Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bli en del av den juridiska gemenskapen på NSU Law

Med examens- och certifikatprogram för lagstudenter, paralegals, praktiserande advokater och proffs som utvidgar sina juridiska kunskaper, utrustar Nova Southeastern University (NSU) Law alla studenter med färdigheter som behövs för professionell framgång - idag, imorgon och i decennier framöver.

NSU är beläget i Fort Lauderdale, Florida, USA, en port till internationella advokatbyråer, företags huvudkontor, regerings- och ideella organisationer, handel och entreprenörsmöjligheter. NSU-kanten hjälper dig att fokusera din passion för att förbereda dig för att lyckas i din karriär, ditt samhälle och ditt liv.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online erbjuder sex olika forskarutbildningar

Master of Laws (LL.M.) för praktiserande advokater

Master of Science in Law Education Law
Master of Science in Law Anställningsrätt
Master of Science in Health Law
Master of Science in Law Law

Paralegal Certifikat Program

18 års erfarenhet av online-utbildning.

Med 18 års erfarenhet av online-utbildning är NSU Law fakulteten verkliga mentorer och förebilder som utmanar och inspirerar dig. Deras expertis och kompetens inom etablerade och framväxande rättsområden ger broen mellan tradition och evolution inom det juridiska yrket. NSU Juridik fakultet och erfarna advokater undervisar alla NSU LL.M., Master of Science in Law and Paralegal Certificate Program.

Uppnå dina mål på ditt schema

NSU-personalen är här för att försäkra att din övergång till studenter online är smidig. Målet är att göra det så enkelt som möjligt för dig att uppnå dina mål via uppslukande studier inom det val du har. Det är därför Nova Southeastern University's Shepard Broad College of Law har valt att inte kräva GRE- eller LSAT-tentor för antagning till sina online-masterprogram.

Vår läroplan har skapats för upptagna yrkesverksamma, som också har hem- och familjeansvar. De riktade onlinekurserna hjälper dig att tjäna din Master of Science in Law på så lite som två år, när det gäller ditt eget schema, från ditt hem eller kontors integritet. LL.M. och Paralegal Certificate-program kan avslutas på ett år med heltidsstudier.

NSU Shepard Broad College of Law erbjuder också utbildningsprogram på dess Fort Lauderdale, Florida, USA, inklusive:

Accelererad Juris Doctor för utländska advokater - 2 år

Juris Doctor Full Time - 3 år

Juris doktor deltid - 4 år (kvällskurser)

Bachelor of Science Paralegal Studies - 4 år

Juristvetenskap och teknik grundexamen

Platser

Fort Lauderdale

Address
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium