Läs den officiella beskrivningen

Point Loma Nazarene University är känt för att vara framåtblickande. På plnu, akademiker, tro, och samhället är all viktig. Studenter dra nytta av denna balanserade syn på utbildning och lämna plnu beredd att tänka, agera och bidra till världen.

Förutom mer än 60 grund områden i studien, plnu erbjuder forskarutbildning regionala centra i hela södra Kalifornien. Plnu tjänar mer än 3.500 studenter.

Visste du att...?

Sedan 2004 har över 90 procent av plnu studenter som har ansökt om tillträde till medicinsk, dental, optometri, apotek och veterinärutbildningen antagits. I 2008 års Open Doors rapporten plnu studie utomlands program rankad 15 i nationen (bland magisterexamen som beviljar institutioner) för andelen studenter som deltar - cirka 30 procent av examen seniorer har studerat utomlands. Plnu är nationellt erkända för sin ledande position inom hållbarhetsområdet - vinnande San Diego Environmental Services Recycler of the Year Award fyra av de senaste sex åren och namnges en av USA: s 100 grönaste skolor från Sierra Club i både 2010 och 2011. Genom plnu s LoveWorks Kortfristiga Mission Program, mer än 2.000 studenter, har lärare, personal och alumner tjänat människor i nöd i ca 60 världs områden. Plnu Center for International Development forskar hållbara affärsmetoder och lösningar till den globala fattigdomen. Sedan 2005, 22 elev filmer / TV-program har vunnit priser eller dök upp på filmfestivaler. Plnu tal och debatt Team har varit nationell mästare i de nationella parlamentsdebatt föreningar "årslång tävlingar tävling fyra av de senaste sju åren, tävla mot sådana skolor som UC Berkeley och UCLA.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Point Loma Nazarene University

Detta program kommer att förse dig att uppfylla din kallelse, med kurser som ledande i olika samhällen, Hantera konflikter och förändring, organisatoriska system och bete ... [+]

Du har känt en längtan efter något mer, att bli ledande du har kallats att vara.

Du är redo att ta nästa steg i din karriär, att anta en högre nivå av ledarskap och kontroll över din framtid. The Master of Arts i Organizational Ledarskap kommer att förse dig att leda andra med äkta självförtroende och balans. Detta program är utformat för yrkesverksamma med två leveransalternativ för att ge dig den flexibilitet du behöver för att få din examen samtidigt som man fortsätter att arbeta i din nuvarande roll. Från och med hösten 2016 kan du anmäla dig till 100% online-format finns överallt, eller i person format som uppfyller en natt per vecka på vår Mission Valley campus i San Diego.... [-]

Engelska
Heltid
20 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska