Rennert English Language School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Rennert, det bästa valet i skolor för att uppnå dina mål engelska språkkunskaper. Oavsett om du vill förbättra din engelska kommunikationsfärdigheter för professionella ändamål, att delta i ett amerikanskt universitet, för att resa, eller att chatta med internationella vänner, har Rennert ett program och den kompetens du behöver.

Vad är Rennert skillnaden? Erfarenhet, små klasser och personlig touch. Sedan 1973 Rennert har språkundervisning och ståtar med den minsta klasstorlek i New York med maximalt 10 elever. Våra kvalificerade, engagerade lärare ta det engelska språket till liv med hjälp av kommunikativa metoden för språkinlärning och nedsänkning dig i den verkliga världen i två av de mest spännande amerikanska städer: New York och Miami!

Våra innovativa Arts plus engelska programmet ingår individualiserade kurser i dans, mode, musik, Make-Up Artistry, Fotografi, tillförordnad och Filmskapande i New York City. Miamis Arts plus engelska kurser inkluderar Salsa Latin Dans och fotografi på de soliga stränderna i South Beach.

Rennert expertis i TOEFL och Cambridge examensförberedande kurser, University Access Program och Professional engelska Program för yrkesverksamma respekteras över hela världen. Även lärare kommer från hela världen för våra TESOL lärarutbildningar att få en konkurrensfördel i sitt land.

Rennert New York och Rennert Miami South Beach erbjuder ett fullspäckat schema av lärarledda aktiviteter, gratis klasser och utflykter för att förbättra din njutning och sätta din engelska kommunikationsfärdigheter i handling. Vi inbjuder dig att utforska våra program och välja det som är bäst för dig. Vi hoppas att vi ses snart i New York eller Miami!

Platser

New York

Address
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, Amerikas förenta stater

Miami Beach

Address
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Miami Beach, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: