University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

En märklig upplevelse

Välkommen till University of California, Irvine, Paul Merage School of Business hemsida. Paul Merage Handelshögskolan, tidigare Graduate School of Management (GSM), erbjuder en mängd olika utbildnings-och näringslivet ledarskap verktyg som kan hjälpa dig att bli en innovativ ledare, världsklass lärd eller hyra en top-notch MBA rekrytera redo att hjälpa ta ditt företag till nästa nivå.

Skolan erbjuder fyra MBA-program: The Full-time MBA-program (traditionell, två år) och tre på deltid program: MBA-programmet för fullt yrkesutövare (FEMBA), ett treårigt program, MBA-program för chefer ( EMBA) och MBA för Health Care Executives (HCEMBA).

Sedan tillkomsten av MBA-ranking 1997, har skolan medverkat i en topp 5 MBA-program rankning 7 gånger och i en topp 15 ranking 8 gånger. Den heltid MBA-program rutinmässigt är rankad som en av de bästa B-skolor i landet av US News and World Report och BusinessWeek. Skolans lärare är också internationellt erkänd som en av de bästa. År 2002 rankades BusinessWeek The Paul Merage Handelshögskolan fakulteten 5th i Intellectual Capital i USA. År 2005 rankades Financial Times fakulteten 15:e i världen och även rankas skolans Executive MBA i 2005 sin nationella topp 10 ranking. År 2005 rankades Wall Street Journal skolans MBA fokus på IT som 4 i nationen.

Skolans Ph.D. Programmet fortsätter att producera unga forskare som åker på att undervisa och forska på toppuniversitet över hela landet. Den nyutvecklade grundutbildningar i näringslivet fortsätter att växa och skolans olika centra och professionella strävanden utveckling har snabbt blivit i fokus för näringslivet.

UC Irvine Paul Merage Handelshögskolan skapar konkurrensfördelar genom att utbilda och utbilda framtida ledare i strategiska innovationer, analytiskt beslutsfattande och informationsteknologi. Överlägsen utbildning i världsklass fakultet, och möjligheter att integrera klassrumsundervisningen med kraftfulla erfarenhetsmässiga möjligheter med södra Kalifornien finaste företagen ger studenter.

Beläget i den vackra Irvine / Newport Beach gemenskap, är verksamheten i skolan en del av en pedagogisk kultur som främjar ledarskap, kunskap, socialt ansvar och mod att sticka ut och ta strategiska risker. UC-systemet är känd för sin akademiska och forskning framgångar. UC Irvine har producerat tre nobelpristagare under det senaste decenniet.


Nuvarande betyg

US News & World Report

  • 2006: Heltid MBA-programmet är rankad # 38 nationellt och # 19 bland offentliga universitet
  • 2005: Executive MBA-programmet är rankad # 20 nationellt.

Financial Times

  • 2007: Heltid MBA-program rankas som # 31 i USA och # 49 internationellt, är fakultetens forskning rankad # 28 internationellt.
  • 2007 EMBA Program rankas som # 11 i USA och # 30 internationellt, fakultetens forskning rankas som # 20 internationellt. Andelen kvinnliga fakulteten är # 1 internationellt.

Forbes Magazine 2007

  • Skolan rankas som # 45 på den amerikanska Top 50 Forbes lista över handelshögskolor med bästa avkastningen på investeringen.

Wall Street Journal / Harris Interactive 2007

  • Skolan rankas som # 42 regionalt och # 7 nationellt för informationsteknik.

BusinessWeek 2004

  • Full-time MBA-programmet är rankad bland de 50 nationellt.

Vision, mission och gemensamma principer


Vision

Paul Merage Handelshögskolan kommer att redovisas bland de offentliga universitetsforskning affärssystem skolor. Skolan kommer att spela en viktig roll för att uppnå visionen av University of California, Irvine, att vara en av de bästa offentlig forskning universiteten i landet 2014.

Mission

Paul Merage Handelshögskolan kommer att öka socialt ansvarstagande och strategisk tillväxt i den globala innovationen ekonomin.

Aspiration

Skolan kommer att redovisas bland de tjugo fem forsknings-baserade handelshögskolor.

Gemensamma principer

Vi är dedikerade till upptäckt och spridning av kunskap om ledningen, innovation och strategiska tillväxt i en global ekonomi genom forskning, undervisning och service till samhället.

Vi kommer att erbjuda en innovativ lärmiljö som utmanar eleverna att tänka kreativt, förutse förändringar och leda strategiska tillväxt i en konkurrenskraftig, teknologi-intensiva globala ekonomin.

Vi strävar efter att spela en viktig roll i tillväxten av samhället genom att ge entreprenörer, företag och andra organisationer med student och lärare expertis, och genom att skapa mervärde direktören och andra livslångt lärande program.

Vi värdesätter mångfald och strävar efter att upprätthålla en miljö av integritet, ömsesidig respekt och hövlighet och att attrahera en mångfaldig kohort av elever, lärare och personal.

Vi är dedikerade till principen att varje examen från våra program kommer att ha potential att ge ett betydande bidrag till både sitt yrke och för samhället.


Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Dubbel Examen Program Mba

Campusstudier Heltid September 2017 Amerikas förenta stater Irvine

Merage School erbjuder två särskilda program i kombination med ditt Full-time MBA-program där du kan få en dubbel examen. [+]

Merage School erbjuder två särskilda program i kombination med ditt Full-time MBA-program där du kan få en dubbel examen. Om du söker en karriär som läkare med en nyckelhantering roll i en hälso-och sjukvårdens organisation, uppfyller MD / MBA-program dessa krav. Vi erbjuder även studenter påskyndat 3 / 2 program som du kan skaffa en bachelorâ € ™ s grad och en MBA i fem år. [-]


Executive MBA-program (EMBA)

Campusstudier Deltid 21 månader September 2017 Amerikas förenta stater Irvine + 1 fler

Utformad för erfarna chefer som vill delta i ett rigoröst MBA-program med andra ledare, gör det naturligtvis arbeta deltagarna att tillämpa sina nya kunskaper och färdigheter omedelbart. [+]

Maximera avkastningen på din investering.

MBA-programmet lockar framgångsrik, motiverad, med stor potential yrkesmänniskor som arbetar och studerar tillsammans i en kollaborativ miljö. Utformad för erfarna chefer som vill delta i ett rigoröst MBA-program med andra ledare, gör det naturligtvis arbeta deltagarna att tillämpa sina nya kunskaper och färdigheter omedelbart.

Samma läroplanen och normer som våra heltid MBA-program erbjuds, samtidigt som värdet av den erfarenhet och kunskap som mer seniora deltagarna kan ge deras examen klassrummet.

EMBA klassen håller ihop under hela programmet, och studiegrupper bildas för att främja lagarbete, nätverk och ömsesidigt stöd. En viktig EMBA fördel är den känsla av gemenskap som utvecklas bland elever när du studerar tillsammans, konfrontera liknande arbetsplats utmaningar. Resultatet är en varaktig och omfattande nätverk av företag kollegor - och vänner. ... [-]


Heltid MBA

Campusstudier Heltid 2 år September 2017 Amerikas förenta stater Irvine + 1 fler

På Merage skolan vi hjälper dig att utveckla kärnverksamheten kompetens samtidigt som du en bred exponering mot den globala affärsutveckling, internationella kulturer och framgångsrik mentorer affärer. [+]

Den Merage Skillnad

Vi lever i en tid av exempellös ekonomisk och teknisk förändring. De företag som kommer att lyckas i framtiden är de som är väl positionerade för att inte bara förutse förändringar, men att kapitalisera på den. Varje företag måste erkänna och konfrontera en global ekonomi som presenterar ökade möjligheter och konkurrenskraftig hot.

Utmaningen för handelshögskolor, som vi ser det, är inte bara att förmedla grunderna men att tillämpa dem på den dynamiska näringslivet. Vi möter denna utmaning genom att strukturera våra program kring tre viktiga drivkrafter: strategisk innovation, användning av informationsteknik, och analytisk beslutsfattande. ... [-]


Hälso-och Sjukvård Executive MBA-program (hcemba)

Campusstudier Deltid 24 månader September 2017 Amerikas förenta stater Irvine + 1 fler

För hälsovården Executive MBA-programmet (HCEMBA) sammanfogar hälso-och sjukvården industrier med företag utbildning i en unik lärmiljö. [+]

Företagens del av vården.

För hälsovården Executive MBA-programmet (HCEMBA) sammanfogar hälso-och sjukvården industrier med företag utbildning i en unik lärmiljö.

Du kommer att få grunderna i ledningen och en grundlig förståelse av de ekonomiska, politiska och sociala dynamik som har förändrat den globala hälsovårdsbranschen. Den Merage Health Care Executive MBA (HCEMBA) Programmet är särskilt utformad för vårdpersonal som vill expandera sin verksamhet expertis.

Deltagarna i programmet kommer från korsande världar av läkemedel, medicintekniska produkter, managed care, försäkringar, hälsovård och hälso-och sjukvårdspolitik. ... [-]


MD / MBA-program För Läkare

Campusstudier Heltid 5 år September 2017 Amerikas förenta stater Irvine + 1 fler

Designad för proffs som söker karriär som läkare med nyckelpersoner i ledande roller i organisationer sjukvården, är MD / MBA-program ett perfekt val. [+]

Designad för proffs som söker karriär som läkare med nyckelpersoner i ledande roller i organisationer sjukvården, är MD / MBA-program ett perfekt val. Du måste vara inskrivna vid UC Irvine College of Medicine och kan gälla för MBA-program under din andra eller tredje året.

Den gemensamma MD / MBA-program erbjuds i 5-eller 6-års program. Det riktar sig till individer som är ovanliga i förmåga och motivation och som söker en karriär som läkare med stort ansvar för administration och förvaltning i hälsovårdsorganisationer och institutioner. Studenter i det här programmet driva en kombinerad läroplan som leder till en MD examen från College of Medicine och en MBA från Graduate School of Management. ... [-]


Värvsarbetande MBA-program (femba)

Campusstudier Deltid 27 månader March 2018 Amerikas förenta stater Irvine + 1 fler

Du kommer att uppnå dina personliga och yrkesmässiga mål medan nätverk med företagsledare av idag och imorgon. [+]

Uppnå personliga och professionella mål.

Den Merage värvsarbetande MBA (FEMBA) Läroplanen betonar en kombination av integrerad förvaltning kompetens och omfattande funktionella kunskaper som du kommer att kunna använda direkt i din nuvarande position. Du kommer att få samma MBA-examen som våra heltidsstuderande i ett program anpassade till de behov och krav av den arbetande yrkesman. Som student i Fullt Anställd MBA-program, kommer du att nå dina personliga och yrkesmässiga mål medan nätverk med företagsledare av idag och imorgon.

Vår syn på lärande som kombinerar affärsverksamhet i teori och praktik har länge varit ett kännetecken för den Merage MBA. Vår läroplan är dynamisk och återspeglar behoven i näringslivet. ... [-]