Presidio Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår mission

Utbilda och inspirera en ny generation av skickliga, visionära och initiativrika ledare för att omvandla affärs- och offentlig politik och skapa en mer rättvis, välmående och hållbar värld.

Vår vision

Genom att vårda medfödda ledarskapsförmågor i olika människor med varierande kompetens och intressen och främja ett stödjande nätverk bland dem, kommer vi att aktivera tusentals professionella över hela världen och utveckla dem till ledare som kommer att utforma, leda, inflytande och utveckla välmående företag för en hållbar framtid.

Våra värderingar

Dessa värden infunderas i allt vi gör in och ut ur klassrummet.

GEMENSKAP

Eleverna på PGS utbildar varandra, i klassrummet och bortom. De utmanar varandras antaganden, breddar varandras erfarenhetsområde och lär varandra att se världen från olika perspektiv. Detta livfulla livslånga nätverk leder alumnerna genom sina karriärer och bortom.

Innovation

PGS främjar en innovativ och driven anda. Pågående engagemang med nyckelindustriledare som fakultet, förändrade agenter i hemvist, gästföreläsare och förvaltare ger oss ett djupare perspektiv på att utnyttja innovation för det gemensamma bästa och förbereder eleverna att utforma och leda banbrytande företag, företag och organisationer.

Integrity

Att skapa en bättre värld kräver yttersta integritet, mod och ärlighet. Detta är inblandat i våra akademiker, verksamheter och relationer med studenter, alumner, fakulteter, ackreditanter, styrelseledamöter och det bredare samhället.

Social rättvisa

Vårt samhälle är inkluderat. Vi arbetar kollektivt i strävan efter social rättvisa och det gemensamma bästa. Vi omfamnar alla former av mångfald hos våra elever, personal, fakultet och styrelse. Vår studentledda Diversity & Social Justice Committee driver ständigt oss mot ytterligare inkludering.

hållbarhet

PGS är djupt engagerad i ekologisk och social hållbarhet, vilket infunderar vår pedagogik, läroplan och samhälle. Vi förbereder våra elever för att främja hållbarhet i företag och organisationer. Som ledare inom högre utbildning söker vi att påverka andra universitet för att integrera hållbarhet i deras programdesign.

Personlig utveckling

Under PGS upplever eleverna en parallell resa med transformationsledarskapsutveckling och personlig tillväxt. Studenter förstår teori, utveckla färdigheter och få den personliga behärskningen som behövs för att vara instrument för den förändring som de vill se i världen.

Varför Presidio Graduate School?

Hållbarhet i varje kurs.

Vi tackar inte bara hållbarhet som ett val, för i dagens värld är det inte ett alternativ. Varje kurs lärs genom en hållbarhetslins som tränar eleverna att se i system - inte bara ord och siffror. En förståelse för hur allt är anslutet är en presidierisk supermakt.

Samarbeta dig till toppen!

Vi arbetar hårt för att skapa en sann lärande gemenskap. Vår fakultet och studentkår tror att otänkbara problem bara löses genom mindshare. Klasstiden inkluderar verkstadsövningar, dyader, snabba eldsessioner, dialog och föreläsningar.

Arbetslivserfarenhet är utbildning.

De flesta människor lär sig bäst genom att öva vad de lärs, inte genom att lyssna på föreläsningar eller läsa böcker (inte bara böcker). Vårt Experiential Learning-program har våra elever som arbetar med verkliga planeringsprojekt för verkliga företag som ger en verklig inverkan. Det här är en del av 360 graders akademiker, den holistiska inlärningsupplevelsen.

Platser

Seattle

Address
4450 Blakely Avenue NE
Bainbridge Island, Seattle

98110 Seattle, District of Columbia, Amerikas förenta stater

San Francisco

Address
San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater