Rocky Mountain University of Health Professions

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), en ackrediterad institution som är erkänd för bevisbaserad, meningsfull utbildning inom hälso- och sjukvård. RMUoHP grundades 1998 som en exklusiv efterprofessionell hälsoinstitution och har rykte om exceptionella högkvalitativa, rigorösa sjukvårdsutbildningar och har en mångsidig studentgrupp och alumner från alla 50 stater samt en fantastisk och nationellt respekterad fakultet som representerar sjukvården. praktik, forskning och utbildning över hela landet. Våra akademiska leveransmodeller gör det möjligt för våra studenter med begränsat uppehåll att fortsätta med sina livsroller utan att flytta och våra uppehållsstudenter att börja och avsluta sina heltidsstudier i vackra Provo, Utah.

Bli en del av spänningen genom att delta i mycket fokuserad och specialiserad hälsoundervisning vid fötterna hos några av de mest kompetenta, kvalificerade och erfarna fakulteterna i USA. Upplev omvandlingen som väntar på dig som praktiserande kliniker, pedagog, forskare eller administratör. Med fortsatt tillväxt och expansion till andra hälsorelaterade program inom en inte alltför avlägsen framtid är RMUoHP ett universitet att titta på!

Kärnvärderingar

Bevisbaserat. Vi smälter samman vår expertis med bästa tillgängliga bevis för att uppnå bästa möjliga resultat.

Lärande-centrerad. Genom att utmana tänkande, uppmuntra tillväxt och utforska möjligheter inom en stödjande inlärningsmiljö, ger vi eleverna möjlighet att stiga till sin högsta potential.

Äkta. Vi känner igen våra brister och välkomnar tillväxt som härrör från både framgång och misslyckande. Vi tror på vår obegränsade kapacitet att hitta lösningar. Vi modellerar tacksamhet. Vi strävar efter att förstå, att empati och att förlåta.

Serviceinriktad. Eftersom vi värdesätter människor framför allt tjänar vi varandra, våra patienter och klienter, våra samhällen och världen.

Pålitlig. Vi strävar efter ärlighet, respekt och ansvarsskyldighet i allt vi gör för att kontinuerligt förtjäna trovärdighet som institution och som individer.

Inkluderande. Genom att hedra våra skillnader och likheter stärker vi institutionella och samhälleliga kontakter.

Samarbete. Vi lär oss och skapar inom och mellan team för att förnya, främja förändringar, implementera strategi, säkerställa ansvarsskyldighet och fira prestationer.

Platser

Provo

Address
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium