Park University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Park University grundades 1875 och är ett fyraårigt, privat, ideell, coeducational, humaniora institution med utbildningsprogram som till fullo är ackrediterade av Higher Learning kommissionen, en medlem av North Central Association of Högskolor och skolor. Park har utsetts till den högst rankade värdet landet bland privata högskolor och universitet från föräldrar och högskolor, en online-resurs för föräldrar till college bundna studenter, och har ingen av staten undervisning. Studera på Park University Som en privat institution, Park: s Klasserna är små och engagerande. Professorer ge personlig uppmärksamhet och förbereda studenterna för det livslånga lärandet. Med studenter från mer än 120 länder, erbjuder Park möjligheter att lära känna nya kulturer och få kunskap för att lyckas i en global marknad. Studenter anmäler på Park University kan slutföra sin examen i traditionella klasser, i online-klasser, eller genom att kombinera traditionella och online klasser på ett sätt som passar deras behov och förbättrar deras pedagogiska erfarenheter. Våra online-kurser är interaktiva, student centrerad, och undervisas av högt kvalificerade, erfarna lärare. Vårt mål är att göra det så bekvämt som möjligt för dig att tjäna en avancerad examen och bygga din framgång. Academic Support Center erbjuder många tjänster för att hjälpa våra elever med deras akademiska framsteg och karriärutveckling Cente r tillhandahåller tjänster för alla stadier av karriärutveckling. Ämnesområden Park University erbjuder grund-och doktorsexamen program på följande ämnesområden:

Konst, musik & teater företag Kommunikationsstudier utbildning Humaniora Information & Datavetenskap / Matematik SPRÅK Ledarskap & Administration Naturvetenskap Prelaw Premed / Medical Samhällsvetenskap och psykologi

Accreditation Park universitetets utbildningsprogram är ackrediterade av Higher Learning kommissionen, en medlem av North Central Association of Högskolor och skolor.

Platser

Parkville

Park University

Address
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 816-741-2000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar