Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En Rutgers näringslivet utbildning förbereder eleverna för framgång - inte bara inom sina utvalda områden utan också i deras liv. Från våra omfattande grundutbildningen till våra högt rankade MBA-program, är en Rutgers utbildning en livsförändrande upplevelse som ger studenten de kunskaper och färdigheter för att konkurrera globalt samtidigt som man breddar sin uppskattning för hur världen fungerar. Många beskriver det som en av de mest givande upplevelser av sina liv - professionellt och personligt.

Men det som gör RBS erfarenhet så annorlunda från andra topprankade skolor? Du hittar nationellt topprankade program i en rad olika områden, inklusive läkemedel, finans och Supply Chain Management. Och vårt läge ger enkel tillgång till karriärmöjligheter i New York / New Jersey området.

Men de flesta studenter påpeka deras verklig känsla av "passa in" som en viktig skillnad i RBS erfarenhet. Eleverna känner nästan omedelbart bekväma i skolans kultur. Och eftersom vi tillhandahåller en topprankad utbildning för en generellt lägre kostnad än andra affärs skolor, studenter njuta av en mycket högre avkastning på sina investeringar.

Platser

New Brunswick

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, Amerikas förenta stater

Newark

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, Amerikas förenta stater

Jersey City

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, Amerikas förenta stater

Morristown

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited