Point Park University School of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Point Park University har genom sin historia varit stolt över sina urbana rötter och bidrag till vitaliteten i centrala Pittsburgh.

Det krävs en speciell person för att vara lärare. Du är engagerad i att lära dig och du vill göra skillnad. Point Park University School of Education erbjuder kandidatexamen, master och doktorsexamen, inklusive många helt online.

I våra grundutbildningsprogram kommer du att sätta foten i klassrummet under ditt nyår. Vi erbjuder utbildningsprogram inom grundskolan och sekundärutbildningen - med möjlighet till specialutbildning dubbel certifiering och våra program i undervisningsstudier och förskoleundervisning, för att se vart du vill ta din karriär inom området.

Våra helt online-utbildningskohortprogram är för lärare som vill bli rektorer, läroplansspecialister och ledare i sina skolor och samhällen - och för dem som söker undervisning för första gången. Du kan bli certifierad i ett nytt område eller bli en expertlärare inom ditt område.

Vid Point Park University kommer fler studenter tillbaka till college för andra kandidatexamen och examensbevis inom utbildning än inom något annat område.

Inse att du hör hemma framför ett klassrum kan komma tidigt eller sent i din karriär, men vi är redo för dig när det kommer.

Våra utbildningsprogram efter examen inkluderar kandidatexamen, examensbevis och ett ABCTE-program, alla utformade med flexibla scheman och känslighet för arbetande studenters behov. Även med ditt hektiska schema får vi dig klasserna och den undervisningstid du behöver för att bli certifierad lärare.

Point Park University är den enda Pennsylvania Department of Education (PDE) - den erkända institutionen i Pennsylvania som erbjuder en amerikansk styrelse för programmet Certification of Teacher Excellence (ABCTE).

Platser

Pittsburgh

Address
Wood Street,201
15222 Pittsburgh, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: