PATTEN UNIVERSITY

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Patten University, anser vi att alla ska kunna få en kvalitets högskoleutbildning. Vi strävar efter att göra högre utbildning tillgänglig och överkomlig för alla, oavsett ålder, plats, etnicitet eller ekonomiska situation.

Sedan 1944 har Patten University haft ett rykte om noggrant mentorskap studenter och göra en skillnad i vårt samhälle. Idag har vi utökat vår räckvidd genom online-utbildning med bibehållen vårt åtagande att berika världen och ge studenter nära personlig uppmärksamhet. På Patten, ni är aldrig bara en siffra.

Hjälper dig Thrive

Med våra online-program, fokuserar vi på att hjälpa arbetande vuxna förvärva de kunskaper och färdigheter de behöver för att gå framåt eller ändra sina karriärer. Vår flexibla nätet lärplattform ger dig friheten att få din examen på dina villkor samtidigt njuta nära samverkan med lärare och elever i en engagerande inlärningsmiljö.

Vi är också engagerad i att göra utbildningen överkomliga så att eleverna kan få en examen utan att förvärva en skuldbörda. Vår innovativa undervisning modell och strategiska minskning av byråkratiska omkostnader tillåter oss att sänka kostnaderna och passera besparingar till dig.

Accreditation Patten University är ackrediterat av WASC Senior College och University kommissionen ( "WSCUC"). WSCUC är en regional ackrediterings byrå betjänar en blandad grupp av offentliga och privata högskolor i hela Kalifornien, Hawaii och Stilla havet, samt ett begränsat antal institutioner utanför USA genom sitt arbete med peer review, baserat på standarder godkänts av medlemskapet uppmuntrar WSCUC kontinuerlig institutionell förbättring och försäkrar medlemskap och dess valkretsar, inklusive allmänheten, att ackrediterade institutioner uppfyller sina uppdrag i tjänsten till sina elever och det allmänna bästa.

Platser

Oakland

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, kalifornien, Amerikas förenta stater

USA Online

Address
USA Online, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium