Rivier University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Rivier University

Tjäna din examen i en av de finaste regionerna i Amerika. Rivier University har stolt försett en tradition av akademisk excellens rotad i katolicismen i mer än 80 år.

Vår lilla hemstad Nashua, New Hampshire har ett pulserande internationellt samhälle och röstades till en av de "bästa ställen att leva" av Money Magazine. Rivier ligger inom bekvämt köravstånd till större nordamerikanska städer som Boston, New York och Montreal.

På vår 68 hektar stora campus finns 2.600 elever som genomför program på alla nivåer, inklusive datavetenskap, psykologi, affärer och liberala konster. Universitetet erbjuder högt prisvärda studieavgifter och meritbaserade stipendier till internationella studenter.

Internationella stipendier

Meritbaserade stipendier på upp till $ 51 000 erbjuds kvalificerade studenter.

Plats
Vårt campus ligger bara 45 minuter från den världsberömda staden Boston, den 6: e största ekonomin i USA, som erbjuder stora möjligheter för internationella studenter att driva CPT och OPT med stora arbetsgivare.


Undervisningskvalitet
Med ett 15: 1-förhållande mellan studenter och lärare erbjuder universitetet varje elev en individuell inlärningserfarenhet i en välkomnande gemenskap


Välj Program
BS i näringslivet; BS i bioteknik; BS i ekonomi; BS i matematikutbildning; BS i omvårdnad; NS i psykologi; BS i folkhälsa


MS i informationshantering; MBA; MS i datainformationssystem; MS i datavetenskap

Förkunskapskrav
Undergraduate: 5.5 IELTS (eller motsvarande) och gymnasiet Diplom med minst 3,0 GPA
Graduate: 5,5 IELTS (eller motsvarande) och 3,0 GPA från ett ackrediterat universitet.


Startdatum
Januari och augusti (grundutbildning)
Januari, maj och augusti (examen)

Platser

Nashua

Address
420 South Main Street
Nashua, NH 03060

Nashua, New Hampshire, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium