gör våra grund- och forskarutbildningar verkligen aktuella.
  7. Högskolan var online 1983 och skapade det första elektroniska klassrummet 1985.
  8. Koncentrationer i våra forskarutbildningar täcker områden med brådskande behov, till exempel cybersäkerhet, programvaruteknik och datavetenskap.
  9. Alumni arbetar på Fortune 500-organisationer, olika federala myndigheter och myndigheter och universitet runt om i världen.

Alumni

Över 4500 studenter har examen från College of Computing and Engineering. Alumni är en mycket speciell del av College of Computing and Engineering community och vi är stolta över dem alla; våra kandidater har uppnått framgång i branschen, högre utbildning och regering.

Våra kandidater arbetar på stora organisationer som Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google och olika statliga myndigheter i USA, samt vid högskolor och universitet runt om i världen i fakultets- och administrativa tjänster.

NSU Alumni Association och College of Computing and Engineering erbjuder ett brett utbud av alumnevenemang under hela året i södra Florida och över hela landet. Gå med tidigare klasskamrater för att återansluta, nätverk, umgås, lära och ha kul. Vi uppmuntrar dig att ofta kolla din postlåda, e-post och Alumni Association webbplats för att lära dig om kommande evenemang i ditt område.

Platser

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium