Rutgers School of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion till Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

På Rutgers School of Engineering våra doktorander värdefulla partners i forskning, instruktion och uppsökning. Vi erbjuder examensprogram för dynamiska studenter i 10 studieområden. Med nästan 70 miljoner dollar i forskningsutgifter och nästan 200 fakultetsmedlemmar som deltar i forskning om ett brett spektrum av ämnen som påverkar samhället, nationen och det globala samhället, är Engineering Engineering en dynamisk och akademiskt stödjande miljö för att genomföra forskarutbildning.

Vi har ett nationellt rankat program som erbjuder doktorsexamen i biomedicinsk teknik, kemiteknik; civil- och miljöteknik; elektroteknik och datorteknik; energisystem; industriell teknik, materialvetenskap och teknik; mekanisk och rymdteknik och förpackningsteknik. Rutgers SoE är engagerad i avancerad forskning inom en mängd olika discipliner och har fått nationellt erkännande för sina tekniska framsteg. Vi har omfattande laboratorier med state-of-the-art utrustning.

Storlek är viktig för oss. Ingenjörskolan är tillräckligt liten för att lova utbildningen, men tillräckligt stor för att studenterna kan njuta av alla fördelar, resurser och möjligheter hos ett ledande offentligt forskningsuniversitet.

Fakultet

SoE fakultetsmedlem är enastående-varje år får två eller flera av våra fakultetsmedlemmar i genomsnitt NSF CAREER Awards. Våra fakultetsmedlemmar är ofta hedrade av sina kamrater med utmärkelser och stipendier från de mest prestigefyllda professionella organisationerna. Böcker skrivna av vår fakultet används över hela världen. Våra heltidsfakultetsmedlemmar, liksom vår adjungerade fakultet, är nationella och internationella experter inom ett brett spektrum av områden. Vår fakultet är också ansluten till flera forskningscentra och organisationer, både inom och utanför Rutgers.

Vänlig, kollegial atmosfär

Medan våra normer är höga och tillträdet är konkurrenskraftigt är vår en "studentvänlig" skola där fakultetsmedlemmar strävar efter att utbilda studenter genom forskning och kurser och att öka utvecklingen av elevernas karriärer genom personlig mentorskap, gruppreaktionsmiljöer och möjligheter till honing och marknadsföring av studentkunskaper. Om du är en ambitiös student som trivs i en stödjande miljö, bör du seriöst överväga Rutgers School of Engineering .

Plats

Vårt centrala läge är oerhört önskvärt av flera anledningar:

  • New Brunswicks kulturella och sociala möjligheter, liksom New York City (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princeton (20 mi) och Newark (25 mi) är oöverträffade.
  • Rutgers ligger mitt i den största koncentrationen av industriella och offentliga forskningslaboratorier i USA (med tanke på New Jersey, New York, Philadelphia, Boston och Washington DC). Detta ökar möjligheterna till professionell kontakt samt sysselsättningsperspektiv.
  • Rutgers ligger i ett mycket varierat område, där nästan alla etniska, kulturella och religiösa grupper i landet har en stark representation. Mångfalden i vårt område är vår styrka, vilket gör det möjligt för studenter från alla delar av USA och världen att känna sig hemma från din första dag här.

Platser

Piscataway Township

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium